Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Seara buna si de la noi!

Of mai Vladi,ce i-ai facut Rebecutei mele,ca numai cand se gandeste la tine isi musca mainile!Ca sa nu mai zic ca e geloasa foc!Crede ca te mai vezi si cu altele si ca ai s-o uiti!

Ca sa nu mai zic ca si mie,mamica ei,mi-a ramas gandul la buculitele
alea numai bune de rontait!

Daaar,am aruncat ceva ocheade la Stefan,la Cristian si la Gheorghe!Asa ca daca Vladi are in plan alte fete,ne reorientam.

Gabitz78 ai un omulet de zapada tare frumos!

In legatura cu uscaciunea pielii si a mea a avut un episod pe care l-am rezolvat cu Trixera.Din cate am inteles uleiul usuca pielea.Sabina a spus ceva la un moment dat de vitamina A combinata cu nu stiu ce poate ne lamureste ea.

Cu diversificarea si eu tin cu dintii de alaptare exclusiva pana la 6 luni desi pediatra are alta parere.
Daca ziceti de o intalneala in parc la Moghioros,vin si eu,ca stau in Ghencea.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nana m-am tot gandit la voi ...ma bucur ca au elucidat cat de cat problemele baiatului...lasa ca 6-8 sapt nui mult cu asa parinti recupereaza repede.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Rox ai pe cineva la Munchen?Ma andesc ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo...la noi deja au inceput cu colectia de primavara.

poze

Mergi la inceput

Nana toate gandurile bune pentru tine si familia ta!Sunt convinsa ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nana bine ai revenit! Multa sanatate lui Andrei si ma rog la DD ca odata cu injectia 40 sa dispara spasmele definitiv. In ce priveste intarzierea o sa recupereze pana la 1 an. Important este ca ati reusit sa il stabilizati

Melania vazut poze de bebe papanas...sa iti traiasca

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andruzza, pai ai putea merge la altcineva la control. Cand mergi sambata? Vin si eu cu Andrei la ORL si sa ii recoltam urocultura, cred ca in jur de 10, poate ne vedem pe acolo. De azi iau antibiotic sa fiu sigura ca nu imbolnavesc pe nimeni si stau la distanta. Numai sa nu fiu nevoita sa o iau si pe Alex sa va sperii cu amandoi dupa mine.

Nu ma mai invidiati atata cu shoppingul asta, ca vine randul fiecareia. Nu vreau sa decavez magazine, dar zau avem o necesitate si daca intrebati fetele cu sesiuni de shopping intense pe la noi o sa va spuna si ele ca bate vantul. Colectiile noi sunt subtirele la material, iar pretul numai subtire nu e.

Ali, am si prieteni acolo insa nu prea as vrea sa ii trimit in recunoastere ca lucreaza si ei si au si fetita mica. Oricum, de acolo cumpar si colectia de primavara. De fapt am glumit, nu ma duc dupa caciula si geaca in special, vreau sa iau toata garderoba de primavara a copiilor. Mai degraba a Alexandrei decat a lui Andrei, ca el a tot primit diverse. Ea nu prea mai are hainute si nici nu prea imi place ce am gasit. Daca gasesc si ce nu am gasit la noi, atunci ar fi si mai bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

I-am vazut pe Darius-morosanu',pe Cristian -inotatoru',pe Andreiutz-pilotul de formula 1.

Roxana,nu ai nevoie de companie la cumparaturi?in doi e mai bine!

Imi cer scuze daca nu mentionez pe toata lumea deoarece de cand citesc si pana scriu deja jumatate din ce vreau sa spun am uitat!Cred ca trebuie sa deschid si eu ferestrele!

Mergi la inceput

Completare: si evident ceva si pentru moi! Ca zic eu ca merit. In plus daca se preconizeaza rezolvarea problemei bona o sa incep si lucrul si nu am si eu nici o toala prezentabila si care sa imi fie potrivita (adica nici prea larga de pe sarcina si nici din cele mici de dinainte).

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox atunci drum bun,dar nu uita si de tine

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebeka
Roxana,nu ai nevoie de companie la cumparaturi?in doi e mai bine!

Da' cum nu? Rebeka ramane la Vladi?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput