Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 6
liris spune:
multumim!
toate cucoanele ii zimbesc si-l "fac" charming guy, iar el le zimbeste curtenitor. nu-sh cu cine seamana ca nici eu nici barbate-miu nu avem lipici la oameni asa de mult.
acum o sa scot filmul.
Gusta, Doamne ajuta! nu-i lasa oricum. stiu cum e NL. nu pleca pina nu te rezolva cumva.
Eftimie C. spune:
Carmen multumesc.Ai avut parte de "durerile facerii"?
Liris de ce vrei sa scoti filmuletul?Lasa-l la semnatura, ca mi-e drag bb-lul
Tuni, Delidana,Roxana fericitelor!Va vedeti in week-end
Fetelor am vazut Albumul nostruCe mai stiti de:justasmallkiss, Nastad, zisaCami, Sigrid????
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
CRISCOSTY spune:
Ziua buna si s aveti o zi plina de iubire Eu am o perioda mai incarcata la servici, asa ca nu ma dati disparuta, intru cat de des pot. Ma tin de dieta si promit sa nu dezamagesc colegutele mele.
Cuscra sper din tot sufletul sa fie bine Mara, astept vesti bune.
Va pup pe fiecare in parte si va doresc o zi minunata...mai vorbim.
Meniul de azi:
- salata de fructe
- salata de pui cu ciuperci
- gratar de pui sau porc slab cu salata....azi sunt la salate
Crys si Dany
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
[b]
ma duc sa-mi fac un antiadipos, a inceput sa-mi placa.
uitasem, azi si-a facut efectul, in sfarsit!!!
Eu dupa drumuri lungi aveam niscaiva probleme... si am invatat ca pentru un intestin lenes, ca sa il repui la treaba dar, si in curele dezintoxicare, sunt bune capsulele de crusin. Sunt gentlle, au efect ok si nu dau toleranta. Si in plus il invata pe respectivul cu un program daca le folosesti 2-3 saptamani ... Bine la mine era lenes nu doar din cauze de drum, ca doar nu fac drumuri asa lungi saptamanal... Ideea e ca cu antiadiposul nu am rezolvat mare lucru dar cu capsulele astea... e super... ultima cura am facut-o in decembrie si uite in februarie, dupa 2 luni si dupa 2 drumuri de aprox 9 ore - adunate vreau sa spun pe parcursul a 12 ore, ca am avut si2 ore de asteptat in Viena - nu am resimtit nevoia de capsule... Si observasem inca ceva, ca cu cat mananci mai putin indiferent de cate fibre consumi, nu prea e vioi... intestinul... intelegeti... dar acum e ok.
PS nu ma ocup cu distributia de medicamente!
Eftimie C. spune:
I_Carmen nu ne spui si noua exact cum se numesc capsulele si cam cat costa?Eu am incercat si ceaiul de crusin avea efect.Sotul meu i-a facut odata copilului (nestiind ce fel de ceai era ) si-a suferit Edica al meu 2zile
Meniu: PORCEALA!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Roxa-boxa da, ma bag, cum sa nu?
Poate ne vedem la un loc de joaca pt copii - d-ala amenajat special, unde ei se joaca sub supraveghere si noi bem cafele si barfim. E o sugestie....
Care esti din Buc si vrei sa te vezi cu noi?
Cool, Tzuni, it's a deal! Loc de joaca ii ramane numele. Vine si Rolo, altfel nu se poate! Tre sa va zic ca io neaparat tre sa bifez un pic Mall-ul din Timisoara si Ikea, sunt acolo locuri de joaca? E oribil de departe de unde locuiti voi? Delidana tu ce zici? Oricum vorbim maine la telfon, va sun pe amandoua!
Gagiiiici, azi am mancat inimioare de ciocolata, nu s-a putut altfel...
Roxa
mamica dulce spune:
Neatza gagici...vai ce planuri frumoase aveti voi de intalneala....vreau si eu...Acum locuiesc departe si de igridutza, nu ne-am mai vazut de peste un an...
Ce faceti azi? Aveti program artistic noaptea asta?? Nu de alta, ci ca sa ardeti caloriile de la ciocolatzele
Eu i-am luat la sotz boxeri cu noroc, rosii si cu inimioare, arata tare haios, dar are treaba pana peste cap, pleaca maine in Turcia..am ratat ocazia
La noi s-a imputit vremea, o saptamana a fost primavara, azi e ceata groasa,ploaie si frig.
Copilasul meu e tot racit, ieri l-am dus la doctor totusi, sa fiu sigura ca n-are nik pe la plamani/bronsita si ghici ce i-a dat???Picaturi de nas ieftine si sirop de febra, nici macar nurofen ca e prea scump cica. La 12 il duc la gradi pana la 4 ca sa ma pot duce la curs ca nu mai are cine avea grija de el azi, si maine la fel. Bine ca nu are febra, e doar mucos si mai tuseste, dar e ok per total.
Trebuie sa plec acum, dar intru diseara si citesc din urma, am ramas in urma cu capitolul asta, va pup, sper ca sunteti toate bine!
gusta spune:
Am venit.Avem antibiotic Amoxicilina.Se pare ca copilul e sensibil rau si speram ca sa ii treaca si sa nu ajungem din nou la ORL.Cica e bine ca a varsat ca a eliminat niste resturi de la operatie de la care cica i s-a inflamat gatu si urechile.M-am mai linistit ca chiar ma speriasem ca cine stie ce boala are si eu mama denaturata nu ma ocup de copil.Sa va zic ca mi-au zis sa o duc in continuare la gradi si sa o las cu copii ca cica asa e cel mai bine .Nici nu stiu ce sa zic.
Mai revin .
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Salutare pe fuga,
Azi e o zi infernala. Abia am apucat sa imi fac cafeaua si sa fumez o tigara.
Am un milestone super nasol la proiectul pe care lucrez, oferta pe care am inceput-o aseara tre sa o termin, mai si 2 discutii planificate cu 2 oameni din echipa. Nu am apucat sa mananc dar mi-am pregatit salata de fructe. La pranz am piept de pui la gratar cu salata de varza si cartofi natur. Diseara il ajut pe un prieten foarte bun sa ii faca surpriza sotiei asa ca am 2 copii de distrat si hranit. Nu stiu inca ce o sa fac de mancare pe cand ajung acasa dar ma gandesc.
Vik: mersi de felicitari. Eu fac 29 anul asta. Am terminat in 98 la LVA si in acelasi an am plecat la Cluj. La inceput mergeam des in Galati, acum ultima oara am fost acum un si ceva. Mie imi e drag Galatiul, ca e orasul in care m-am nascut si am crescut, dar daca las deoparte subiectivitate, nu prea pot spune ca s-a dezvoltat foarte tare.
Ruxi: am raspuns la nedumerirea asta de mai multe ori. Eu am inceput la 73 de kile si mi-am pus target la 56. Acum sunt la mentinere, dar dureaza putin pana reusesc sa invat ce inseamna mentinere dupa 2 ani in care m-am straduit sa imi schimb stilul de alimentatie ca sa slabesc. Intru in continuare pe subiect pentru ca imi sunt dragi fetele de aici, iar meniul si raportul le postez pentru ca asa sunt regulile subiectului si pentru ca fetele au zis sa fac asta in continuare.
Marilena: iti tin pumnii sa reusesti sa faci ceva pentru Mara la medic. Ai grija de voi.
Carmen: ma bucur ca te ajuta antiadiposul. La mine e singura chestie care ma ajuta, dupa nenumarate incercari. Eu beau 2 pliculete pe zi, in fiecare zi si ma simt minunat.
L_Carmen: nu stiu daca ti-am multumit pentru poveste. Si pe mine ma intriga tarile arabe, dar imi place sa merg in concedii acolo.
Delia: bafta azi! Asteptam nota si sampania de final de sesiune.
Va pup si revin cand ma mai linistesc cu treaba,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
I_Carmen nu ne spui si noua exact cum se numesc capsulele si cam cat costa?Eu am incercat si ceaiul de crusin avea efect.Sotul meu i-a facut odata copilului (nestiind ce fel de ceai era ) si-a suferit Edica al meu 2zile
Meniu: PORCEALA!
Se cheama pur si simplu CRUSIN si le-am luat de la plafar... parce Fares le face dar s-ar putea sa gresesc. Am sa ma uit acasa si va spun... deh, daca din decembrie nu mi-au mai trebuit... -cum era cu ochii care nu se vad... asa si numele!! Vorbesc prostii dar m-am prostit de dimineata de cand ma caznesc sa pricep ceva si nu imi iese!...
Sanatate Gusta si Mamicadulce la puisori! Si sa auzim de bine! Musai vesti bune! Musai. Puneti voi cate kg vreti si mancati si ciocolata daca va vine, dar copii sa se faca bine!
Gusta, pupicei la pui necajit!
Mamicadulce, dar nici nurofen nu ii poti lua de una singura? Trebuie reteta si pt asta? Of, mucii astia!
Primesc bice daca aveti in gand de astea! Dar raman la ideea mea. Sic.