Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by oana8188

Roxxy, Victo, multumesc pentru raspunsuri! Roxxy, eu as fi fost curioasa daca mai ai scris pe undeva cat papa la 8 sapt...
CrisVa, si Alexandra mea e f f cuminte toata ziua, iar seara avem program de urlateala; nu e chiar nonstop, e asa... maraiala 10 secunde, urlateala 10 secunde si tot asa o tinem cam o ora. Am ajuns la concluzia ca nu prea am ce sa ii fac... Ii trece de la sine.

Oana de Ana Alexandra

Dar de ce?????????

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by CrisVa

Puteti sa imi spuneti si mie cele care alaptati exclusiv daca le dati si ceai.Si daca da, ce fel de ceai?

Nu!
In perioada colicoasa ii mai dadeam Baby Drink seara,dar acum nu papa decat tzitzi.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

http://www.flickr.com/photos/23764698@N06/

Pupam carnul cu nasucul in vant!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari
Fetelor ce ziceti daca facem un album in care sa punem fiecare cate o poza cu bb? Si sa fie grupate pe luni, iar in timp vom vedea cum au crescut copiii nostri. Mie imi place picasa pentru ca poti vedea mai multe poze pe o pagina.
Sigur avem fiecare cate o poza si din lunile trecute.

Super idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Oana, daca imi aduci maine aminte, o sa-ti scriu cat manca sigur pt ca eu pana acum vreo 2 saptamani imi notam zilnic cat a mancat la fiecare masa . Carnetelul este in dormitor si doarme Matei. Si chiar nu as vrea sa se trezeasca .

quote:
Originally posted by oana8188

Roxxy, Victo, multumesc pentru raspunsuri! Roxxy, eu as fi fost curioasa daca mai ai scris pe undeva cat papa la 8 sapt...
CrisVa, si Alexandra mea e f f cuminte toata ziua, iar seara avem program de urlateala; nu e chiar nonstop, e asa... maraiala 10 secunde, urlateala 10 secunde si tot asa o tinem cam o ora. Am ajuns la concluzia ca nu prea am ce sa ii fac... Ii trece de la sine.

Oana de Ana Alexandra

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu am poze din fiecare zi . Pana in prezent avem cam 1000 de poze. Deja am dat la scos 300 d epoze. O sa impartim la toata familia .
Mi se pare excelenta ideea ta.

quote:
Originally posted by Vasari

Shery, si a mea a avut bubite si au trecut singure intr-o saptamana. Nu a mers nimic din ce am incercat eu...

Fetelor ce ziceti daca facem un album in care sa punem fiecare cate o poza cu bb? Si sa fie grupate pe luni, iar in timp vom vedea cum au crescut copiii nostri. Mie imi place picasa pentru ca poti vedea mai multe poze pe o pagina.
Sigur avem fiecare cate o poza si din lunile trecute.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sheritra

Ia iesit soricelului meu pe fata bubite rosii, i-am schimbat uleiul de masaj, acum nici n-o mai dau pe fata si tot nu trec, nici cu mustela, de la ce or fi? Cu ce trec? Cand o scot afara aproape dispar, cand intram apar la loc.

Nu dispar,doar se atenueaza din cauza frigului.In prima faza incearca cu Bepanthen si...din nou...baita cu tarate si musetel. Renunta la uleiul pentru masaj,in cazul pielii atopice face mai mult rau decat bine.Daca nu trece mergi la un dermatolog. El poate sa-ti spuna cel mai bine cu ce sa dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

Buna seara... mai e cineva fara somn ?

Vasri super ideea cu pozele,

CrisVa, si eu ii dau doar lapte de la tzitzi, fara nimic altceva. Laptele are toate vitaminele necesare, iar in prima parte vine mai apos pt. a le potoli setea la bebei

Iar cu adormitul seara, si noi stam cam la fel. Pana acuma cateva zile papa, o puneam in patut si adormea in 5 min. De cateva zile dupa baita, avem circ
Eu cred ca e din cauza oboselii. Am observat ca atunci cand doarme ziua, doarme si noaptea mult mai bine. De cateva zile se trezeste la 8 dimi si nu mai doarme decat pe la 13 cand iesim afara. Pana la 17, 18 doarme , dupa care pana la 8 - 8.30 cand ii facem baita sta treaza, dupa care incepe maraiala pana pe la 11 - 11.30 cand adoarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

quote:
Originally posted by CrisVa

adinag, multumesc pentru raspuns

Stiu ca laptele de mama tine si de foame si de sete...dar ma gandesc ca un pic de ceai nu ar strica

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

ASAI...NU STRICA ...e ii dau ceai de chimen si ii place f. mult...i-am dat si baby drink dar nu este o regula sa ii dau zilnic sau masurat...ii dau cand vrea si cat vrea...cateodata 10 ml cateodata 100 ml cateodata deloc...depinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Ia iesit soricelului meu pe fata bubite rosii, i-am schimbat uleiul de masaj, acum nici n-o mai dau pe fata si tot nu trec, nici cu mustela, de la ce or fi? Cu ce trec? Cand o scot afara aproape dispar, cand intram apar la loc.

danke

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

si pitica mea are cateodata bubite asa cum zici tu si o dau cu bepanthen si e super...ii trec rapid...de seara pana dimineata nu le mai are

Mergi la inceput