Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by dany26
eiiii nu chiar dublu...si, ba da, si atunci m-am ingrijorat dar mersi tare mult de INCURAJARE....cred ca sunt eu prea panicoasa ...scuze...

Eiii...n-ai pentru ce sa-ti ceri scuze... La al doilea ai sa vezi ca o sa fii mai relaxata.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:

peste tot pe unde citesc bb pana in luna 5 trebuie sa ia 750 grame in greut.

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

a mea a luat in 3 sapt 600 grame!! mi se pare ok!! de vomitat vomita aproape dupa fiecare masa.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

si a ta vomita?!

of mai bine va intrebam mai demult cu voma asta poate ma mai linisteam si eu

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, fetelor: am si eu o intrebare: vi se intampla si voua ca bebelusii sa urle si sa nu se linisteasca, asa vreo ora, dupa care sa adoarma? Dar cand spun sa urle ma refer chiar la urlat... mai mult decat plans... si sa nu se liniateasca deloc? Nici cu puici nici cu mangaieri? Sau am eu copilul cel mai rau? Cateodata cred ca s-a cumintit, ca doarme noaptea cate 10-11 ore, doar cu mine, dar doarme... si cand mi-e lumea mai draga, tine el neaparat sa ma contrazica... Tocmai am avut un astfel de episod... a urlat o ora, apoi a adormit in bratele mele si acum s-a trezit linistit... hmmm

Mai avem si noi episoade de astea urlacioase,dar nu chiar de-o ora. Daca nu trece cu pupat,plimbat,cantat,trecem la varianta de rezerva...o dezbrac la fundul gol.Tace instant. Nu stiu care e explicatia,dar functioneaza.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Aceeasi metoda o aplic si eu cand are reprizele de plans nejustificat (insa niciodata nu a plans o ora): dezbracarea la fundul gol si multe pupaturi aplicate pe bulanase . tace imediat si din plans da in ras.

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, fetelor: am si eu o intrebare: vi se intampla si voua ca bebelusii sa urle si sa nu se linisteasca, asa vreo ora, dupa care sa adoarma? Dar cand spun sa urle ma refer chiar la urlat... mai mult decat plans... si sa nu se liniateasca deloc? Nici cu puici nici cu mangaieri? Sau am eu copilul cel mai rau? Cateodata cred ca s-a cumintit, ca doarme noaptea cate 10-11 ore, doar cu mine, dar doarme... si cand mi-e lumea mai draga, tine el neaparat sa ma contrazica... Tocmai am avut un astfel de episod... a urlat o ora, apoi a adormit in bratele mele si acum s-a trezit linistit... hmmm

Mai avem si noi episoade de astea urlacioase,dar nu chiar de-o ora. Daca nu trece cu pupat,plimbat,cantat,trecem la varianta de rezerva...o dezbrac la fundul gol.Tace instant. Nu stiu care e explicatia,dar functioneaza.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Azi l-am gadilat pe pisi mic si a inceput sa rada in hohote...era asa de frumos cu strungareatza lui dulce,pacat ca nu era si tati cu noi sa-l vada.
Voi ii gadilati?Credeti ca nu e bine sa fie gadilati fiind atat de micutzi?

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:

amy si miha mersi de raspunsuri!

am incercat sa ii prepar azi humana hn dar cred ca nu se dizolvase bine ca nu a putut trage din biberon...nu iesea nimic deci tot Nan i-am dat.

chir daca vomita (de 2 sapt asa des) el e ok e vesel mereu;sper sa nu fie ceva grav.

stiti daca are ceva ca ii schimb asa des laptele praf...la 2 sapt diferenta..???

14 Noiembrie 2007

Vezi ca iti trebuie o gaura mai mare la tetina. Laptele asta e foarte gros , face cocoloase si nu trece printr-o tetina obisnuita
Eu m-am chinuit cu Andrei la 2 saptamani cu o diaree si i-am dat 4 zile . A fost chin . Am taiat o tetina de la Avent si asa am reusit dar se ineca bietul prunc.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

offff pai mai bine nu ii mai dau ca si-asa el e constipat e logic ca fac mai rau daca ii dau....ce dr am....

ancadragoman...de la ce firma e bibe tau????aventul are cu 1,2 sau 3 gauri nu asa cum zici tu 3 in 1...

14 Noiembrie 2007

Ba este di de la Avent,sigur-sigur :-))

Dany, uiun exemplu de la Jasmina cand era bb:
de la 1s la 6,5s a luat 2kg
de la 6,5s pana la 12s 1,3kg
iar in urmatoarea exact o luna a luat 500g

Petro, sa stii ca si eu m-am gandit la tine! Bine ai revenit!

BB, mi-o si inchipui pe Yasmi cum scuipa seminte :-))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
[

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

bb_yasmi ce tare esti

fetelor cum faceti voi de raspundeti la mai multe mesaje cu "quote" in acelsi mesaj de-al vostru...daca intelegeti ce vreau sa zic
de ex asa ca adinag de curand!adinag o sa caut si eu de curiozitate acele bibe avent;mersi tare mult pt exemlul detaliat despre greut. jasminei

ce parere aveti :e ok sa stergem manutzele bb-ilor cu serv umede pt bb-ei???avand in vedere ca le baga asa des in guritza...si sa nu stranga microbi pe ele....??????

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/23764698@N06/

cum fac si eu sa prescurtez linkul cu poze....stiu ca e a mia oara cand se explica asta

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Dany, o mamica frumoasa cu un baietel frumos foc. Am o simpatie speciala pentru el, ca e nascut in aceeasi zi cu Eva mea.
Ce Sf Valentin, frate?! Maine fac puiutii 3 luni. Asta da eveniment!
Cum ai pus inimioarele alea pe marginea pozelor?
Scrii asa:
[ url="link" ]poze[ /url ]elimini spatiile dinaintea si de dupa parantezele patrate

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput