* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Floricel am Roxi vorbareata si sper sa nu te dezamageasca bona

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

floricel eu inca folosescccc caruciorul, pana la primavara, cand vom iesit cu tricicleta, o sa-l tot folosim...mai ales cand merg la cumparaturi, bag in cos destule

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Lexi, eu am impartit filmuletul in doua cu ajutorul movie maker, e undeva pe C in c:/program files/movie maker

Nu mai stiu cum am facut exact dar am reusit pana la urma
succes

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by lilina

floricel eu inca folosescccc caruciorul, pana la primavara, cand vom iesit cu tricicleta, o sa-l tot folosim...mai ales cand merg la cumparaturi, bag in cos destule

lilina, voi aveti tricicleta? ca ma gandeam sa iau si eu una, nu stiu de care, mai bine intreb pe-aici la fel cum am facut si scaunul auto si am luat si eu Inglesina Moovy si sunt destul de multumita de el desi acum ii atarna piciorusele cam tare.

Eu cand merg la cumparaturi cu Roxi (cum altfel, ca doar n-o s-o las acasa singura) imi iau un rucsac in spate si cara nene un copil in fata si un rucsac in spate si-apoi sa vezi seara dureri de spate...

Deci, cine stie ce model de tricicleta e comod pt copil si usor de manevrat pt mamici, sa-si dea cu parerea.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

floricel, tricicleta lui Vladone(2 poze) nu-i cine-stie-ce, am iesit deja cu ea afara cand ramanea caruciorul in porbagaj la tati. ea arata f.bine, dar nu prea e practica, in sensul ca nu are tavita ca sa-si tina picioarele, iar la pedale nu ajunge inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

anangel_lexisi lilina nu am sarbatorit nimic decit ca am primit de la buni niste tavi de briose si tot testam sa vedem ce iese mai bun Lili chiar au iesit bune negresele noroc ca nu sint beton ca daca aruncam cu una dupa tine iti mai spargeam si capulramin datoare si te invit data viitoare cind mai fac.Lasa ca e bine Vladut nu-ti face probleme, du-te la eco sa te linistesti daca avea ceva nu se agita el atit.

lexi nu tin nici eu minte tot ce zice Cosmi de exemplu am uitat sa va spun cum zice ea la tigani = gagani( asta la serialul de pe Acasa-Inima de Tigan) sau la pampers = pipu , chei..... mai spune multe care nu-mi vin pe moment.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

floricel caruciorul nostru sta in portbagajul masinii de ceva timp. Nu l-am mai folosit de cind a dat prima zapada. E adevarat ca iesim prin zona dar sta cuminte de minuta pina ajunge in parc.

Lili cind mai iesiti afara da si tu un bip ca noi am mai stat pe la tine prin fata blocului dar nu te-am mai sunat ca nu stiu ce program ai.....eu nu am reusit sa vad pozele cu bicla.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lilina - nu se vede tricicleta, ai pus link-ul la topicul nostru.

Multumesc fetelor inca o data de complimentari!!! la toate!!!

Lexi si Sephora - incredibil ce vocabular au copiii vostri!

Floricel - succes la bona! Sa dea Dumnezeu sa fie ceea ce va cautati.

Alexutza - s-a mai linistit Gabitza?

Eloise - si Vladic vrea sa ma pupe pe gura, dar intorc repede capul si ajunge pe obraz, iar daca nu reusesc, atunci inchid buzele strans

MamiLili - ce faci? Se pare ca nu te-ai saturat de protia de clatite servite virutal aseara , las' ca ma revansez eu si pentru asta

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Seara buna fetele

Lilina - nu se vad pozele..

Cristina - tot in aceeasi stare e, de nervisori si agitatie, astazi la pranz a dormmit 3 ore si curios ca acum seara a adormit la 7:30 in urma unei crize de isterie ca nu l-am luat in brate - ma intreb oare ce ma asteapta la noapte- si multumesc ca ai intrebat de noi

Floricel - Doamne ajuta cu bona

Mai fetelor deja ma bagati in sperieti cu vocabularul Bucuriilor voastre...si pt faptul ca stiu sa imite animalele, al meu nu stie sa-mi arate decat pisica si cainele(din casa) - dar nu scoate niciun sunet pt animalele astea...mai astept

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutare din nou

i'm back in bussines

aseara m-am pus ca o mamica silitoare sa va citesc...am citit dar ce sa mai si raspund...ca m-au corupt neshte mamici la o shueta (prietenii stiu de ce )pana la 1 noaptea...apoi i-a pierit sotului meu somnul...si uite asa imi picau ochii in gura dimineata

Cristina ti-am vazut pozele...vaiii esti asa de draguta cu burtica aia...parca ai dat timpul inapoi...am stat indelung si le-am admirat...Nu mi s epare ca te-ai ingrasat deloc...in afara de burtica si sani...chiar arati f. bine ...ma refer la picioare ...ai antrenor bun...Vladut seamana leit cu tine cand e cu tine...dar ai pus mai demult niste poze cu el si tati si parca semana si cu el...dar oricum 90% ...cu tine...Despre Daria...sigur va semana cu tati ca asa e cu fetele...

Felicitari tuturor vorbaretilor!

Eu imi notez intr-o agenda mereu...deoarece la varsta de 14 ani am primit de la ai mei o coala alba A4 cu 2 coloane de cuvinte spuse de mine pe la varsta 1-2 ani....Imi aduc aminte si acum...Era legata cu o panglica si alaturi o alta foaie cu un desen facut in prima zi de scoala...Mi s-au parut atat frumoase amintirile astea incat am decis sa i le notez si eu papusicii noastre...cred ca imi va multumi candva

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput