Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
dany26 spune:
anacami l-am lasat si 48 ore si tot nu face singur...se screme el cateva min dar degeaba ies partzuri eventualsi nici cu termom nu iese imediat (in 2-3 min)si nici f. mult.....iar prima parte iese f. tare apoi mai moale un pic...si usor verzui inchis...cu supoz am incercat ....3 cutii am "stricat" si nici o buc. nu statea in poponeatza
dar in schimb vad ca face foarte mult pipi...oare ar putea insemna ceva in neregula asta???pipi mult si kk ciu-ciu....
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
in timp ce se invarte, imit sunetele pe care le scoate fiecare animalut ce trece prin dreptul ei.
Camelia, Sebastian si Stefania
ce tare!!!!!!
am citit pe avent dar ce ins GAGS
14 Noiembrie 2007
anacami spune:
La multi ani VALI_delide!
La multi ani tuturor Valentinelor si tuturor Valentinilor!
La multi ani ani tuturor indragostitilor!
Lala_D spune:
Am pus poze cu jucaria la semnatura
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Am pus poze cu jucaria la semnatura
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ce rapizi ati fost!!!sa o stapaneasca sanatos si bucuros
14 Noiembrie 2007
anacami spune:
Dany,eu cred ca vor sa spuna ca trebuie sa folosesti o tetina cu flux mai lent atunci cand copilul se inneaca (se chinuie sa inghita si nu tine ritmul impus de fluxul dat de largimea gaurilor..nu stiu cum sa ma exprim ...)
Daca gresesc, va rog sa ma corectati...
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anacami
Dany,eu cred ca vor sa spuna ca trebuie sa folosesti o tetina cu flux mai lent atunci cand copilul se inneaca (se chinuie sa inghita si nu tine ritmul impus de fluxul dat de largimea gaurilor..nu stiu cum sa ma exprim ...)
Daca gresesc, va rog sa ma corectati...
Eu n-am gasit tetine cu flux variabil de la Avent decat pentru lichide groase si inca nu le pot folosi.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
dany26 spune:
hmmmmmm...azi am inceput si noi cu suculetzul de morcovi=1 lgt, maine 2 lgt...etc...dar abia imi facusem ieri manechiura pt botez si acum am unghiile portocaliideci asa voi pati in fiec zi?alta metoda nu este
gabitz78, dany2007, creem, calatoare ce mai faceti????????!!!!!!!!!
14 Noiembrie 2007
adelamaria spune:
Buna! Scriu repede repede, ca tre sa se trezeasca pitica si nu vreau s-o las singurica tocmai de ziua ei!
LA MULTE LUNISOARE pentru EVA, ANDREI si JOSHUA care azi fac 3 luni! Sa ne creasca mari si cuminti!
Acum raspund la ce-mi aduc aminte:
Shery, si pitica mea face bubitze din alea. La noi dispar cu Triderm, de pe o zi pe alta. Inca nu stiu de la ce apar...A, si in legatura cu greutatea - eu ce sa mai zic??? A mea abia are 4.400 la 3 luni!!!! Si atata m-am igrijorat pana mi-am dat seama ca risc sa pierd toate momentele frumoase, uit sa ma bucur de ea si progresele ei firesti...Asa ca acum daca e ok, fara febra si vioaie...sa ma ierte D-zeu da' nu ma mai ingrijorez de cat papa!...
In legatura cu plansul neconsolat - la noi cel mai des apare pe fond de oboseala, suprastimulare...Si am mai citit ca poate fi si un mod in care se elibereaza si ei de tensiunile de peste zi...La fel, trece daca o las in popoul gol si daca ma stramb si ne pupacim....Sau daca o pieptam si-o alint
Asa...ideea cu albumul comun - mi se pare super, dar as vrea (ca optiune personala) sa fie cu parola, ca si contul de mail...Dar asta e doar parerea mea...
Ufff...sigur mai voiam sa mai raspund ceva...da am uitat!
Aaaaa...Dany, distractie placuta la botez, sambata! Noi ne botezam duminica!
Gata, poate mai revin daca-mi mai amintesc...Va pupacim!