*** LA REDOUTE *** (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

quote:
Originally posted by Mihael@

Buna!

Am facut si eu o prima comanda pe 24.01 si in suivi apare tot "en cours de preparation"...e normal de-atata timp sa fie tot in stadiul asta? sau ei nu prea actualizeaza pe site starea comenzii?

Multumesc

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mihael@ - acelasi status o sa-l ai la comanda si dupa ce-ti ajunge acasa, nu-i problema, deci starea comenzi nu se actualizeaza. Frumoase poze,sa-ti traiasca fetitza.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Am facut si eu ieri prima comanda in valoare de 100 euro, in special hainute pentru bebe. Abia astept sa vina!

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

ChrisDun,inseamna ca daca eu las banii pe card si la un moment dat LR vrea sa-i ia e OK?

Jasmine, exact cum a raspuns Flavia am inteles si eu de la ING.

Amethyst, welcome to the club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by emushi

karra, bun venit in club! (eu am dat pe 12...tot n-am mail...in schimb m-am linistit, acum apare "en preparation", am inteles ca se mai intampla) se pare ca nu se mai sinchisesc cu mailuri...n-or avea timp, au de impachetat :)

corap, unul din puloverele pe care le-ai luat pt bona...il am si eu comandat (veste col chale) merge si la tineret?

addya, cum e cu salopeta aia? ca de vreo 3 ori am avut-o/scos-o din cos si mi-a ramas gandul la ea...mi se parea greu de imbracat...ma gandeam ca o fi scurta...chiar merge la 168? ca de largime cred ca mi-e ok...ma tot intrebam cum fac cand merg la ,daca n-o fi prea mare chinul dezbracatului! unde are fermoar? haaai spune-mi, te rog, mi-a ramas gandul la ea, daca o mai fi o trec in urmatoarea comanda!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

emushi, astazi am fost pe la banca sa verific daca am hold pentru comanda din 12.02. banii sint blocati, deci sigur a fost inregistrata comanda. Probabil ca au fost prea ocupati cu trimisul comenzilor in perioada asta, sau poate chiar au avut o problema cu site-ul de un ne-au trimis email de confirmare.

acum nu avem decat sa asteptam... Doamne ajuta, poate ne si vin coletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am primit si eu ieri comanda din 21.
De www.laredoute.fr/vente-la-robe-courte.aspx?productid=324048434&documentid=532907&categoryid=41134540&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">rochia asta sunt tare incantata. M-am temut ca o sa imi fie mica, pentru ca am luat 34, dar imi vine super, un picut e cam fixa peste piept, dar e ok.
Dewww.laredoute.fr/vente-veste-en-tweed.aspx?productid=324104379&documentid=346107&categoryid=23110494&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">sacoulasta sunt super incanta, e foarte elegant. Are fir auriu in tesatura. Din cate sacouri mi-am luat pana acum e singurul care a venit pe umeras si in sac special de umeras.
www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324086975&documentid=530607&categoryid=23110494&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">sacoul asta l-am primit la comanda trecuta, dar nu am apucat sa pun link. Imi place tare mult. E exact ca in poza.
Mi-am mai luat www.laredoute.fr/vente-la-veste-croisee.aspx?productid=324105670&documentid=346107&categoryid=23110494&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">sacoul asta. E fain dar am crezut ca e mai lung un pic. E ok si asa.
I-am mai luat sotului 2 seturi de tricouri simple a cate 3 , un tricou Tipster, si o curea.
Mi-am mai luat un pull tunique ardoise de care sunt foarte incantata. Nu mai gasesc link.
Mai astept o comanda din 30.01 si din 9.02. la cea din 9 banii sunt pe hold.
Am mai luat la fiica-mea pijama cocoon , cea cu girafa , a fost si la prix rond cu 1 euro , dar eu am luat-o cu 4.40. E pe galben si e cam mare ca am luat 94, nu am gasit 86.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

gabitza!!!!! zi-mi si mie te rog tu la marimile Ro cat porti??? Astept si eu rochitza aceea roz si mi-am luat-o 40, eu partand 42, si nu stiu daca o sa-mi vina ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Gabitza te rog frumos spune-mi si mie in afara costului efectiv al produselor ce/cat ai mai platit in plus ? Si unde ti-a venit coletul ?

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pomicultoru spune:

Buna ziua, eu mai intai am facut comanda si apoi am gasit acest forum. Am si eu banii pe hold la o comanda din 29.01 si 08.02 si le-am trimis mail sa intreb ce se intampla. raspunsul dupa vreo 5 zile arata asa : "Dear Sir,
The parcel was prepared lately on 14th February. I apologize for the delay.
The averaged delivery delay is for about 3 weeks.
Thank you for your patience.
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr"
Deci prin martie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Sa va raspund pe rand la intrebari.
Miruna, port aceleasi marimi ca in Ro, doar ca la mine e mai ciudat, am 88( m-am masurat acum de curiozitate ca nu am mai facut-o de mult- stiam ca am 89 peste bazin) peste bazin si 92 peste piept, deci 34 la pantaloni, fuste si 36 la sacouri. La prima comanda mi-am luat niste pantaloni 34 care mi-au fost mici, si de atunci imi comand 36. Aproape tot ce mi-am luat 36 mi-e putin largut, asa ca o sa ma risc cde acum la 34.
GENEIST ,coletul vine la oficiul postal de care apartii. Imi plus iti ia 5-6 euro-taxa de ambalare si inca aprox 5% transport. Nu am platit taxa de ambalare pentru ca am folosit un cod care sa o reduca, doar acel 5%.

Gabi,mami Tudor 22.10.2003 si Ioana ( 11.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

sa vedeti ce raspuns mi-a dat Sabine ieri, referitor la problema mea.
"Hi,

The message informed you that you will be informed next because we will have to get in touch with the bank for having the authorization of your card. Thank you for waiting.

Best regards.

Cordialement.
Sabine"

I-am raspuns eu destul de intepata, cum e posibil ca dupa o sapt sa nu fi verificat inca la banca, de ce nu e inreg comanda, etc, si acu vad ca a si raspuns

"Hi,

For this order, you used a special offer code 69647 you cannot use because it has not been intented by our marketing department. The following items are sold out : ballerines 495 7911 size 39, chemises 758 0045 and 757 9942 sizes 43. The total amount would be 206,48 EUR. Do you agree ?

Best regards."
Eu folosisem codul COLIS, ce-i drept, la 1a comanda de pe contul asta, si probabil ca nu a fost ok. M-am mancat undeva sa-l folosesc...Asa ca acu o sa-i rasp sa-mi trimita comanda fara cele 3 produse, si asta e ...macar sa o trimita .
Spor la redutat!

Mergi la inceput