Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna dimineata tuturor!
Si va doresc o zi minunata!

Fetelor, incerc sa ma uit pe poze in contul acela comun dar nu stiu cum.

Noi am fost ieri la medici..si suntem bine; mai avem de luat analizele de sange si de urina si gata cu nebunia asta de investigatii...

Pe 2 martie avem botezul! mari emotii la orizont!

Va dau cate un pupic dulce mamici active...

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata, somnorosi bebici si harnice mamici !
Vreau si eu o cana maaare de cafea, afibebe. Toarna, toarna, nu te zgarci
Aseara printzesa a cazut lata de pe la ora 21 si-un pic ( da' cine a fost maraita toata ziua, eee ? ) asa ca tati m-a trimis repede de la laptop, deci nu am mai avut cum sa scriu. Vad ca v-ati distrat pe aici, bravo !
Nici nu mai stiu ce voiam sa scriu ieri seara, ca s-au adunat asa multe... Si eu nu prea las 2 ferestre deschise, pt scris si citit. Deh, sa nu ma traga curentul
Aha, incep sa-mi amintesc ( mai toarna cafea, afibebe )
L-am vizionat pe dulcele Darius, asa imi place cum stie el sa zambeasca , parca-ti ofera pe o tava tot sufletul lui cand o face... Si seamana cu mamiiiii... 2 frumosi
Am luat aminte la performantele in echilibristica ale voinicului Gheo . Hihihi, acum mi-o imaginez pe Sabina cum intrase in fibrilatie sa imortalizeze momentul si nu gasea aparat foto... Vezi, mamico, stia Fomilu ce stia - a papat laptic bun si acum uite-l ce fortzos este !
Mai eram datoare de vreo 2-3 zile sa zic ca am vazut in sfarsit filmuletzul ciufuliciului Rares . Am remarcat-o si pe mami cea frumoasa Ma uitam ce mult a crescut, de la ghemotocul acela zburlit a ajuns acum flacau voinic ce sta in fundulet... Ce a zburat timpul !
Am vazut si poze de aseara, de la lansarea in cada a lui Cristian. Vad ca se ia treaba asta cu extinderea piscinei . Cristian deja si-a gasit si tovarasi de balaceala, o sa fie distractie maxima cu ratustele si broscutele...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

v-am promis poze cu un moroshan mi-a adus frate-meu un costumas, si iete ca i-am facut niste pozici...mie asta mi cea mai draga

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ptiu,ptiu, sa nu-l deochi, ca tare frumos mai este !
Rodica, ai de ce sa fii mandra !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Raspund azi ca aseara nu am avut puterea decat sa citesc. Si apropo daca am sa uit pe cineva imi cer scuze anticipat, raspund bazandu-ma pe memorie!

Asa intai de toate bancurile au fost super! Multumim Maria si Mandarinutza.

Am vazut cum stau in funduletz baietii frumosi si am mai vazut si un omulete de zapada. Stiu sigur ca am mai vazut iarasi pozele de la intalnire.

Gema sanatate multa tie si tatalui tau. Sotul meu are un unchi care a suferit aceeasi operatie si este foarte bine si acum dupa mai bine de 11 ani. lasa ca o sa vorbeasca bebe suficient si are sa-i umple inima de bucurie bunicului.

Magda copiii astia au cateodata niste talente de te lasa mut. baiatul tau mic si cu talente paranormale.

Cecilia sa-i fie de bine baita si pijamaua noua. Ai sa vezi ca-i iese si al doilea dintisor de bucurie.

Sim eu cred ca plangea de suparare ca nu poate manca lasagna.

Rodica tzuc morosanu` dulce!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Rodica, Rodica, deci m-a topit morosanul mamii. Sa-l tzuc tat-tat!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

neata'

multumesc pentru urarile de sanatate, pana acum arata si se comporta ca o viroza, sper ca a scapat de amenintarea cu gripa...dar tot in exil este husband.

morosanu-i mortal mey...sa-ti traiasca!!

ma duc sa-mi iau o cafea mai tangibila decat aia d-acilea si sa ma apuc de treaba-n casa...ieri am rascolit toate sifonierele (nu c-as avea multe, doar doua, dar au patru usi fiecare) si inca nu le-am pus la loc...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

rodica tare frumos este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Numai buna nu este. Initial voiam sa ma vaicaresc despre mine, despre viroza si durerea mea. Insa ...am aflat o veste tare trista despre un poznas de varsta Alexandrei ....ar fi trebuit sa fie ziua lui si acum este printre ingerasi. Nu prea reusesc sa ma adun. Eu am aflat intamplator, nu cred ca parintii lui au vrut sa vorbeasca despre asta, nu stiu exact cand s-a intamplat, destul de recent oricum. Doar ma rog la DD sa aiba grija de sufletelul lui si inca nu inteleg ce s-a intamplat si de ce a trebuit sa fie asa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Trist, foarte trist...Dumnezeu sa-l odihneasca!

Andries

Mergi la inceput