*** LA REDOUTE *** (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Lavi02, la Raiffesen.

Am primit colet din 26.01, nu cu multe produse, cateva seturi de cate 3 tricouri copii, care s-au tot arata, dar de mentionat:
www.laredoute.fr/vente-parka-ouatinee-enfant-okaou.aspx?productid=324121400&documentid=201207&categoryid=41220365&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta este foarte faina doar ca 86 e mai mare decat ce mai avem noi 86.

Pt sot:
2 pulovere genul www.laredoute.fr/vente-sweat-ras-de-cou-les-impeccables.aspx?productid=324046179&documentid=389608&categoryid=23111843&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">acesta, unul visiniu, unul bleu, subtiri, dar exact asa cum ii plac lui.

www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pyjamas.aspx?productid=324051857&documentid=530607&categoryid=23112253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pijamalele acestea, tot asa subtiri, material gen triocou, dar pe placul lui.
Ma bucur ca i-am nimerit masurile.

Am mai avut cate ceva, dar s-au tot dat link-urile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am fost la posta si mi-am luat comanda din 23 ian (plecat pe 6 febr de la ei), azi venise, nici nu plecase avizul catre mine. Sunt multumita, dar pt sot iar am gresit masura si i-am luat haine pre mici, iar nu se bucura de ele.
In rest au fost lenjerii de pat Machu Pichu (imi plac cel mai mult, e bumbac moale si finut, sunt culoarea untului si nu albe ca in poza), Mombasa si Cytise sunt ok, mai inchise culorile decat in poza,
cearceaf si perna pe albastru care sunt dragute, moderne, cred ca o sa iau si pt mine mai ales ca acum sunt mai ieftine un pic http://www.laredoute.fr/vente-drap-la-redoute-creation.aspx?productid=324137691&documentid=207608&categoryid=24754432&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
niste tricouri ieftine pt mine pt stat in casa, mai caut link-uri pana diseara.

Christina (ChrisDun) - vorbim luni atunci! La multi ani pt Razvan daca a fost ziua lui!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

De astia stiati ca livreaza si in Romania?
http://www.mangooutlet.com/home1.jsp?idioma=IN

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Eu nu vad nici o Romanie acolo!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by cristicross

Eu nu vad nici o Romanie acolo!?

cris

Da,scuze,se pare ca in Romania nu livreaza.M-a derutat faptul ca in formularul de inscriere era trecuta si Romania.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolschi spune:

Salut!
Am facut si eu o comanda in data de 18.01 si pana acum nu am primit niciun aviz... nimic. Azi am fost la posta si mi`au zi ca inca nu am niciun colet de la ei. As vrea sa stiu cam care e timpul mediu in care ajunge un pachet in Romania? Si daca e cazul sa`mi fac griji...care sunt pasii pe care ar trebui sa`i urmez?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

quote:
Originally posted by diotima
Fetelor, cum faceti sa nu apara tot linkul, ci un singur cuvant, de ex "fusta" care sa fie in acelasi timp si link?

Intai iti copiezi link-ul, apoi scrii in mesajul de pe DC, fara spatii libere intre parantezele drepte:
[ url="link" ] aici scrii ce vrei sa apara scris, in exemplul tau scrii fusta[ /url ]... si o sa-ti iasa asa...

Originally posted by Lorreddana
diotima, eu dau clic pe "introdu Email"... e o casuta mica pe acolo cu un plic galben si sagetele galbene, scriu mai intai cuvantul care vreau sa apara, dau OK si apoi link-ul si gata....

Multumeeeesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

capitol nou

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

- fusta asta e mare dezamagire, mai inchise culorile, cu niste pliuri mari, nu arata ca in poza, e mai scurta, merge doar in parc, vascoza e destul de groasa, grea
http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-imprimee.aspx?productid=324103531&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

O fac de rusine ca sa n-o luati si voi, mie chiar nu imi place.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput