Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 16
andrruzza spune:
Multumim mult pentru urarile de sanatate
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Salutare. Iaca am revenit ala aparat. Sa va zic ce am facut azi:
- nu am mai vorbit cu nici o bona, m-a sunat de la agentie ca tanti nu mai vrea 12 ore, apoi ca vrea 12 ore dar depinde de bani si apoi ca vrea minim 14 milioane. I-am zis adio. Dar tanti Maria, noua menajera, a acceptat sa vina de tot la noi si sa stea cu copiii. Ramane sa negociem ce si cum;
- fost in oras, am rezolvat partial ce aveam de facut. Sunt super frustrata de oferta de haine pentru copii, daca vrei ceva mai special mai ales. Nu mai zic ca nu gasesti o colectie coerenta ca sa poti combina diverse piese. Nu mai e nimic mai gros, nu mai gasesti geci si caciuli. Ce sa mai zic, nemultumire. Una peste alta am rezolvat 90% din ce era pe lista;
- Andrei e mai linistit, a stat la bunici si a beneficiat de super plimbare in parc. In parcul Circului unde a crescut si Alex (si eu de altfel). I s-a dat mancare cat a solicitat si 15 pic Bonisan dupa fructe si vad ca a fost mai linistit.
Cam asta de la noi. Dimineata nu v-am mai zis ca ma necajisem si pentru nepotelul meu care are si el o mica problema de sanatate. Sper eu nimic grav, eu una nu as pune baza pe ce zice dr ortoped Fodor, neaparat sa mai vada unul. Sa vedem cum ii sunt analizele si ce e de fapt.
Vestea buna, ca am si de asta, este ca plec la shopping la Munchen marti si miercuri. Sper sa nu mai fie pb cu copiii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
aniast72 spune:
Am vazut pui smecher de melaniatud. Frumusel foc.
Rox, ma bucur ca vin si vesti bune din partea ta. Chiar aveai nevoie. Spor la cumparaturi, sa le golesti toate rafturile si sa te intorci cu un tonus bun.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Vestea buna, ca am si de asta, este ca plec la shopping la Munchen marti si miercuri. Sper sa nu mai fie pb cu copiii.
Aia e.. trebuie sa se sacrifice cineva sa mearga sa cumpere geci si caciuli daca in Romania nu se mai gasesc...
Auzi, da' la voi nu vine primavara? Ce-ti trebuie geci?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Sim, mai bine ca nu ai stiut ca asa ai reusit sa ma mai destinzi.
Gabitz, sigur te-a afectat, dar nu cauta scuze pentru lipsa elanului muncitoresc.
Apropos de tragedie, am reusit sa nu ma mai gandesc la asta. Dar tot ma ia cu fiori ...Gata, ma abtin. Imi pare tare rau ca v-am transmis si voua apasarea mea.
Nana, mamica incercata, ne rugam sa fie bine Andrei si sa se rezolve cat de curand. Eu zic ca primul pas a fost facut, macar este un diagnostic, este o cauza si este un plan pe termen mediu. Multa putere si voua si puiului si sa dea DD sa recupereze rapid ce a pierdut si sa scape de tot de spasme.
Papanash si Ricea, pe fondul asta de piele uscata au aparut si problemele lui Andrei si eczema. Trebuie hidratare foarte buna.
Andruzza, Andrei tusea usor si rar. Cam atat. Poate un pic de mucisori uscati. Aceiasi aerosoli i-am primit si noi, nu ne-a dat un interval intre tratamente, eu chiar nu am respectat nr de ore ca si asa era mare circ. Ii faceam pe la 12, pe la 17 si cred pe la 22. Fara legatura cu tratamentul sau diagnosticul - mai mult ca sigur astea sunt bune, mie nu prea imi place dr Codleanu.
Sabina, pe vremea fetelor noastre nu erau virusii chiar asa nebuni ca acum.
Andreea, iote ca pe asta cu versiunea pentru imprimanta nu o stiam.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Roxana_G
Aia e.. trebuie sa se sacrifice cineva sa mearga sa cumpere geci si caciuli daca in Romania nu se mai gasesc...
Auzi, da' la voi nu vine primavara? Ce-ti trebuie geci?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Corect, ma sacrific. Ma sacrific si sa ii asigur sotului 2 zile de conced linistit, ca tot suspina dupa concediul ratat la munte. Asa el ramane sa doarma in camera si eu ii sparg bugetul.
Cat despre geaca si caciula, am un motiv absolut intemeiat. Se numeste necesitate. Daca mai e doar o luna de iarna nu inseamna ca trebuie sa iesim deja in tricourile si pantalonii scurti din noile colectii ce sufoca magazinele.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
Pfiuu, te invidiez Roxana! Bafta la shopping:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
andrruzza spune:
rox, multam mult. Nici mie nu mi-a placut, o sa mai mergem la ea sambata si gata. Ne-am mai lasat sa stam si 15 minute la usa, fara sa se deranjeze nimeni sa spuna ca este intr-o sedinta. Bineintes ca a aparut imediat cand a spus Bogdan ca nu plateste sa stam la usa si sa vina dr. "acum".
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
betty78 spune:
quote:
Originally posted by claudia1178
Stiu bebei care la varsta de 5 luni papa 2 mese de lape,dimineata si seara, in rest papa inclusiv si carnita. Am vorbit cu o cunostina de a mea care a nascut la 32 de saptamani si care deja ii da baietelului suc de morcovi si portocal. Ma gandesc ca Teo e inca mica ca si greutate pentru varsta ei, si poate organismul ei cere mai multe substante hranitoare decat le gasestei in lapte.
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829
Claudia total gresit....nu are nevoie de nimic....doar de lapte....in primul rand nu are enzime sa digere altceva...
daca o hranesti cu lapte praf poti sa incepi diversificarea la 5 luni, dar mai bine la 6, iar daca e hranita la san atunci dupa 6 luni
faptul ca exista alte mamici, care ii dau copilului mai devreme altceva, nu inseamna ca este bine....pe toate site-urile internationale de specialitate scrie clar cand se incepe diversificarea...dar tu faci cum crezi
Am vazut si pozxe cu Teodora care este o superba
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
gabitz78 spune:
of, netu asta!bine ca a revenit...ca nu stiu ce ma faceam!ma vedeati la stirile de la ora 5.
ana - drum bun...ce rau imi pare ca nu esti acasa maine...las ca mai vin prin cartier si poate ne vedem atunci.pupici mirunei si lui vlad!
sabina - sa stii ca nici eu n-am vazut fundul ala mare de care zici. ia da-l incoace sa-l mananc!
nana - of, prin cate mai trebuie sa treceti. sigur va fi bine, trebuie sa aveti incredere!pupici unei familii greu incercate!
rox - faci cumparaturi si pentru noi?
va pup. nu stiu daca mai pot intra ca sunt solo cu pitica!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/