*** LA REDOUTE *** (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by amalisimona

Claujro, merci pentru raspuns. Nu m-am gandit ca n-ar livra in Ro costume de carnaval. Ai incercat tu sa comanzi?

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

E suficient sa faci o simulare de comanda si afli toate raspunsurile. Acelasi lucru e valabil pt orice site.

Plus ca la conditiile de vanzare sunt mentionate tarile unde livreaza. Informatia se gaseste pe site.

Editez: uite informatiile de care aveai nevoie: http://www.laredoute-fete.fr/php/main_new_api.php?EXEC=3&ID_SESSION=AEKV3087&ID_CATEGORY=1

Livraison & Délais
L’adresse de livraison doit être située en Belgique, France ou Luxembourg ;

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by Lorreddana

Fetelor, v-ati luat pantalonii astia?
pantalonii

E material plasticos? Sau e ok? Si marimile sunt ok sau trebuie sa comand nitel diferit?

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">Multumesc!

Ii am eu, luati primavara trecuta la solduri, Sunt bbc 100%, grosimea materialului cam ca la blugi, sunt f multumita de ei, si am tot primit complimente, ca ce draguti sunt, etc. Chiar merita. eu am kaki, mas 38, si am circ. soldurilor cam 100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Mai este cineva care nu a primit comanda de pe 23? Eu incep sa ma gandesc la tot felul de lucruri. Fiind prima mea comanda ma gandesc ca poate nu a incaput toata adresa pe biletel ,eu cand am deschis contul am s toata adresa pe primul rand (desi mai era un rand disponibil). Pot sa verific undeva daca se vede toata adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Diotima, mai sunt solduri si in primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by cristicross

Diotima, mai sunt solduri si in primavara?

cris

Pai chiar si acum mai exista produse soldate din colectia toamna-iarna, chiar daca perioada soldurilor s-a incheiat si au lansat oficial colectia primvara-vara. un exemplu e asta www.laredoute.fr/vente-pantalon-raccourci-entrejambe-70-cm-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324121215&documentid=201207&categoryid=22905006&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-raccourci-entrejambe-70-cm-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324121215&documentid=201207&categoryid=22905006&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Fetelor, cum faceti sa nu apara tot linkul, ci un singur cuvant, de ex "fusta" care sa fie in acelasi timp si link?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

quote:
Originally posted by claujro

E suficient sa faci o simulare de comanda si afli toate raspunsurile. Acelasi lucru e valabil pt orice site.

Plus ca la conditiile de vanzare sunt mentionate tarile unde livreaza. Informatia se gaseste pe site.

Editez: uite informatiile de care aveai nevoie: http://www.laredoute-fete.fr/php/main_new_api.php?EXEC=3&ID_SESSION=AEKV3087&ID_CATEGORY=1

Livraison & Délais
L’adresse de livraison doit être située en Belgique, France ou Luxembourg ;

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Claujro , acum am vazut ca trimit doar in Franta, Belgia si Luxemburg...Initial am facut o simulare de comanda, dar nu mi-am batut prea tare capul, gandindu-ma ca nu ajunge coletul pana pe 29 februarie cand am eu nevoie. Dar eram curioasa daca vor fi reduceri la fel de consistente ca la restul produselor de la ei de pe site, in ideea unei comenzi pentru vreun carnaval viitor. Cum nu livreaza in Ro, nu ne putem bucura oricum de reducerile lor, daca s-or face .

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

diotima, eu dau clic pe "introdu Email"... e o casuta mica pe acolo cu un plic galben si sagetele galbene, scriu mai intai cuvantul care vreau sa apara, dau OK si apoi link-ul si gata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cod 68039 - 20% la primul articol, 25% la al doilea, 30% la al treilea. merge numai la articole barbati
Offre valable du 15/02/2008 au 07/03/2008, valable une seule fois sur les pages et boutique en ligne Homme Printemps- Eté 2008 sauf pages vertes, pages rouges, prix mini, autres nouveautés et exclusivités web. Offre non cumulable avec une autre offre. Le taux de démarque le plus élevé s'appliquera automatiquement sur le produit le plus cher de votre commande, répondant aux conditions de l'offre.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by diotima
Fetelor, cum faceti sa nu apara tot linkul, ci un singur cuvant, de ex "fusta" care sa fie in acelasi timp si link?

Intai iti copiezi link-ul, apoi scrii in mesajul de pe DC, fara spatii libere intre parantezele drepte:
[ url="link" ] aici scrii ce vrei sa apara scris, in exemplul tau scrii fusta[ /url ]... si o sa-ti iasa asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cod 68098 - reducere 30% pt primul articol textil, apoi 25% pe celelalte
Primit pe mail, la mine merge, nu stiu daca e perso.
Conditiile uzuale:
pt reducerea de 30%

* Offre valable du 12/02/08 au 06/03/08 sur la collection La Redoute Femme, Lingerie, Enfant, Homme, Chaussures & accessoires, Linge de maison Printemps-Eté 2008 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés et exclusivités web, prix mini, prix verts, prix rouges et voyages. Non valable sur la marque Repetto. Non cumulable avec une autre offre et non valable sur lesaubaines.fr. Si votre article à -30% n'était plus disponible, votre réduction s'appliquerait à l'article le plus cher de votre commande répondant aux mêmes conditions.

Pt reducerea de 25%** Offre valable du 12/02/08 au 06/03/08 sur la collection La Redoute Femme, Lingerie, Enfant, Homme, Chaussures & accessoires, Linge de maison, mobilier et Literie Printemps-Eté 2008 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés et exclusivités web, prix mini, prix verts, prix rouges et voyages. Non valable sur la marque Repetto. Non cumulable avec une autre offre et non valable sur lesaubaines.fr.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput