*** LA REDOUTE *** (79)
Raspunsuri - Pagina 12
addya spune:
am mai gasit din produse
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-facon-boxe-un-look-en-plus.aspx?productid=324064446&documentid=532907&categoryid=38151968&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16, misto da' lungi...np se scurteaza
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-un-look-en-plus.aspx?productid=324064542&documentid=532907&categoryid=38151968&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16, mai haiosi decat ma asteptam, un pic cam scurta talia pt gustul meu....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
Multumesc! 
Astazi poate vine si la mine avizul din 22
si primesc si eu ceva de Valentine's day diseara...
Ane, pune si tu un link, ca m-ai facut curioasa...cu haina
In alta ordine de idei, super frumos specatcolul de la Circ, "Galele Circului". Mergeti sa-l vedeti, copiilor le va placea cu siguranta! ![]()
In asteptarea comenzilor din 22.01...
Lumi_Nag spune:
Am mai primit un aviz 
Maine ridic coletul si pun linkuri 
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
moonlight spune:
Am primit si eu un aviz pt comanda din 22...m-au anuntat pe mail acum cateva zile ca in timp ce pregateau comanda, au constatat ca un produs este indisponibil si ma intrebau daca imi trimit bon d'achat...
Eram convinsa ca aceasta comanda abia a fost expediata din Franta si ca va ajunge peste cateva zile bune. Eh, o veste buna pe ziua de azi...
"Love the sinner, hate the sin."
Mahatma Gandhi
Giova spune:
HOLD este pe comanda din 30/01.
aviz nu am pe comanda din 23/01.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Ane, pune si tu un link, ca m-ai facut curioasa...cu haina
In loc de www.laredoute.fr/vente-manteau---rubis--anne-weyburn.aspx?productid=324119916&documentid=381307&categoryid=33616052&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta, l-am primit pe www.laredoute.fr/vente-manteau-tissu-natte-anne-weyburn.aspx?productid=324123339&documentid=381307&categoryid=33616052&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta, pe negru
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
cristicross spune:
Addya as vrea sa-mi iau si eu cele doua perechi de pantaloni.Spune-mi te rog , as vrea sa-mi iau 168, dar am 105 la solduri si 80 in talie .Crezi ca mi-ar veni? Tu ce masura ai luat?
Pt fetele care se pricep, poate ar fi bine sa trecem in ghid cum se procedeaza cu cecurile.
Multumesc in numele tuturor incepatoarelor pt ghidul de la inceput.Va pup
ChrisDun spune:
La multi ani, Giova! 
La multi ani, Claujro! 
La multi ani, ane2200! 
Ancamari, mai astept pana luni sa iti urez alea-alea
Si contul de pe care am comandat noi e pe numele sotzului, asa ca poate primeste si el un cadou... Si am notat acolo pe site si data nasterii copchilului, oare se pune si asta ? ![]()
quote:
Originally posted by Jasmine
si la mine e la fel,inseamna ca banii au fost deblocati de catre LR.[...]
Banca blocheaza banii, si tot banca ii deblocheaza . Doamna de la ING mi-a zis ca ei nu pot tine banii blocati mai mult de 15 zile, ca le sar clientii in cap
.quote:
Originally posted by Giova
Cris am fost eu la BRD si am intrebat ieri, cat tin Hold-ul. 29 zile mi-au zis.
Giova, merci ca mi-ai spus
… azi mi-am verificat doar cardul, si am constatat ca am banii blocati/trasi pentru comanda pe care am platit-o cu el
poohy spune:
Mi-a venit pachetul din 26!!! 

Numai cu hainute pentru fetita (cred ca e cel din 26, l-a luat mama, doar nu o fi ajuns cel de 28 inainte, si nu e cel din 29 ca ala e mic)
Pun link-uri diseara, dar dupa ce se culca maimuta (acum sunt la serviciu)
La Multi Ani tuturor sarbatoritelor! 
Anca & Manu
02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Laura Ioana spune:
Dragelor, am si eu o intrebare: unde sunt pe site jocuri dinalea ca o paturica si cu arcade cu tot felul de jucarii pe ele? Nush cum, pana mea, se cheama si mai demult le vazusem! As vrea sa comand pt gazutza mea redutista![]()
Multumesc
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare