Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
pet.cost2005 spune:
Neata !!!! ... mai pe la pranz
adina, cami - ... adevarul e ca m-am cam simtit putin exclusa si acesta e unul dintre motivele pt care nu am mai scris ....nu vreau sa dezbat acum o polemica pe tema asta .. pur si simplu asa am simtit. Ma bucur totusi ca cineva s-a mai gandit la noi.
Poze cu dra. am trimis pe mail-ul comun ... si am sa mai pun mai recente cand am putin timp liber.
jasmin - da, a fost de mare ajutor mama ... da' tre' sa plece ... sigur ca o sa ne descurcam. Si multumesc lui Dumnezeu ca e fetita buna si cuminte, ne intelegem .
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
Faina ideea cu pozele, cu albumul comun ... imi place!!! Cine se ocupa? Si ce tre' sa facem? Sa trimitem o poza cu bb??
Petronela si Silvia
Vasari spune:
Petronela, Silvia e ca un ingeras!! Am vazut ca ai asociat si tu cu asta pozele Silviei. Cam ca in poza cu veselia mare e si la noi. :))
Alina si Maria - 3 NOV 2007
creem spune:
Buna, dragi mamici! Mai scriu si eu,. ca de citit tot citesc!
Noi suntem in general bine, dar mai plange si ea...am vazut ca si alti copi au inceput cu plansul neconolat. A mea plange cand vreau sa ii dau de mancare, cu toate ca ii e foame. Dintr-un san nu mai suge aproape deloc, decat noaptea, iar ieri am gasit o pozitie in care sa suga si din el: pozitia lupoaica, daca va imaginati eu stand deasupra fetei, spijinita intr-un cot si cu cealalta mana sa sustin sanul care ii intra in gurita. Sotul se prapadeste de ras cand ma vede!
Vreau si eu centru de activitate..am vazut ca multe v-ati luat, de care, de unde, cum ati facut comanda, cum ati platit?
Intreba cineva de ceai...eu alaptez si nu i-am dat ceai decat de vreo cateva ori cand avea colici, dar n-a avut efect.
DAny sa stii ca nici fata mea nu ia constant in greutate, cateodata mai putin (de ex. doua sapt. la rand a luat doar cate 100 gr), cateodata mai mult. Cel mai mult a luat 1000gr in luna a treia.
Si de varsat varsa, putin dupa fiecare masa si in jet a mai varsat ori de la mucisorii din gat, ori ca i-am dat prea mult, nici eu nu stiu exact de ce.
Eu va citesc aproape in fiecare zi, dar nu mai apuc sa si sciu...nu va suparati pe mine. Nici timp de poze n-am avut, cu toate ca as vrea sa va arat comoara mea! Ideea cu albumul e foarte buna!
Vroiam sa va intreb daca voi va tineti bebeii in fundulet. Noi o tinem mai ales la noi in "poala" ca ii place si face si kk in pozittia asta! DAr nu stim daca e bine!
Gata ca deja plange de cateva minute, am fugit!
Pupici!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
creem spune:
Inca doua intrebari:
Voi ce scaun de masina v-ati luat?
Ii lasati sa se uite la tv?
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Amy26 spune:
Joshua,Andrei,Eva,Ilana!!!!!
Mamici,sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!!!!
Alina,felicitari pentru ideea cu albumul,ar fi f.dragut!
Lala,interesanta jucaria,frumosi baietii!
Si noi am avut o noapte groaznica,am ``cantat`` (tusit) toti intr-o mare veselie.
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
quote:
Ii lasati sa se uite la tv?
Iustin e foarte interesat de TV,il atrag f.mult imaginile,culorile,vocile....eu il las sa se uite insa pastram o oarecare distanta.
POZE
catus76_ro spune:
Salut la toate mamicile si bebeii!!!
Citind din urma vad ca multe dintre voi aveti prob cu pansul aparent fara rost al bebeilor......pot sa spun si eu ca am aceeasi prob...inclusiv azi-noapte urla ca din gura de sarpe si am luat toate metodele de calmare pe rand, fara rez...dupoa vreo ora jum a adormit in leagan pt o ora jum, apoi iar urlat....offfff...si il apuca mai ales seara...stau toti in jurul lui eu, sotul, mama....tot ce vrea face el.....
am citit pe undeva pe aici , inpag ant, ca asa se intampla in jurul varstei de 2 luni....dar care o fi cauza?????
Multi pupici la toata lumea de la Catus , mami de PETRE-CRISTIAN, 21 dec 2007!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dany26
hmmmmmm...azi am inceput si noi cu suculetzul de morcovi=1 lgt, maine 2 lgt...etc...dar abia imi facusem ieri manechiura pt botez si acum am unghiile portocaliideci asa voi pati in fiec zi?alta metoda nu este
Si asta e abia inceputul! Stai sa vezi cand o sa incepi si cu alte legume.
O alta metoda? Mai amana diversificarea,pana te obisnuiesti cu ideea.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Amy26
Joshua,Andrei,Eva,Ilana!!!!!
Mamici,sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!!!!
[
POZE
multumim!!!
creem mersi ca mi-ai pov de bb tau cu vomasi bb-ului meu ii place la tv si sa stea cat mai in funduletz...
vasari...mda poate dar majorit vad ca incep cu morcovul...poate il primeste stomacul mai bine...nu stiu...e adev ca morcovul constipa dar oare doar cel fiert???asa mi-a dat dr sa incep cu morcov.....
stiti ca se poate incepe si cu mar???
mariussimiuc nu ma vaitam asta e, merita bb, dar credeam ca nu stiu eu cum sa il fac
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007