Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
quote:
Originally posted by dany26
http://www.flickr.com/photos/23764698@N06/
cum fac si eu sa prescurtez linkul cu poze....stiu ca e a mia oara cand se explica asta
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Este un scump Andrei, sa stii!
ca sa pui linkul la semnatura copiezi asta:
(url="http://www.flickr.com/photos/23764698@N06/")poze(/url)
si schimbi parantezele rotunde cu paranteze patrate.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sheritra spune:
Arelia f frumoasa Alexia in cadita cum inoata ea! Parca o vedeam pe a mea, of scumpi mai sunt bebelusii!
A mea astazi a mancat (pana acum, normal) enorma cantitate de 240 ml, vedeti de ce ma plangeam? Si alea cu insistente, nu mai vrea si pace. Si cand ma gandesc ca la o luna ma plangeam ca papa prea mult! Nemultumitului i se ia darul!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
Amy26 spune:
Dany,ce dragalas e Andrei si ce zambet frumos are..ii sta bine in rosu!Felicitari!
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
CrisVa spune:
Buna fetelor,
Puteti sa imi spuneti si mie cele care alaptati exclusiv daca le dati si ceai.Si daca da, ce fel de ceai?
Amy, sunteti niste frumosi.
dany26, e frumos rau de tot Andreiul tau.
Pupici
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
dany26 spune:
adra vasari crisVa si amy Andrei va multumeste tare mult de complimente si mersi pt indicatiile pt poze!
suntem o odisee cu bb-ei f f f f frumosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
v-am spus ca a invatat iasmi sa scuipe??? isi ia lapte in gurita si apoi scuipa...... ii mai lipsesc semintele...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
BB, cool! Haioasa printesa ta... Azi am vazut pozele voastre. Super!
Petro, ma bucur sa aflam vesti despre voi. Eu si Lucas vrem sa vedem poze cu Silvia. Ce bine ca ai avut ajutor de la mama... Lasa ca ai sa te descurci tu... ce-a fost mai greu a trecut. Da, suntem tot in Spania... in curand o sa fac si eu ce faci tu, ca sa putem veni cu bebe acasa. Sper sa rezolvi repede. Pupici
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adinag spune:
quote:
Originally posted by CrisVa
Buna fetelor,
Puteti sa imi spuneti si mie cele care alaptati exclusiv daca le dati si ceai.Si daca da, ce fel de ceai?
Amy, sunteti niste frumosi.
dany26, e frumos rau de tot Andreiul tau.
Pupici
Poze
eu din pacate nu alaptez exclusiv, la jasmina reusisem. dar nici atunci, nici acumn u dau ceai.
irina_stef spune:
buna seara!ce fac fetele?nu am mai intrat de multisor dar sincera sa fiou stau cam nasol cu timpul liber,si atunci cand il am prefer sa ma ocup si eu putin de mine.gemanutii mei cresc sunt bine,bem suculet de morcov si fructe si incepem peste vreo 2 saptamani si cu cerealele ca se pare ca lapticul nu prea ne mai satura.noaptea dormim 10 ore legate asa ca in privinta asta o duc boiereste.mai,ai mei nu mai vor suzeta de care erau dependenti inca din prima zi de viata,au descoperit mainile si toata ziua sunt cu pumnul sau cu degetele in gura,cateodata si le baga pe gat pana le vine sa vomita.am descoperit cutiuta muzicala cu care ne calmam imediat,mai ales ca mai ma maimutaresc si eu prin fata lor pe muzica,ca de sunt cantecelele cu care am copilarit si noi de fapt.am mai pus poze noi la semnatura inac mai o multime de pus dar cum v-am zis...stau cam prost cu timpul
va pupacesc pe voi si pe bulgarasi si globuletele voaste dragi...am fugit ca trebuie sa ne pregatim de baita si inainte de masaj
CrisVa spune:
Si vreau sa va mai intreb ceva: a mea urla cam o ora seara cand vine timpul sa ne culcam.
Ii fac baita, ii dau sa mamance si adoarme cam o juma de ora cu tzatzile in gura, apoi incepe sa urle cam o ora juma si nu inteleg de ce.
De vre-o cateva zile face asa. Apoi se culca si doarme toata noaptea.Nu e de foame, pentru ca incerc sa ii dau sa mamance dar sub nici o forma nu vrea.
In timpul zilei e ff cuminte.
off, nu stiu ce sa ii mai fac seara.
Pupici.
Poze
CrisVa spune:
adinag, multumesc pentru raspuns
Stiu ca laptele de mama tine si de foame si de sete...dar ma gandesc ca un pic de ceai nu ar strica
Pupici.
Poze