* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

revin...ca trage de mine si striga " a baie - a baie -a baie"...Aseara mi-a adormit ca niciodata la 21.15, ca ea de obicei pe la 22-23...si a dormit tot pana la ora ei...dimi la 9-9.30...m-am tot dus la ea ...caci...12 ore de somn...mai rar...

deci...revin cum spuneam

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

tricicleta
normal ca nu se vedeau, pt.ca am uitat sa copiez link-ul

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara! Cica i`m back, sa vedem cat m-o tine
Pot sa va spun ca am renuntat, dupa multi nervi, la RDS, de asta am si lipsit din decor atat. Ne-am mutat in alta parte, sa vedem ce iese de aici.
Am de recuperat o gramada, chiar vreau sa citesc tot. Atat am vazut, tricicleta lui Vladone, care e tare ochioasa.
Ma duc sa citesc, sper sa reusesc sa recuperez ceva pana maine.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise
In postarea asta m-am adresat numai mamelor de Vladuti.

Da, m-am simtit discriminata...
Ti-ai gasit new old pics?

Itzy, si daca i-a sarit lui tati somnul, cum v-ati alungat plictiseala?

Lilina, e faina trici. As fi vrut si-o poza de jos in sus dar mi-am facut o idee, anyway. Sacul ptr jucarii e de la G-market? Am si eu la fel, dar alb (dalb).
Ai facut reclama la Revalid?

Floricel, ma bucur ca ai gasit o bona buna! Chiar ma gandeam asa, la modul general, zilele trecute, ca o fosta educatoare sau invatatoare ar fi potrivita pentru meseria asta. Eu ies afara numai cu carutzul...dar merg 5 km pe jos zilnic.

Scumpik, spor la cautari!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Xandrutza, bine ai revenit! Chiar vroiam sa spun in postarea precedenta ca ti se simte lipsa. Spor la lecturat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Itzy, si daca i-a sarit lui tati somnul, cum v-ati alungat plictiseala?

tz-tz-tz...fooarte placut ...ce ma mai intrebi? Doar am spus mai devreme ca dimineata imi picau ochii in gura de la nesomn

Xandrutza welcome back...eu tot rds am...si telefon fix si net, si cablu si tel mobil ...pt noi e ok

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Azi am avut o zi,mama,am operat catelul de un lipom care il avea la cap,langa urechea dreapta,cu anestezie locala,a fost super cuminte,insa l-a deranjat cumplit cand i-a pus abajurul acela in jurul gatului sa nu se scarpine,va dati seama ca am venit asa cu el pe strada,lume care radea,lume care facea misto,era haios dar sa ajungi sa spui ca "doar antenele-i lipsesc si i l-am pus ca nu aude" si cate mi-au auzit urechile.Dar nu conteaza el sa fie sanatos si sa se repare repede buba.M-a facut pana acasa de sus pana jos toata pestrita de noroi ca saracu nu vedea unde punea picioarele si facea ca ,calul la galop.

Matti e bine,mi s-a parut in seara asta ca are putina febra,o sa-i dau niste Nurofen,Ste zicea ca-s io rece.

Lexi io pun pe youtube,trebuie sa-ti faci aid la ei.

Multumim de complimete.

Eloise noi ne pupam pe gurita,asta e,dar mi-e asa de drag de el cum vine si intinde boticu,nu-l vad de loc un altfel de gest,pur si simplu mor de dragul lui.Sper sa nu stranesc polemici!

Xandrutza bine ca mai dai soro si tu pe aici ca-mi lipsesti.

Gety o sa incercam

Sandra pai o vb din 1999,dar mult mai bine de cand cu Ste,am ajuns cateodata sa nu-mi vina cuvinte in romaneste si sa le spun in italiana,dar nu din snobism ci pur si simplu am goluri si-mi vin mai repede.La scris in schimb e mai pericol din cauza dublelor pe care noi nu le avem ei le au si io nu le simt.

Mergi la inceput

Sephora, bine ca l-ai scapat pe Igor de lipom. Da-i incolo de oameni si comentariile lor, niste nesimtiti! Se vede ca nu se uita pe Animal Planet.

Itzy .

Mergi la inceput

Mamilili stai asa ca eu acum am percutat...ADIK tu aseara ai mancat clatite cu Cris stiind ca alaturi mai ai ink 6 pofticioase gurmande? D-aia veneau mesajele gru de la tine...infulecai pe sub nas...nu-i nimic...ma consolez ca te vor ingrasa...asa-i fetelor?

Sephora ia-i temperatura nu-i da nurofen doar asa...ca ti se pare...

Eloise nici noi nu o pupam pe Ana pe gurita ...din considerente de igiena...Stiu pe cineva...o verisoara...obisnuia sa pupe sau sa fie pupata pe gurita...asa fusese invatata...era deja maricica 5-6 ani....ajunsese sa faca asta cu toata lumea..cunoscuti, rude...tatal vitreg...am insistat mult si eu si mama sa o dezobisnuim...pt ca nu mi se parea normal...pt ea era ceva obisnuit dar i-am explicat si in scurt timp a inteles si chiar ea a refuzat sa mai faca asa ceva

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Hi hi Itzy, am mancat clatite regulamentar, pana-n ora 19. Mai tarziu n-am mai avut. Daca ma lasa Cristina, vi le si arat!

Mergi la inceput