Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 19
slippers76 spune:
Gema, sanatate tatalui tau.
Anduzza, sanatate Stefaniei. Si mie mi se par suspect de multe diagnostice de bronsiolita in ultima vreme. Dar cum nu suntem medici, mergem pe mana lor.
Gabriela77, si mie imi pare rau ca nu ajung la cluj, crede-ma. In conditii normale nici nu m-as pune cu Vlad pe drum pentru astea doua zile. Dar vreau sa o mai vad o data pe bunica, sper sa o mai prind constienta ca e destul de rau. Si as vrea sa-l vada si pe Vlad, ca nu l-a vazut niciodata. La vara o sa vin sigur.
Claudia, ceai de musetel ai incercat pentru constipatie?
Gabitz, saptamana viitoare sunt acasa, tu mai ai drum prin cartier?
Rox, spor la shopping.
Rodica, tu nu numai ca arati bine, dar chiar arati copil. Copil cu copil. Nu mai lua in seama gurile rele.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
betty78 spune:
Magda merci frumos scumpo...si Claudia scuze de indarjire, dar apropo de diversificare mama mea a stat pe capul meu sa diversific copilul si m-a stresat in fiecare zi de cel putin 4-5 ori pe zi spunandu-mi ca imi bat joc de copil, dar eu am stat tare pe baricade....si uite asa bebe al meu care s-a nascut cu 3450 gr are acum 9000gr la nici 6 luni si a fost hranit exclusiv la san....si sa nu crezi ca sunt Milka...pentru ca m-am chinuit ingrozitor primele 3 luni jumate, perioada in care bebe al meu statea de dimineata pana seara la san cu pauze de 20-30 minute cand mai dormea si el....si exact cand mai aveam putin sa renunt a inceput sa suga mai rar si cam asta a fost....sper sa nu te superi pe mine
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
bre Rodico...eu cred ca tanti aia are o lampa lipsa....arati f f F tanara!
Ana....bunicuta mea n-a vazut-o pe Sofia....f bine faci ca te duci cu Vladutz acolo.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
betty78 spune:
Gema multa sanatate tatalui tau
pozele noastre
asa creste bebe Mario
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Asa ca Vladi,casa si masina ai?Ca ta-su n-o da altfel!
Tz, tz, tz...te-am prins, n-ai fost atenta. Vladi are masina
Nu pot sa scriu mai mult ca sta cocotat pe mine cu ochii in laptop si canta:
Azi e ziua indragostitiloooor...
Nu stiu parintii ei ce voooor
Dar eu urc in masina meaaa
Si vin s-o fur pe Rebecaaa
Ma duc sa-i fac baitza si sa-i povestesc cum sta viatza.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
betty78 spune:
Uppsss Rodica...o faza asemanatoare am patit si eu...dar pe mine m-a intrebat respectivul cand nasc? iar Mario avea cam 2 -3 saptamani poate max 1 luna
pozele noastre
asa creste bebe Mario
veroboroda spune:
Buna, fetelor! Am intrat sa va salut. Nu prea am avut timp de nimic zilele astea. Printesa mea este maraita rau din cauza dintisorilor si trebuie sa stau numai cu ea. Si mai e diversificarea asta care imi ocupa tot timpul....greu tare cu diversificarea..ce bine era cand manca numai laptic.
Betty mi-a placut poanta cu valoarea economica a barbatului si a femeii.. buuuuna
Fug ca ma striga.
Pupici
Avem poze noi
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
claudia1178 spune:
Betty, nu ma supar pe tine si pe nici una dintre voi.....fiecare si-a spus punctul de vedere.
Tu ii dai exclusiv lapte de la tine.dar eu ii dau Nan 1 de aproape 3 luni de zile.....si asa imi spune instinctul matern.sa ii dau suculet de morco, mar si cereale.atat pana la 5-6 luni, nu ma hazardez mai departe.
Am citit ca pentru copii mai slabuti se incepe cu cereale iar pentru bebeii mai grasuti suc de fructe si legume, adica morcov.
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829
claudia1178 spune:
Scuzati-mi scrisul.......acum am vazut si eu cum am scris. Ma rabesc sa ii dau papa Teodorei, dar ati inteles esenta.
Multumesc!
10.10. 2007
claudia1178 spune:
Ah..........am uitat sa va spun...am pus cateva poze noi facut azi....
Am plecat....ma cheama datoria de mami.schimbat, papat, culcat......
10.10. 2007