Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
Pinacolada spune:
Nana-sper din tot sufletul ca bb sa fie ok! e o scumpete de baietel!
In legatura cu constipatia da, lass baby si mai e de la Humana incearca!
nu stiu ce a avut rares azi dar a urlat tot timpul!
nu am avut timp sa fac nimic din ce imi propusesem!
claudia1178 spune:
Da asa este Melania, am nascut la Cuza-Voda Iasi dar cu dr. Onofriescu.......si cred ca aratam rau atunci si ma simteam rau.mai ales ca Teo A suferit si ea. Si de cate ori il vedeam pe ingerasul meu in incubator de atatea ori muream si inviam.Acum slava Domnului ca e sanatoasasi eu pe langa ea.
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829
aniast72 spune:
pe dupa amiaza.
Azi dimineata ne-am trezit bine, la 7 ...nu ma asteptam la asta dupa somnul prelungit de aseara.
Cu toate preocuparile mele pur si simplu am uitat sa urez multa sanatate mamicilor si bebelusilor bolnaviori.
Multumim de fotografiile de la intalnire, sunt superbe, am retrait atmosfera si mi-a facut mare placere.
bebelusilor sarbatoriti astazi, multa fericire si tot binele din lume.
Am vazut fotografii cu bebelusi veseli, suparati, inotatori, bucurosi...toti sunt minunati, iar puiul de morosan e atat de dulceee.
In mod special, Gema, sanatate multa tatalui tau, sunt alaturi de tine.
Roxana, ma asteptam la tipsuri din partea ta cu scrisul ca prea raspundeai la obiect. Daca vrei, iti dau si eu unul: Subiectul pe care-l citesti tine-l in format "versiune pentru imprimanta", asa n-o sa trebiasca sa mai stai sa astepti sa se incarce paginile.
Off, acum am citit....trista veste, saracii parinti.
Sabina, sa te vad in cateva lunitze cum o sa alergi dupa amandoi copiii tai prin casa... n-o sa mai ai timp sa te plangi de kilograme in plus pe care, eu una, nu le-am vazut.
Andries, inseamna ca te-am confundat. Pentru asta se da mielu'?
Sim, spor la cumparaturi...cred ca te-ai si intors pana la ora asta. Pupa Stefanut suparat din partea mea.
gabitz78, cred ca andrei de papanash, care-i foarte dulce in masinuta lui, se grabea sa-l prinda din urma pe al meu.
Nana, ma rog la DD sa se opreasca o data calvarul prin care treceti, sa se faca bine Andrei si voua sa va dea putere sa luptati alaturi de el. Important este ca s-a pus un diagnostic si ca exista speranta de vindecare. si iti doresc din tot sufletul multa, multa rabdare si sanatate.
papanash, eu ii dau lui Vladi Vigantolul dimineata, apoi il tin putin de barbie si il invat sa plescaie. E atat de amuzat incat uita sa mai baleasca pana inghite. Eu ii dau si fier inainte de vigantol...si cand il vad cu limba curata inseamna ca a inghitit si fierul si vigantolul.
claudia1178, frumoasa foc Teuta ta. Daca Vladi n-ar fi cu gandul la Rebeca, mai ca iti faceam o propunere de incuscreala.
Erina, mmm...ce tort frumos! Cum de v-a lasat sufletul sa-l mancati? Iar Daria e o dulcica.
Revin, momentan mi s-a trezit copilu' si ma cheama.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
melaniatud spune:
Uraaaa!!!
Am facu album http://community.webshots.com/album/562463876XGXmYn.
Multumesc fetelor de ajutor!!!
claudia1178 spune:
Sabina, mutumesc pentru raspuns....co suculetul de morcovi voi continua, nu ii dau mult doar cateva lingurite inainte de laptic..........iar cu cerealele ma mai gandesc.
Voi cauta acel siropel pentru constipatie.......
Melania....ma bucur ca si voi sunteti bine....
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829
aniast72 spune:
Gata, l-am adus pe Vladi langa mine si am revenit.
melaniatud, nu reusesc sa vad pozele...
Sabina, gand la gand cu diversificarea. Asta vroiam sa spun si eu pt ca...stii ca vroiam sa incep si eu cu suculetul acum aproape o luna. Hai sa-ti zic ce am facut: Mi-a zis dr pediatru sa incep cu o lingurita azi, 2 maine, 3 poimaine...de suc de mere pana ajung la ziua 15 cand ar trebui sa-i dau vreo 40 ml. Iau eu in prima zi mar, il rad, iau suc intr-o lingurita de bb si-i dau. L-a papat, eu am fost multumita...
A doua zi i-am dat 2 lingurite (de bb) , mai mult pe el, mai putin in gura...
A treia zi eram la 3 lingurite...Vladi nu vroia deloc sa le ia; ma gandesc sa-i dau cu seringa. Atunci am facut calcule si mi-am dat seama ca 3 lingurite ar fi fost vreo 8 ml iar mie nu-mi ieseau decat 1.8 . Habar n-aveam ca "1 lingurita" de fapt inseamna o lingurita de-a noastra, nu de bb. M-am cam debusolat putin...noroc ca in dupa amiaza respectiva aveam programare la un alt medic pediatru care mi-a spus clar sa nu incep diversificarea pana in 6 luni si daca totusi insist, sa incep in prima luna cu legume si abia in a doua luna sa introduc sucul de fruct. Vis a vis de diversificarea la 6 luni mi-a dat si motivatia cea mai clara pe care ai scris-o si tu mai devreme: Ca un bb alaptat nu are in stomacel enzime suficiente care sa proceseze alimentele, ca pot sa-i dau eu ce vreau pana in 6 luni ca oricum el nu asimileaza absolut nimic din alimentele respective.
Asadar,diversificare la 6 luni scrie pe noi.
Ramasesem datoare cu raspunsul asta si cand m-a intrebat Roxana ce ascund cu diversificarea....
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
papanash spune:
Claudia 1178, cum vezi noi nu diversificam pana la 6 luni. Bebeul tau are nevoie de timp sa-si maturizeze sistemul digestiv, de ce vrei tu sa-l fortezi de-acum sa proceseze alimente cand el nu are nevoie de altceva in afara de lapte?
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
melaniatud spune:
http://community.webshots.com/album/562464074WnNcjq
Gata sper sa mearga.
Mai vb fug la cumparaturi
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by papanashquote:
Originally posted by andrruzza
Noi am fost la Medicover cu Stefania. Diagnostic, bronsiolita. I-a prescris eurespal si aerosoli 3 zile, de 3 ori pe zi, cu ser fiziologic si adrenalina. Am imprumutat de la cumata mea aparatul, dar a uitat sa-mi dea o piesa. O astept sa vina sa aduca recipientul si sa ii facem aerosolii. Sambata mergem la control. Am fost la o dr. Codleanu, la ea a gasit Bogdan liber acum doua zile cand a facut programare, nu stiu nimic de ea. Cu Rares mergeam la dr.
Cristea.
Ce n-am intrebat, la cate ore tre' facut, ca daca-i fac pe la ora 17, mai pot sa-i fac si la ora 22, sau e prea mult intr-un timp asa scurt?
rox, daca ai timp poate-mi povestesti putin cum fu la Andrei cand a avut bronsiolita. thx
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andruzza am postat pe mailul comun ceva despre bronsiolita, am scanat din cartea dr. Paula Kelly, eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare, in cele mai multe cazuri trece de la sine, multi o au dar nu stiu de ea....
aerosolii-s buni, insa nu te grabi sa dai medicamente, mai vorbeste si cu alt medic.
thx
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"