*** LA REDOUTE *** (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

nema colete din 22.

Multumesc frumos pt urari!

Edit: coletele de la inc. lui februarie vor veni de 8 Martie...va dati seama! in cel mai optimist caz...

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Bine si atunci, doar sa vinaaaaaa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

si anul trecut a fost o perioada cand nu veneau mailuri de confirmare.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sunt intarzieri groaznice. Aproape o luna!!!! Am ajuns sa nici nu ma mai bucur de colet cand il primesc.

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

uite d'aia n-am luat decat haine de vara :))

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Au bagat iar maieuasele de anul trecut, la 3/5 euro pt fetite:
http://www.laredoute.fr/vente-les-2-debardeurs-fille.aspx?productid=324094705&documentid=414708&categoryid=22918152&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
oare o fi acelasi material bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Deeeeci, in coletul din 23.01 am avut:
www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-a-cotes-encolure-djellaba.aspx?productid=324066520&documentid=532907&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">2 tricouri nu arata rau, da's din material de kiloti tetra

www.laredoute.fr/achatdefault.aspx?categoryid=32816209" target="_blank">geanta a 4 a pe 1 rand cand dai pretul de la mic la mare nu mai pot pune link direct ca apare desoleul- e faina de vara. Mare, bej sidefat. Chiar imi place.
Balerinii negri paietati 39 si-mi vin bine, 2 maieuri la 1,40 euro care nu mai sunt pe site (pt.ca's chiar bunutze), un pulover la 1,90 care, de asemeni nu mai e pe site si ala-mi place si o pereche de blugi intorsi jos (erau la pantacourt) care, daca le dau drumul ii pot purta si normal ca's lungi. Cadou geanta maro imitatie de piele care nu-i chiar urata, insa puuute de-ti muta nasul (am "cazat-o" pe balcon). A, si pt. sot o pereche de pantaloni Active Wear care erau la 4,39 (aia bej cu buzunare si pe picior dispo numa' 48) care, bineinteles ii sunt sotului f.mari.
Mai astept comanda din 7.02. Poate da Domnu' si vine

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

pt fecicitele posesoare de fuste la 3.75 adica www.laredoute.fr/vente-le-jupon-3-volants.aspx?productid=324103535&documentid=346107&categoryid=32406815&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta. as vrea sa stiu cam ce nuante sunt in realitate tabac si canard. eu o am pe negru....
adica stiu ce inseamna culorile alea, as vrea doar sa stiu cum sunt fata de poza, eu caut un bleu si un maron mai ciocolatiu...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Miki, cam aceleasi lucruri le-am avut si eu in colet. Doar ca blugii nu ma incap( sunt faini), poseta trebuie sa vina in coletul din 24( azi l-am luat pe cel din 23).
Addya, eu cred ca am fusta tabac, e mai maro decit in poza.
Nushu, multa sanatate.

Cristina

--

http://www.crisella.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

am primit si eu azi un cod de la ei.
zice asa: cadou un set de 12 piese (5 pahare ceramica+5 lingurite)si o reducere de pana la 40% la "toute la mode mi-saison" (asta nu stiu ce inseamna, la franceza mea...
in poza arata dragut http://media.laredoute.fr/newsletters/2008/op_generales/sem07/inspiration/popup_tasses.htm?omniturecode=001RO0165

Offre valable du 10/02/08 au 04/03/08 inclus sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007 et Printemps-Eté 2008 et valable uniquement sur la redoute.fr sauf prix rouges, prix verts, prix mini, nouveautés, exclusivités Web, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre.

codul e 71587

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

am verificat si eu pe ING cu home bank astazi si ce am vazut:

- comanda din 22, bani luati pe 24 (a si sosit comanda)
- comanda din 27, bani luati pe 30
- comanda din 29 - au stat baii pe hold pana acum 2 zile acum au ridicat holdul iar banii s-au intors in cont
- comenzi din 2,3,7,14 - banii sunt pe hold

la ultima comanda, cea data azi noapte nu mi-au trimis inca mail de confirmare (e prima data cand mi se intampla asta)
toate comenzile care nu au venit apar "en preparation" si cu preturile facturate.
nu are nimeni o cunostinta pe la o banca care sa ne lamureasca cum e cu holdul? daca s-a ridicat holdul de pe bani ii mai pot lua cei de la LR?

Mergi la inceput