Politia moravurilor (Arabia Saudita)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Eu m-am referit strict la executia cu sabia, la taierea capului despre care eu in ignoranta mea nu stiam ca se mai practica. Am si recunoscut in primul meu post ca sunt ignoranta. M-am documentat sa vad de ce n-a ajuns la mine la borcan si treaba cu taierea capului si am descoperit ca nu este chiar asa o practica la ordinea zilei. Cat despre partea cu vrajitoria, sunt in continuare uimita dintr-un simplu motiv: pt ca apostazia, homosexualitatea, mita, si alte pacate "capitale" sunt "palpabile" si demonstrabile, pe cand vrajitoria mie mi se pare extrem de greu de demonstrat, mai ales ca eu nu cred in vrajitorie. Am inteles ca martorul cheie a fost un domn care a depus marturie ca a ramas impotent in urma vrajitoriei facuta de femeia respectiva. Pai cum o fi demonstrat el: 1. ca e impotent si 2. ca de la femeia aia i se trage? As vrea si eu sa vad cu ochii mei o vrajitoare facand o vraja (si nu in Harry Potter).
Despre executiile sau executia respectiva de pe stadion din China, da stiu si eu dar, nu era o executie prin taierea capului ci asa cum ai zis, au fost impuscati.
Cat despre forma preferata de executie, cu siguranta as prefera varianta sa raman intreaga iar injectia letala mi se pare o metoda mai eleganta si mai putin traumatizanta, daca pot spune asa ca ma apuca si rasul.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Tusferi, pai poate iti raspunde nenea asta:
In August 1999, Rev. Jack Harvey, pastor of Tabernacle Independent Baptist Church in Killeen, TX allegedly arranged for at least one member of his church to carry a handgun during religious services, "in case a warlock tries to grab one of our kids...I've heard they drink blood, eat babies. They have fires, they probably cook them..." During speeches which preceded his church's demonstration against Wiccans, Rev. Harvey allegedly stated that the U.S. Army should napalm Witches. One of the Christian's signs read "Witchcraft is an abomination" on one side and "Burn the witches off Ft. Hood" on the other.

Sau :

There are several references to witchcraft in the Bible that strongly condemn such practices. For example, Deuteronomy 18:11-12 condemns anyone who "..casts spells, or who is a medium or spiritist or who consults the dead. Anyone who does these things is detestable to the LORD, and because of these detestable practices the LORD your God will drive out those nations before you" (NIV); Exodus 22:18 states "Do not allow a sorceress to live" (NIV). Many people today, particularly fundamentalist Christians, assume that these texts refer also to modern witches.

Eu , dupa cum se vede, ma incapatanez sa sustin ca nu e chestie de religie ci de secularizare a statului.
Daca US nu era un stat laic ci fundamentalist crestin, nenea Jack Harvey putea sa acuze linistit o vrajitoare pentru impotenta lui si sa o aiba lapidata sau arsa pe rug, dupa dorinta.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

A, cat despre cum o fi dovedit martorul cheie din procesul bietei saudience ca e impotent si ca de la vrajile ei i se trage..putem sa speculam si sa facem oricate glume (desi , situatia e tragica, fireste) dar unde este fanatism nu vad de ce ai cauta ratiune.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by tusferi
As vrea si eu sa vad cu ochii mei o vrajitoare facand o vraja (si nu in Harry Potter).

Pai tu crezi ca e de gluma cu Harry Potter? N'ai auzit ca e www.youtube.com/watch?v=uOIYsGVyg8M" target="_blank">Diavolul, lucru de care si'au dat seama si necuvantatoarele ortodoxe in mijlocul razboiului nevazut?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Inaioana, din pacate eu eu am ramas cu intrebarea: cum demonstrezi o vrajitorie? Rev. Jack Harvey e un nebun dar oricum nici el nu raspunde la intrebare. Imi cer scuze fetelor baptiste, de pe forum, nu am atacat religia ci doar preotul respectiv care e dus cu pluta. Fragmentul dintr-o carte religioasa, condamna vrajitoria, ca probabil toate marile carti religioase dar nu o demonstreaza. Nu mi-a demonstrat ca exista vrajitorie nici macar preotul voodoo haitian din mijlocul plantatiei haitiene de trestie de zahar, cu toate soparlele lui mumificate d-apai un preot nebun...

Sper ca fragmentul asta "Eu , dupa cum se vede, ma incapatanez sa sustin ca nu e chestie de religie ci de secularizare a statului.
Daca US nu era un stat laic ci fundamentalist crestin, nenea Jack Harvey putea sa acuze linistit o vrajitoare pentru impotenta lui si sa o aiba lapidata sau arsa pe rug, dupa dorinta." nu mi se adreseaza mie, ci este o remarca generala pentru toata lumea, pentru ca nu as vrea ca cineva care nu a citit cu atentie tot ce am postat eu sa inteleaga ca eu asociez practicile acestea cu islamul.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
As vrea si eu sa vad cu ochii mei o vrajitoare facand o vraja (si nu in Harry Potter).

Pai tu crezi ca e de gluma cu Harry Potter? N'ai auzit ca e www.youtube.com/watch?v=uOIYsGVyg8M" target="_blank">Diavolul, lucru de care si'au dat seama si necuvantatoarele ortodoxe in mijlocul razboiului nevazut?

Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:

ma scuzati ca e off topic... da la linkurile date de xenocid imi vine sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Sa fii vrajitor e din ce in ce mai www.guardian.co.uk/observer/gallery/2007/dec/09/witches?picture=331488380" target="_blank">greu astazi mai ales daca esti un www.guardian.co.uk/observer/gallery/2007/dec/09/witches?picture=331488389" target="_blank">copil vanat de crestini www.guardian.co.uk/observer/gallery/2007/dec/09/witches?picture=331488404" target="_blank">fanatici intr-un Tanacu la scala unei www.guardian.co.uk/world/2007/dec/09/tracymcveigh.theobserver" target="_blank">natiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hi, hi, sa nu indrazneasca sa spuie careva ca a fost scapat din vederea lu' Xeno :-)).
...da' mai are si dreptate... uneori :-)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by denizel

Hi, hi, sa nu indrazneasca sa spuie careva ca a fost scapat din vederea lu' Xeno :-)).
...da' mai are si dreptate... uneori :-)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

mdea,impartial n-am ce zice

I've gt you under my skin

Mergi la inceput