Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 7
carina spune:
A guy walks into a post office one day to see a middle-aged, balding man standing at the counter methodically placing "Love" stamps on bright pink envelopes with hearts all over them. He then takes out a perfume bottle and starts spraying scent all over them. His curiosity gets the better of him and he goes up to the balding man and asks him what he's doing.
"I'm sending out 1,000 Valentine's Day cards signed, 'Guess who?'"
"But why?" asks the man.
"I'm a divorce lawyer."
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Eftimie C. spune:
Gusta uite o felicitare de Valentine's Day pentru sotul tau.Sper sa nu te deranjeze, dar vazand-o m-am gandit la tine Poate asa reusim toate sa punem de-o intalneala in...Olanda http://www.kudika.ro/comunitate/felicitari/view/142.html
Carina multumim.Ai observat ca de cand postezi tu bancurile, Hopes a dat bir cu fugitii .Hei, pe unde umbli?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
l_carmen2003 spune:
Hi Hi HI!
Un banc cu dinti, as zice, mai ales de 14 Februarie!
Va multumesc ca ati citit povestea, si ma bucur daca v-a placut. A fost in primul rand sincera.
Si recunosc, eu prefer Europa, Europa, Europa!
Pupici.
mephala30 spune:
Eftimie, n-a disparut Hopes, e doar in concediu.
Marilena, ei, acum gata, te-ai linistit. Va fi bine!
Iti mai arde de tiramisu?
Tzuni, Rolo, Delia, Roxa si cine mai vine la intalnire, nu uitati sa faceti o poza de grup. Sa va vedem impreuna, pe toate!
Eftimie C. spune:
Carmen cred ca n-am fost atenta cand a spus Hopes ca pleaca in concediu.
Varzari?Ne spui si reteta?
Tzuni si gasca de la intalneala, Carmen are dreptate:NU UITATI POZA DE GRUP!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
gusta spune:
Carmen daca mai stau un pic o sa imi arda de tiramisu ca sa manance si ea.Si daca fac una bucata e a ta.
Asa fetele cu intalneala poza de grup si in intregime da .Ne-am inteles.
Ma duc ca vreau sa cumpar ce imi trebuie sa fac tiramisu si sa iau si lui Mara ceva si dupa sa vad ce mai e de facut.
Pup fetele si ne auzim mai tarziu cand vin si va dau la toate tiramisu.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Claudia, voi ce mai faceti?
Eftimie, aluat de tarta si umplutura- varza murata calita cu piper si cury. N-am facut in viatza mea, acu' e prima oara cand fac.
CRISCOSTY spune:
Cuscra e bine ca te-ai mai linistit, stii de la ce este. Acum ca te-ai linistit bagi tiramisu, nu? Vezi ca ai zis sa te mai las si azi, de maine pun bata pe tine.
Carmen sa ne spui cum au iesit varzarile, nici eu nu am facut pana acum, poate incerc si eu.
Fetele cu intalneala, cand va intalniti? Sambata? Daca ma primiti si pe mine, poate vin si eu cu Dany, daca va intalniti la un loc de joaca, ca altfel nu-l tin intr-un loc
Crys si Dany
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
am bagat la cuptor niste varzari, .
ai bagat in cuptor niste culegatori de varza????!!!!!??
Fetelor, mie bona mi s-a oferit sa faca in casa curat si sa ne gateasca. Oare sa accept? E o tipa curata, ordonata, are recomandari bune.... Voi ce spuneti?
Gusta, in mine sa nu arunci cu tiramisu ca io-s fixata pe Daneza. Am trecut de spanacul cu oua si rosie, acum bag apa la greu!
Revin, sunt in zona. Maria doarme,io n-am de lucru si nu-mi gasesc locul.... Io tre sa fac ceva tot timpul. Poate vad un film...
Tzunella
Tzuni mic si drag si scump si MARIA