Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

[quote]Originally posted by bebeka

Daaar,am aruncat ceva ocheade la Stefan,la Cristian si la Gheorghe!Asa ca daca Vladi are in plan alte fete,ne reorientam.

Sa sti ca, Cristian mi-a zis acasa ca i-a placut Rebeca, dar nu a putut ininta spre ea din cauza mesei si a iepurasului care il supara, dar data viitoare se revanseaza.........adica Vladimir are prioritate pt ca a stat langa ea???????????nu se pune asta.....asa ca suntem pe faza.

Daca nu, ne reorientam si noi, mai erau fete frumoase prin preajma.....si ne-au placut....uf era suparat ca-l durea gingiuta si nu a putut sa o ia in seama pe ochioasa de langa el....hihihh, se cam uia la noi.....

revin mai tarziu .....mai am de citit si tb sa culc un mic terorist.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Bettybravo pt perseverenta cu alaptatul.
Eu nu am reusit pt ca pe partea stanga a mers prost de la inceput.

Noapte buna si linistita va doresc mamici!!!
Tudor doarme deja!!

dohttp://community.webshots.com/user/melaniatudarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rodica, dar ce e asa rau in a avea 30 si ceva? Huh? Ca inseamna ca la mine nici coaforul nu mai salveaza nimic.

Fetelor, va las in seara asta. Eu am revenit la...chestiunea de dimineata. Ganduri. Noapte buna si linistita!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara, eu apar asa, spre schimbul 3
Cred ca ar trebui sa raspund cu vreo 5 ferestre deschise, ca ati fost iar si ati umplut un capitol...
O iau de la sfarsit ( sa vedem cat ma tine memoria )
Am vazut poze cu nasturelul carn de veroboroda, o scumpica este. De remarcat si privirea topita a lui tati cand isi tine odorul pe brate.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

ma simt o ipocrita ca apar eu cu fitza mea, langa problema Nanei...

Nana...Doamne ajuta...ma rog pt Andreiutul tau...

multumesc fetele ca ati incercat sa-mi ridicati moralu`, poate nu o luam in seama...da-s foarte sensibila in ultima vreme...nu stiu de ce...si sotu daca-mi greeste cu ceva imediat plang...ma supar din orice...cred ca pentru ca stau foarte mult in casa...cred ca o sa ma duc la serviciu mult mai repede decat am planificat...

Rox...Doamne fereste...stiu ca-s multe mamici in jur de 30 de ani, tot respectul...nu am vrut sa supar pe nimeni...doar ca celor de 30 nu v-ar placea sa va zica cineva ca aveti 40...nu?

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Asaa, deocamdata vizionez poze. Tocmai am vazut-o pe printesita delicata Teuta de claudia, e asa frumoasa cand zambeste... Si mi se pare mie ca seamana cu Ebonee. Chiar asa, oare ce-o mai face danielle ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Luy, multumim pentru complimente. Nici gogosica ta nu e mai prejos. Intr-adevar tati e topit dupa printesa lui.Cred ca o sa avem probleme cu baietii, ca tati nu prea vrea sa o dea la nimeni.
Pupici
Mami de bebe Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

....adica Vladimir are prioritate pt ca a stat langa ea???????????nu se pune asta.....asa ca suntem pe faza.

Acu', fie vorba intre noi, noi am venit putin mai tarziu si daca n-am vazut nici o miscare din partea lui Cristisor, ne-am permis sa ne uitam la Rebecuta...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, te inteleg si eu am avut o astfel de perioada, imi venea sa plang din orice, nu pot sa zic ca mi-a trecut de tot, uneori mai am crize din aceste....stai linistita trec, in ce priveste ce ti-a zis....aia e o toanta, nu e prima si nici ultima care o sa vorbeasca asa, probabil era obisnuita sa te vada mereu aranjata, lasa ca o sa revi la fel de frumoasa sau chiar mai frumoasa, acum esti o femeie implinita.
hai nu mai fi suparici, uita-te la micul morosan care rade si sigur o sa treaca, uite un

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

rodica, nu te mai necaji ... Te-a ajuns si pe tine oboseala si lipsa socializarii, e de inteles ca esti mai sensibila in ultima vreme. Mai bine ia-ti o zi de "concediu" din cand in cand, lasa-l pe Darius la mama ta si tu du-te la coafor, la cosmetica sau masaj sau gimnastica sau oriunde altundeva unde te-ai simti rasfatata. Dupa aceea iesi cu o prietena in oras, mai plimba-te prin magazine si cumpara-ti ceva frumos, iar seara poate iesi cu sotul la un restaurant sau daca iti face placere pregateste-i o cina romantica... Meriti toate astea !
Iar in legatura cu varsta pe care ti-a dat-o tanti aia ... nu te mai gandi, poate o fi una ca mine care habar nu are sa aproximeze cati ani are o persoana necunoscuta... Tu arati foarte bine, zau ! Ti-am inteles punctul de vedere, ai dreptate, dar nu merita sa-ti consumi energia cu o asemenea suparare, Mai bine urmeaza-mi sfatul de mai sus

Mergi la inceput