Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta70 spune:
Buna dimineata! Va invit, de data asta, eu la o cafea .
Nu am disparut dar nu am avut net.
Am sa citesc din urma (ca ati scris o gramada...) si am sa revin (cand pot).
La mine este stagnare.
Eu sunt bine, astept sa-mi vina "rusii", dupa care ma programez la operatie.
Sora-mea Diana este bine, face perfuzii pana vineri, inclusiv, dupa care vedem daca i s-a inchis colul. Daca nu ii face serclaj, daca da, vatrebui sa stea acasa la orizontala, pana naste.
Va pup si va doresc o zi buna!
Revin
liris spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ca sa nu mai zic ca jumatate de noapte dormim imbratisati.
m-am topiiiiiiiit. ce frumos.
fi-miu are in vocabular: mama, mamama, ham-ham (orice animal sau chestie care seamana cu animal este ham-ham), po (adica ploua, ca-i copil nascut in Olanda) si cred ca face pasi spre "caca". tata nu vrea neam.
n-am timp sa va arat mostre de dans. aoleu frate parca l-am facut cu Fred Astaire.
Delidana spune:
Carmen, aici sint, ma pregatesc de plecare.
Gusta, sper sa fie totul bine cu Mara.
Liris, vazut bebe blond si vorbaret.
Tzuni, e bine atunci, daca te-ai ingrasat si lumea te vede mai slaba. Asta da truc magic.
Carina, bafta sa gasesti loc la scoala.
V-am pupat, revin mai pe seara.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Buna dimineata si sa aveti o zi plina de iubire si de decodoare cu daruri!
Eu de azi iar incep Daneza . sunt hotarata sa ma tin de treaba, ac altfel nu se mai poate!
Meniul de azi:
D: cafea cu zahar
P: spanac, 2 oua si o rosie
S: friptura vita cu salata, ulei si lamaie
2 l de apa si veselie!
Gusta, tin pumnii strans-strans!
Mephala, liris, iubita mea mica a invatat sa spuna "ok" si toata ziua asta spune prin casa.
Delidana, buna dimineata, soare!
Tlaura, n-am fost niciodata in Istanbul, dar astept ziua aia cu nerabdare!
Zuziliciule, cum stai cu zapada? Tu mai alergi cu cainii? Sau acum alergi cu mobila in spinare?
Ma duc la filmare si la 12 ma intorc. Mai vorbim atunci!
Tzuni mic si drag si scump si MARIA
gusta spune:
La 10 am programare situatia se pare ca nu e pe roze.Daca nu am un raspuns normal am sa le cer sa ma trimita la urgente .Iar are temperatura 39 numai gandesc normal si acuma se vede pe ea ca nu se simte bine.
Marilena si Mara Augusta
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by liris
Nuuuuuuuuuuuuuu!! :((
ii spun: "spune ma-ma" si el repeta uitindu-se pe pereti. eu ... insist: "eu sunt mama", si el face "mama?" ha-ha! sau "mamama". are insa un glas asa de frumos.
da, te inteleg.
Teodor ma striga prin casa : "ma-ma-ma". Indiferent unde sunt si ce treaba fac (la bucatarie, la baie, la calc), se baga cu capsorul in fatza mea, sa-mi intalneasca privirea si incepe: " ma-ma".
Ca sa nu mai zic ca jumatate de noapte dormim imbratisati.
Stai sa vezi cand tu crezi ca doarme si te striga: -mami! -da - te iubesc!
Mai intreaba-l de ce nu doarme deja!
Sau cand esti la baie sau ai treaba de nu mai poti si el vorbeste, vorbeste si deodata liniste... Speriata te uiti dupa el si el se uita de mult la tine sau e langa tine deja si cu ochii mari spune: mami, te iubesc!
Sau: mami te iubesc de la mine pana la stele si inapoi!
Aveti rabdare, partea frumoasa de abia vine!
Gusta multa sanatate marei! Multa! Iti tinem pumnii stransi!
l_carmen2003 spune:
In loc de cafea, poftim un zambet... sa va spun bancul zilei, sa nu pierdeti obisnuinta!
"O tanara se adreseaza vanzatoarei de la un magazin de cosmetice: - As dori ca barbatul meu sa imi acorde mai multa atentie. Aveti cumva un parfum care miroase ca un computer? "
Eftimie C. spune:
Liris ce filmulete reusite si un copil dulce-dulce si tare scumpel.Sa va traiasca!
Laura nu parasi concursul.Incearca sa pacalesti golul ala din stomac cu ceiut cald si cu legume si fructe.Stiu ca nu-s in masura sda dau sfaturi, dar....incerc sa ma incurajez si pe mine in acelasi timp
Wow, L_Carmen ce excursie!Daca m-as duce in tarile astea arabe cred ca m-ar baga astia la inchisoare , pentru ca n-as tolera discriminarea, sub nici o forma
Tzuni, Gusta grabiti-va cu nunta, ca acusica intram in post
Gusta stiu ca acum nu esti casatorita legal, dar tot casnicie se cheama.Sora mea traieste asa de 11 ani si eu il numesc pe el cumnat si el le spune parintilor mei mama si tata si ii vad ca pe orice cuplu normal.Actele alea conteaza doar in fata legii(parera mea).
Apropo de job, era un pre-interviu la o firma mare de asigurari si nu stiu daca sunt facuta sa conving lumea in domeniul asta.Astept telefonul lor pentru al doilea interviu, dar nu stiu daca voi alege acest job.
Merg sa ma pregatesc pentru diseara .Mai intai o sun pe dadaca(mami meu)
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Carmen bun bancul Am sa-l spun si sotului
Si noi cu Edi ne iubim "pana la cer si inapoi".Cand il aud ma simt ca in
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
Liris, ce simpatic e! Si bea din bibe la fel de mult ca Teo.
L_carmen, bun bancul!
Da, stiu ce momente frumoase ne asteapta, le savurez pe rand....
Tzuni, nu te potolesti...bafta cu daneza, daca asta vrei...si ce zi buna ti-ai ales!
Eftimie, distractie frumoasa diseara.
Violeta, o zi buna si tie. Si multa putere Dordiei.
ma duc sa-mi fac un antiadipos, a inceput sa-mi placa.
uitasem, azi si-a facut efectul, in sfarsit!!!