*** LA REDOUTE *** (79)
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
Laura la jeux (jocuri) gasesti paturica aia. A luat-o o prietena si a venit stricata, a tb s-o repare ca s-o poata face cadou. Nu stiu exact cum "stricata" ca nu m-a interesat.
In asteptarea comenzilor din 22.01...
cristicross spune:
Addya si salopeta aia care te face slaba,poti sa-mi daca mi-ar veni.Eu am 1.68 inaltimea si dimensiunile care le-am spus mai sus.
Multumesc. Nu mi-ar fi trecut prin cap ca la dimensiunile mele sa pot comanda de la fetite.
Jasmine spune:
Laura,paturica aia cu jucarele atarnate deasupra se numeste baby-gym.
ChrisDun,inseamna ca daca eu las banii pe card si la un moment dat LR vrea sa-i ia e OK?
addya spune:
cristicross, eu pantalonii si salopeta am luat 168.
idee e ca aia de trening sunt lungi, trebuiesc neaparat scurtati si e cam dificil pt ca au o cusatura misto jos, iar daca ii duci la croitorie te costa....
aia albi sunt haiosi, de vara, parca un pic cam joasa talia pt gustul meu, am ramas cu colacel dupa cezariana, dar ok.
iar combinezonu e tare
dar....trebuie sa-l modific si pe asta un pic, ma cam strange la piept chiar daca am scos siretul la bustiera, (port 90C), dar se rezolva usor. Normal k e si asta lunga.....
Noi ne cam potrivim la masuri
, asa ca zic tot 168.
aaa, si am uitat, 164 inaltime, d'aia sunt toate lungi
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
felicia74 spune:
nu tu aviz ptr comanda 25.01, nu tu raspuns la intrebarea de pe site, bani tot pe hold. Naspa!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Laura Ioana spune:
Clau
Jasmin
caut, caut, dar nu gasesc! Probabil nu o mai au pe site![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by felicia74
nu tu aviz ptr comanda 25.01, nu tu raspuns la intrebarea de pe site, bani tot pe hold. Naspa!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
eu n-am aviz pt comenzile din 22 si 23 si nici hold nu mai am intre timp.Banii sunt disponibili pe card.Ma incapatanez sa sper pt ca in suivi totul pare OK.
croco21 spune:
Voi ati mai dat comenzi in ultimele zile? Mi se pare foarte ciudat ca n-am mai primit mailuri de confirmare pentru ultimele 3 comenzi. In schimb comenzile apar in suivi. Initial am zis ca poate au probleme tehnice dar am mai dat si azi o comanda si tot asa, n-am primit mail.
http://andrei.seek-on.com/ro/
nushulica spune:
laurici
nici eu nu mai vad jucaria aia cu toate ca o vedeam de fiecare data cand nu vroiam![]()
m-am uitat pe buburuza si sunt mai multe feluri dar nu stiu la pret cum sunt fata de lr uite aici:http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2726
LA MULTI ANI SARBATORITELOR CLAUDIA,GIOVA SI ANE!!!!

sa fiti sanatoase in primul rand si apoi sa primiti coletele de pe redoute
toate
la mine e a inspea zi in pat nu mai stiu exact am ajuns la stadiul de stranut
in rest nu mai am mare lucru decat un nas rosu de la atat sters ...oricum pana luni nu ies din casa...cred ca ma dau disparuta cucoanele de la posta
eu care eram prezenta in fiecare zi pe capul lor
------------------------------------------------
claujro spune:
nema colete din 22. 

Multumesc frumos pt urari! 

Edit: coletele de la inc. lui februarie vor veni de 8 Martie...va dati seama!
in cel mai optimist caz...
In asteptarea comenzilor din 22.01...