Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cristina, alaptez exclusiv, nu ii dau ceai, pare multumita cu lapticul meu. I-am dat de cateva ori in perioada cand avea colici, dar nu mi s-a parut ca ar fi avut vreun efect.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Cristina, alaptez exclusiv, nu ii dau ceai, pare multumita cu lapticul meu. I-am dat de cateva ori in perioada cand avea colici, dar nu mi s-a parut ca ar fi avut vreun efect.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Multumesc frumos.

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Dany,este sigura ca a zis anti-alergic? asta este HA; HN este anti-diareic, nu are lactoza dar are probiotice.Eu nu am folosit,nu stiu ce efecte au, dar mai multe informatii gasesti pe http://www.humana.ro/humana_categorii.php
Am vazut acolo si AR=anti-regurgitare

aaa,Avent are o tetina 3in1, se numeste tetina cu flux/orificiu variabil (functie de debitul pe care il vrei, pozitionezi partea cu una,2 sau 3 linii in dreptul nasucului...)

Jasmin, Lucas scoate bine gazele? ; dupa cum povestesti mie imi suna a dureri de burtica.Sirop anticolici ii dai?

ANK,Casa de piatra,sanatate si o familie fericita! Petrecere placuta!

Bun venit noilor mamici si bebici!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ia iesit soricelului meu pe fata bubite rosii, i-am schimbat uleiul de masaj, acum nici n-o mai dau pe fata si tot nu trec, nici cu mustela, de la ce or fi? Cu ce trec? Cand o scot afara aproape dispar, cand intram apar la loc.

danke

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Roxxy, Victo, multumesc pentru raspunsuri! Roxxy, eu as fi fost curioasa daca mai ai scris pe undeva cat papa la 8 sapt...
CrisVa, si Alexandra mea e f f cuminte toata ziua, iar seara avem program de urlateala; nu e chiar nonstop, e asa... maraiala 10 secunde, urlateala 10 secunde si tot asa o tinem cam o ora. Am ajuns la concluzia ca nu prea am ce sa ii fac... Ii trece de la sine.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Ia iesit soricelului meu pe fata bubite rosii, i-am schimbat uleiul de masaj, acum nici n-o mai dau pe fata si tot nu trec, nici cu mustela, de la ce or fi? Cu ce trec? Cand o scot afara aproape dispar, cand intram apar la loc.

danke

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Si Alexandra are bubite pe obrajori si trec cu unguent ELOCOM recomandat de medic.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Oana,posibil sa fie si de la oboseala acumulata peste zi

Mergi la inceput

Petronela,si eu am intrebat de tine
Ma bucur ca sunteti bine! poze publice aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Shery, si a mea a avut bubite si au trecut singure intr-o saptamana. Nu a mers nimic din ce am incercat eu...

Fetelor ce ziceti daca facem un album in care sa punem fiecare cate o poza cu bb? Si sa fie grupate pe luni, iar in timp vom vedea cum au crescut copiii nostri. Mie imi place picasa pentru ca poti vedea mai multe poze pe o pagina.
Sigur avem fiecare cate o poza si din lunile trecute.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Dany,vezi in documentul www.aventamerica.com/pdf/pdf/flow_rate_chart_rev5.pdf" target="_blank">acesta - partea dreapta jos (Thicker Liquids- Variable Flow Nipple]
Eu am avut la Sebastian, dar nu s-a omorat cu ea; pt. lapte (formula din luna a 8a) am folosit tot tetinele normale, cu numar mai mare. Altceva nu i-am dat din biberon- nici cereale, nici supa sau etc..

Mergi la inceput