Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Rox atunci drum bun,dar nu uita si de tine

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

nu uit eu asa ceva!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Nu cred ca o lasa ta-su.A sfatuit-o sa nu se repeada la primul venit si i-a mai zis ca dragostea trece prin stomac.
Asa ca Vladi,casa si masina ai?Ca ta-su n-o da altfel!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Bebeka esti o scumpa, noi nu ii facem concurenta Rebecai..avem destui admiratori si aici in Suceava.
Nu spun ca am sa ii dau deja piureuri, supe si altele....doar suc de morcovi, poate si de mar si cereale.
Am citit ca este adevarat pentru copii alaptai exclusiv diversificarea incepe pe la 6 luni iar pentru cei alimentati artificial dupa 4 luni. Parca asa scrie si in Capraru....
Vom vedea ce se v-a intampla....

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Maria, de unde scoti draga bancurile astea mortale? eu un singur lucru n-am putut sa tin minte toata viata mea..bancuri. in rest e la numere de tlefon, nume de persoane, orice.

adimercedes, multumesc.
ce aveti draga cu fecioarele?

Sim,
uite chiar acusi ma duc sa execut si eu una, ca mi-ai facut tare pofta. am sa fac reteta ta de lasagne.

Rodica, am vazut un morosan falnic si mucalit, frumusel foc, leit mami lui.

Nana,
, tinem pumnii sa fie bine. Ma bucur ca v-ati intors cu bine. Nu te nelinisti prea tare cu intirzierea de dezvoltare a lui Andrei, e si normal, dupa cite medicmente a luat mititelul si ce pb a avut. Sa stii ca ei (copii mici) au o putere de lupta extraordinara si de regenerare. Si eu am o nepotica cu fibroza chistica,de 18 luni, si dupa 6 luni de regres si inapoiere fata de copii de virsta ei, din cauza unor probleme digestive mari, acum ti-e mai mare dragul sa o vezi cum recupereaza intr-o zi cit altii in zece si aproape a juns la fel ca cei de virsta ei. Eu nici nu credeam ca au asa o capacitate buna de recuperare, dar dupa ce am vazut-o pe ea mi-am schimbat total parerea.
Sa dea dumnezeu sa fiti bine sfatuiti si sa treaca Andrei peste perioada asta mai dificila,si sunt sigura ca va prinde din urma.

Mergi la inceput

mai, da pe vremea mea (Sofia) nu se facea bronsiolita asa una cu doua!!
Citat din Sabina.
sunt total de acord, cred ca e un diagnostic supralicitat.
acuma nu stiu la care dintre bebei e reala si la care e exagerare, dar sigur la multi e exagerare.
aerosolii cu adrenalina au un efect de scurta durata deci nu e nici o pb cu administrarea 17-22, andruzza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by claudia1178

Bebeka esti o scumpa, noi nu ii facem concurenta Rebecai..avem destui admiratori si aici in Suceava.
Nu spun ca am sa ii dau deja piureuri, supe si altele....doar suc de morcovi, poate si de mar si cereale.
Am citit ca este adevarat pentru copii alaptai exclusiv diversificarea incepe pe la 6 luni iar pentru cei alimentati artificial dupa 4 luni. Parca asa scrie si in Capraru....
Vom vedea ce se v-a intampla....

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829

e nascuta la termen? daca nu se ia in calcul data la care ar fi trebuit sa se nasca si de acolo adaugi cele 4 sau 5 luni...nu inteleg de ce te grabesti? Crezi ca este o bucurie sa ii dai altceva de mancare?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

De ce femeile valoreaza mai mult decta barbatii?
In termeni economici, se datoreaza acestor simple cauze: -

Valoarea economica a femeii :
Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON)
Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
Are piept: 15,5 RON Total: 223.50 RON V
Valoarea economica a barbatului:
Are o banana 0.30 RON
Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON
Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON Total: 0.80 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca, fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

fetele...vad ca v-a placut taranul meu...multumesc...
numai ca tare dezamagita am fost azi...am mers pana jos la magazin...si intru in vorba cu vanzatoarea...ca ne stiam...si printre altele, ma intreba si ce varsta am...da nu asteapta sa zic...ci imi si da ea...treizeci si ceva...off...am tras o tura de plans...pe bune...tre sa fac ceva...coafor, cosmetica...ca tare m-am neglijat in ultima vreme...pai ce? sa arat cu 10 ani mai batrana???????????

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Claudia1178, ma bucur ca Betty insista.
Nu o lua in nume de rau, tu cred ca vrei s-o diversifici ca ai impresia ca va fi mai bine hranita, ca fost prematur, dar de fapt va fi exact pe dos.
Trebuie sa scazi din virsta ei peroada de prematuritate, ca sa ai virsta biologica reala. si oricum , chiar dac o nasteai la termen, ar fi 4 luni reale, e devreme pt diversificare de orice fel.
nu te lua dupa...Capraru , ca mai greseste si el.
nu ai un pediatru bun?
s-ar putea in loc s-o hranesti mai bine cum crzi tu, mai mult s-o stresezi cu alimentele noi pe care ea nu le poate "procesa".
uite, eu l-am diversificat pe fiu-meu cel mare la 4luni, era hranit cu lapte praf, si imediat dupa aia, pina la 6,5 luni a luat f prost in greutate. adica vreo 500 gr in 2,5 luni, deci nu l-am hranit mai bine, ci mai prost.
si el era la termen si un barosan, nu prematur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, ma bucu r ca ati ajuns cu bine. Pupam Andreiutzul si ne rugam sa treaca spasmele. De acum va fi mai bine, sunt convinsa.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput