* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 20
Monique_new spune:
Desteptareaaa.....e gata -luta.
Lilina nu intelegeam de ce imi apare o pagina alba de net.
Sephora si eu patesc sa mi se para Cosmi calda din cauza miinilor reci. Mai repede ii pun buzele pe frunte sa fiu sigura.
Revin ca a mea vrea " papa".....sa- trezit cu foamea pe ea.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Sunt prezenta la cafea, multumesc Monique!
Multumesc de reprimire tuturor
Sephora, bine ca ati operat catelul; a facut Matti febra peste noapte?
Itzy, noi am fost la RDS pe antena, cat a mers a fost bine; asta e, bine ca am reusit sa ne conectam in alta parte.
Lili, poate ne vedem intr-o zi, eventual la joaca si dupa aia la Mc`Donalds
Ma pun pe citit, Narcisa face nani inca, deci as avea ceva sanse.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
'neatza
o sa fac o poza de sus si cu tricicleta, sacul de jucarii l-am primit dar nu mai exista, s-a rupt si am luat cutiile speciale de jucarii de la Ikea; nu am facut reclama la Revalid doar am castigat concursul "cel mai sanatos par" in 2001, desi eu eram hostess la ei (mi-am aranjat sa castig :)))) glumeam, i-a placut uneia de la Revalid de mine si de pozele mele si asta a fost....1.000 USD
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
lilina spune:
vai cat am ras la povestirea cu cainele operat ii dorim multa sanatate
xandrutza_76 spune:
Am reusit sa citesc capitolul acesta.
Itzy, Lilina, Adriana, "La multi ani feiciti!" sotilor vostri, imi cer scuze pentru intarziere.
Am vazut si cateva pozici, cu Cosmi cea vorbareata (imi place cum sta cu mainile in buzunare, mi-a placut si calutul, dar si prajiturile), cu Vladone si muschetarii, Maria de Lexi (ce frumusica e, imi place bretonelul, vreau si eu pentru Narcisa unul), si pozele cu Vladut si cu Cristina (tare bine iti sta cu burtica).
Gety, ma bucur ca ai reusit sa o culci pe Maria in patutul ei.
Lexi, ma bucur ca ati rezolvat cu caldura; cat despre masina de spalat (sa o folositi sanatosi) are dreptate Lili, nu uita de Calgon
Alexutza
Sephora, felicitari lui Matti cel vorbaret.
Tanima, o sa revin cu reteta de biscuiti.
Florina, succes cu bona.
Beatrix, am citit ce ai scris tu despre cresele de acolo si am ramas mirata, ma asteptam la altceva; asta e, sa fie Eric sanatos.
Sandra, pupam gargarita, cum se mai simte?
Roxana01, eu am doua cezariene la activ, mi-am revenit destul de repede; mai greu imi era la datul jos din pat, in saptamana in care am stat in spital; a, si in primele zile ma miscam in reluare. Dar daca poti naste natural eu as fi de parere sa optezi pentru aceasta varianta.
poze cu noi
lilina spune:
poze ikea cutiile cu jucarii sunt la pag.77-78
xandrutza_76 spune:
Si eu ma gandesc la un nou patut pentru Narcisa, asta de-l avem acum cred ca il strangem ca il sare foarte frumos, desi nu are nici un punct de sprijin.
Am cantarit-o si eu, nu demult, are cam 12 kg (si jumatate) si aproximativ 80 de cm, dar de astia nu-s sigura
Cat despre cuvinte, nu prea ne laudam, doar: tata, mama, papa, baba, pa, catelul face "mam", pisica face "mau", la telefon daca vrea sa vorbeasca foloseste doar da, a renuntat la "aio", "cacea" e cafeaua, si ma mai gandesc...
Canta si ea, imitand oarecum refrenele pe care le aude; si foloseste mult comunicarea nonverbala.
poze cu noi