*** LA REDOUTE *** (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BettyBoop spune:

Na, ca iar ma simt batuta-n cap . Acu' eu ce sa cred? Ca nu am primit comenzile de pe 11, 12 ian ca am folosit cod ce nu mi se cuvenea? Cred ca de disperare caut motive si in zatul de cafea , grea boala reduteala asta .
Va rog f.f. frumos, dati-mi un sfat: sa scriu sau nu la aide despre comenzile din 11,12 ian sau sa mai astept poate patesc vreo minune? Mentionez ca urmatoarea comanda e 26.01, asa ca as mai avea de asteptat sa vad daca macar asta apare.
Thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Fetelor, v-ati luat pantalonii astia?
pantalonii

E material plasticos? Sau e ok? Si marimile sunt ok sau trebuie sa comand nitel diferit?

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Lorreddana

Fetelor, v-ati luat pantalonii astia?
pantalonii

E material plasticos? Sau e ok? Si marimile sunt ok sau trebuie sa comand nitel diferit?

www.medicina-naturista.ro/florile-printesei/printesa/Lorry" target="_blank">Multumesc!

din ce vad eu pe site scrie ca e pur coton...deci plasticosi n-au cum sa fie la marime nush ce sa zic ca eu nu i-am luat

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by silar

quote:
Originally posted by Mihael@

Buna!

Am facut si eu o prima comanda pe 24.01 si in suivi apare tot "en cours de preparation"...e normal de-atata timp sa fie tot in stadiul asta? sau ei nu prea actualizeaza pe site starea comenzii?

Multumesc

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mihael@ - acelasi status o sa-l ai la comanda si dupa ce-ti ajunge acasa, nu-i problema, deci starea comenzi nu se actualizeaza. Frumoase poze,sa-ti traiasca fetitza.
Multa sanatate

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

Silvia, multumesc mult pt. raspuns si pt. aprecieri. Ce surpriza placuta, sa gasesc o onesteanca pe aici

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am primit raspuns ref la comanda mea din 11, ia uitati ce zice:
Hi,

Your parcel has been shipped on January 12th. On next monday, thank you to get in touch with your post office for knowing if this parcel is awaiting delivery.

Bes regards.

Cordialement.
Sabine

Precis minte, cum pot sa cred ca dupa ce am dat comanda pe 11 (vineri seara), a doua zi, adica sambata ei au si expediat-o?
Si cica sa ma duc lunea viitoare sa intreb la posta, pai de ce nu zice sa ma duc azi, de ce tocmai luni?!

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Croco21 pai te trimite luni la posta ca azi o trimit ei si sa aiba timp sa ajunga

Claujro da' de ce ai sters ultimul tau mesaj? Lasa-l mama sa vada lumea

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cod 71587, cadou set de cafea colorat, mi se pare f dragut (il puteti vedea aici http://media.laredoute.fr/newsletters/2008/op_generales/sem07/inspiration/popup_tasses.htm?omniturecode=001RO0165) L-am primit pe mail, nu stiu daca e perso, merita incercat.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Claujro, merci pentru raspuns. Nu m-am gandit ca n-ar livra in Ro costume de carnaval. Ai incercat tu sa comanzi?

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Graviduta, am primit si eu codul si am facut special o comanda pentru cadoul ala. Macar de data asta am luat ceva care chiar imi trebuia (un epilator).
Betty, eu zic sa le scrii pe site chiar daca nu poti pune baza pe ce raspund ei, macar le amintesti de comanda.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nushu sar'na pt link. O sa mai compar preturile cu alte site-uri (oricum parca era mai ieftin pe LR) si ii voi lua din tzara, pana la urma.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput