*** LA REDOUTE *** (79)
Raspunsuri - Pagina 16
karra80 spune:
quote:
Originally posted by croco21
Voi ati mai dat comenzi in ultimele zile? Mi se pare foarte ciudat ca n-am mai primit mailuri de confirmare pentru ultimele 3 comenzi. In schimb comenzile apar in suivi. Initial am zis ca poate au probleme tehnice dar am mai dat si azi o comanda si tot asa, n-am primit mail.
http://andrei.seek-on.com/ro/
eu ma dat ieri serara si nici un mail nimik...imi apare in suivi......oare ce o fi?
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 12
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
emushi spune:
karra, bun venit in club! (eu am dat pe 12...tot n-am mail...in schimb m-am linistit, acum apare "en preparation", am inteles ca se mai intampla) se pare ca nu se mai sinchisesc cu mailuri...n-or avea timp, au de impachetat :)
corap, unul din puloverele pe care le-ai luat pt bona...il am si eu comandat (veste col chale)
merge si la tineret?
addya, cum e cu salopeta aia? ca de vreo 3 ori am avut-o/scos-o din cos si mi-a ramas gandul la ea...mi se parea greu de imbracat...ma gandeam ca o fi scurta...chiar merge la 168? ca de largime cred ca mi-e ok...ma tot intrebam cum fac cand merg la
,daca n-o fi prea mare chinul dezbracatului! unde are fermoar? haaai spune-mi, te rog, mi-a ramas gandul la ea, daca o mai fi o trec in urmatoarea comanda! 
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
cric spune:
Salutari tuturor "redoutistelor" .
Acum am descoperit si eu acest forum si mi se pare super. Pe data de 10.02 am dat si eu prima comanda LR. Daca as fi stiut de acest forum inainte as fi "profitat" si eu de sfaturile si experientele voastre.
Oricum, sunt recunoscatoare tuturor pt timpul acordat acestor postari.
Va pup....si multe drumuri la posta

amalisimona spune:
Intrebare intrebatoare pentru redoutistele mai vechi: aveti idee daca vor fi reduceri mai "consistente" la costumele de carnaval si daca ajung la noi mai repede decat un colet LR obisnuit?
Simona,
Sorina (12 Noiembrie 2004) si
Irina (5 Mai 2006)
claujro spune:
quote:
Originally posted by amalisimonaIntrebare intrebatoare pentru redoutistele mai vechi: aveti idee daca vor fi reduceri mai "consistente" la costumele de carnaval si daca ajung la noi mai repede decat un colet LR obisnuit?
Simona,
Sorina (12 Noiembrie 2004) si
Irina (5 Mai 2006)
Nu sunt livrate in Romania.
In asteptarea comenzilor din 22.01...
corap spune:
emushi, ce sa-ti zic, presupun ca merge, depinDE de persoana. mie in principiu nu-mi plac vestele si pulovorele de genul asta. e destul de grosut, merge primavara luat pe deasupra.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
addya spune:
fetele cu salopeta, o sa pun azi niste poze, un pin mai tarziu, sa se scoale fimiu si sa le fac![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Mihael@ spune:
Buna!
Am facut si eu o prima comanda pe 24.01 si in suivi apare tot "en cours de preparation"...e normal de-atata timp sa fie tot in stadiul asta? sau ei nu prea actualizeaza pe site starea comenzii?
Multumesc
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
corap spune:
In suivi va va prea comanda "in preparare" mult vreme dupa ce ati primit-o chiar. Nu actualizeaza suiviul, asa ca nu va speriati.
sursa: ghidul de pe prima pagina
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07