Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Picio, spor la organizari. Si noi am zis ca facem ceva restrans si am avut peste 30 de persoane . Partea cu mancarea si "entertainmentul" de dupa a fost cea mai simpla ;)

Va pup si no worries, mate, ca totul va iesi bine!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Roxana, La Multi Ani cu f mare intarziere pe Alexandra!!!! Acum despre problema ta cu colesterolul si trigliceridele: dupa ce iti faci analize, sa incepi sa iei ulei de peste, cate 2 capsule pe zi, una dimi, una seara. Tratamentul e pe perioada mai indelungata, dar are efect garantat!!!

Tin pumnii sa fie bine Andrei cu problemele de piele, sa ai bafta la gasit o bona decenta si sa scapi de problema mov cat de curand.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor si a mea are probleme de piele.Are pielea uscata pe mai multe suprafete,insa doctoral nu mi-a recomandat nimic.A zis ca e o problema des intalnita la copii pe timpul iernii.Eu continui sa o masez dupa fiecare baie cu ulei de jojoba.Si sa insist pe suprafetele mai uscate.

Pentru obrajori aspri mi-a recomandat vasilina.Pe care I-o aplic de cate ori cred ca este necesar.

M-ati convins cu premergatorul.Nu am sa il folosesc asa des.Am mai citit si pe net si se pare ca parerile contra sunt destule.Asa ca nu vreau sa risc.Insa macar putin zilnic,de ex 10 minute are oare ceva?Ma gandesc ca atata timp cat e in el si se mai joaca,mai pot face si eu una alta prin casa.Acum ca o pleca mama o sa raman doar eu cu bebelina.

Gema sanatate multa.Fiti optimisti,ajuta mult!

Andries sanatate sotului!

Rodica da incoa vreo 2 kg nu ma supar:D

papanash tare faza cu visul.Ce-am mai ras.

Sim buna fu prajitura.Multam de reteta!!!Tot familionu a laudat-o.Data viitoare am sa incerc si cu alte fructe sau cu branza ca sunna tare bine.

Carpatina si io lucrez la doua ferestre.Ca e mai usor dar zau ca ideea asta cu monitoarele nu-mi veni.Bravos:D

Mai deabia astept sa vad pozele de acasa.Ca o laudati toate pe Luy sa vad si io ce si cum :P

Magda ce scump al tau baiat.Mi-ai amintit de o faza care mi-o tot povesteste mama cu mine.
Asteptam sa urcam in lift,si mai era un domn langa noi,eu de vreo 5 anisori,cand se deschide usa la lift ii zic domnului:"Nici nu exista bau-bau!"cica a pufnit respectivul in ras si m-a asigurat ca nu exista.

Mai ce-ati patit cu bancurile..am ras cu lacrimi.
Sa va zic si io unul.Cum striga un spermatozoid cand alearga un ovul???

Daca te prind OM te fac!!!

Maria te invidiez.Esti foarte activa si reusesti sa le fac pe toate.Bravo!!!Pe langa tine eu nu ma mai pot plange.:D

Aniast asa zice mama mereu.Tata era fecioara,eu feciroara mai aveam un prieten de familie tot fecioara.Zi zicea ca nu mai poate langa atatea fecioare.

Fetelor noroc ca am un servici destul de felxibil.Ca altfel imi dadeam demisia de mult cu citittul.E greu nene sa tin pasul.
Pe mine ma cam incearca o raceala,de vreo doua zile am o durere in gat.Azi am luat ceva medicamente,sper sa nu ma I-a acum vreo gripa,tocmai cand pleaca si mama si trebuie sa ma obisnuiesc singura cu toate cele.

Erika e destul de maraita si ea in ultima perioada,tot pe seama dintiilor o pun.Nu stiu ce sa zic,aseara a plans de pe la 1 noaptea deabia a linistit-o taica-su#8230;eu nu mai puteam si mi-am tras patura peste cap.Halal mama is!

In rest pot zice ca sunt bine,mai putin partea sufleteasca.A inceput sa ma apuce o tristete cu intoarcerea mamei in tara

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Pana nu uit, ca tot am vrut sa va zic. Stiu ca s-a mai discutat la un moment dat subiectul, dar consider ca nu e rau sa nu scapati asta din vedere. Stiu ca toate sutnem mandre de bebeii nostri, de minunatiile care ne umplu viata si inimile de bucurii si fericire. Si ca vrem sa impartim fecirirea asta imensa cu cei dragi noua, cu prietene, chiar si cele virtuale. Dar, va rog eu frumos de tot, respectati intimitatea copilasilor vostri si incercati sa nu le afisati goliciunea pe un site public!!! Nu ma deranjeaza pe mine personal sa vad asa ceva, dar sa nu uitam ca sunt tot felul de dezaxati si nu vreti ca aceste imagini sa ajunga unde si la cine nu trebuie.

Va rog sa nu va suparati pe mine si sa ignorati complet mesajul meu daca vi se pare ca sunt exagerata...

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata

am pregatit .
dar se pare ca o beau singurica.numai eu bantui pe aici.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Ba, sunt si eu pe aici. Dar ma simt cam aiurea. Ma doare capul de imi plezneste . Azi noapte m-am trezit la 3, ca Lisa a avut chef de mancat. Si ieri noapte la 4 si alaltairei noapte tot asa etc etc. Simt ca ma lasa nervii de tot . Nu apuc sa fac nimic: nu tu mancare, nu tu curatenie, de aranjatul meu ce sa vorbim, ca arat ca muma padurii :(((( Si in plus am si de lucru si simt ca ma impotmolesc.

In fine, ma duc sa mananc ceva, ca acum imi dau seama ca nu am mancat de azi dimineata si e deja 5pm! Si sa beau apa, ca ma dezhidratez de tot.

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pentru implinirea a 5 lunisoare:
Papanashului Sasha Gabriel de mami Alice_
Papanashului Rares Cristian de mami Diwana

Pentru implinirea a 4 lunisoare:
Papanashului Mihai de mami Vickyfilip

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza...
urez si eu la multe luni sarbatoritilor de azi!
sim - l-am vazut pe stefan el suparat rau..mititelul!of!sa-i treaca supararea.
maria - faine bancurile!
afibebe - ai gasit medicamentul?
pupici tuturor si multa sanatate!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna dimineata gasca!
ce faceti?
ma doare spatele de mor...ce bine mi-ar prinde un masaj...:))
La multe lunite sarbatoritilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimi...

Sabino... pai, peste 2-3 luni il vedem pe Gheo in picioare...

Cecilia...felicitari pentru baita in cada...ii place Cristinutului...

Maria...super tari bancurile...

Sim...nu se vede poza...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput