Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

A, da, sigur: intrebarea cu ceaiul! (Ma scuzati ca nu mentionez numele, da' chiar sunt in maaaare viteza si citesc cam in diagonala)...Eu ii dau ceai de la Humana de fenicul si chimen...Nu mult, max 50 ml/zi...Ii place...
Si o mare intrebare: e posibil ca bebe sa refuze sanul dupa ce se imprieteneste cu suzi???? Ca de vreo 2 zile parca asa mi se pare...
S-a trezit, fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza!
Cami, Lala, si noi avem de cateva zile episoade de plans din senin. Bine ca nu au durat asa de mult. Si mai nou avem colici toata ziua. Cel putin cred ca asta sunt... daca o tin in brate 30 min dupa masa, la verticala, vad ca nu mai apar. Si astea cu toate ca ragaie dupa fiecare masa. Si dupa botez! :P

Ce parere aveti de album? Mai sunt si la alte cluburi albume, dar mie mi s-ar parea dragut sa punem doar cate o poza pe luna fiecare.

Alina si Maria
- 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany26

va pup fetelor!

f f frumoase pozele cu bebeii vostriimi plac mai ales cele de la baitz respectiv piscina....pt ca si lui bb meu ii place apa dar mi-e frica inca sa il bag in cada...

nu imi vine sa cred ce mari sunt bb-eii, isi tin deja capul singurei, si ca a trecut un an de cand "ne cunoastem"!
de abia astept sa vina caldura in mai -iunie sa ne inatlnim in parc cu bebebii nostri ca sigur vom fi mai multe, zic eu, decat la intalnelile cu gravidutze

adra si eu am aceeasi intrebare cu bb meu care tine capul pe dreapta insa ....deci mariussmiuc mersi si eu de raspuns!

legat de voma lui bb am fost azi in sfarsit la dr de fam pediatru si ce credeti ca mi-a dat sa ii dau : Humana HN...(adica hipoalergenic si fara lactoza)care, dupa ce l-am cumparat...35 ron, am citit prospectul si scrie ca e pt diareeiar bb meu stiti ca e constipatdar poate incerc 2-3 zile cum zicea ea...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

cu humana hm adio caca, de asta am papat noi inainte din cauza durerilor de burtica si am dat in altele...incearca ce a zis Anca, dc nu vrei lass baby

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele !
La multi multi ani Andrei, Elena Eva, Ilana Andreea, Joshua!!!!
Sa aveti parte numai de bucurii si bine in viata !
Doamne, cum trece timpul ...
Noi suntem bine, crestem si ridem toata ziua :)
Aseara a avut o criza de plins cum ziceati voi in paginile anterioare, si nu l-am putut opri nicicum, vreo ora a tot plins
Eu nu ii dau ceai la Joshua, il alaptez exclusiv.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by dany26

amy si miha mersi de raspunsuri!

am incercat sa ii prepar azi humana hn dar cred ca nu se dizolvase bine ca nu a putut trage din biberon...nu iesea nimic deci tot Nan i-am dat.

chir daca vomita (de 2 sapt asa des) el e ok e vesel mereu;sper sa nu fie ceva grav.

stiti daca are ceva ca ii schimb asa des laptele praf...la 2 sapt diferenta..???

14 Noiembrie 2007

Vezi ca iti trebuie o gaura mai mare la tetina. Laptele asta e foarte gros , face cocoloase si nu trece printr-o tetina obisnuita
Eu m-am chinuit cu Andrei la 2 saptamani cu o diaree si i-am dat 4 zile . A fost chin . Am taiat o tetina de la Avent si asa am reusit dar se ineca bietul prunc.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

eu faceam apa mai calda si am mai marit gaura de la tetina de latex cu ac incins, ca cele din comert erau si mai largi si curgea f mult

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Vasari

CAPITOL NOU AICI

Stef, special pt tine fontul asta, in caz ca ramai iar in urma.

Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007

mersi mult.. eu am ramas chiar aici acum....la mesajul tau.... si ce pacat ca nu am timp nici sa merg mai departe ...of... am atatea de facut.... sper sa-mi iau liber...cat de curand

va pup pe toate... imi pare rau ca nu am timp sa scriu mai mult..dar va spun pe fugite asa eu si broscutza suntem bine... ranile mele s-au mai inchis si cele la "dublu"..stam mai bine si psihic... si daca azi tot e Sf. Valentin am profitat la maxim... si de dim..am luat deja o gustarica de "iubire" de dimineata.... ca buna a mai fost dupa asa mult timp... asa ca va urez si voua mult multa iubire..... am fugit caci avem o maraita si jum..care vrea alintata!

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am intrat si eu sa va salut...ca nu prea am timp zilele astea cu pregatirile.

Dany26...foarte frumos puiutul tau care e certat cu kk
la toate

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aa,or fi avand au un concert cei din grupul noastru, chiar daca de la distanta...astazi i-a curs din gurita, Sebastian nu a avut balute niciodata!!!posibil sa o doara si gingiutele, eu inca nu ma gandesc la asta, obisnuita fiind cu sebi care a avut primul dinte pe la 8 luni, apoi f. greu si pe ceilalti...

Lala, in prospect scrie ca sunt de fapt pt. lichide putin mai grosute; ma gandeam la laptele mai cu "cocoloase" al lui Dany...
Chiar scrie ca nr. 1 de la tetinele normale nu este acelasi cu nr. 1 de la cele cu flux variabil.Acum cred ca merge si pt. laptele normal, la copii mai maricei cu viteza mai mare la supt .

uite ce scriu: "Note: Do not use Variable Flow as an alternative to the Slow,
Medium and Fast Flow Nipples, as marking I is faster than the
Fast Flow Nipple (4)"

La multi ani sarbatoritilor zilei! va rog sa ma iertati daca nu ii felicit luna de luna. La Sebastian sarbatoream cu tort fiecare lunita pana la un an, acum doar ne amintim ca a mai trecut timpul si evoluam...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Am intrat si eu sa va salut...ca nu prea am timp zilele astea cu pregatirile.

Dany26...foarte frumos puiutul tau care e certat cu kk
la toate

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

hihihi...certat cu kk....ce tareca bine zici!
multumim de compliment!

ellis sincer nu am avut un motiv anume de nu am incercat Lass babyadica lactoza i-am dat , ceai musetel i-am dat, lapte mai diluat cu o masura si apoi laptele l-am schimbat...am facut bicicleta cate 5-10 min SI DEGEABA ...astept sa vad cum o duce cu suculetzele ca de mult mi-am pus sperantza in ele

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Dany, atunci nu era bine daca incepeai cu mar? Zic si eu, inca nu sunt in tema cu diversificarea...

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput