Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by andreea1002
Rox, chiar nu e drept!

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Tu nu te inscrisesei la intalneala?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Roxana ce borcanele foloseste la Andrei?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

vad ca laudati masinuta de la miniblue....ia sa ma uit si eu!
in privinta premergastorului eu l-am folosit la luca....dar f putin! mie mi s-a parut ok....stiu parerea ortopezilor, vremurile s-au shimbat, cine sa mai stie?
Pentru slabit caci am vazut ca sunteti interesate cel mai bine e combinat sala sau aerobic cu cura de slabire si masaj anticelulitic sau impachetari sau electrostimulare!
vad ca la teleshopping fac reclama la o centura pe baza de vibratii...nu stiu cum o fi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by afibebe

Roxana ce borcanele foloseste la Andrei?

De la Hipp in principal. Pentru fructe: 1 borcanel mor cu morcov in amestec cu un borcanel cu fructe diverse (mar, piersica si ananas) sau in amestec cu piersici. Uneori nu gasesc Hipp si am mai luat Hame: caise sau piersici. La sectiunea legume: 2 borcanele de amestec (din ala cu conopida, sau un borcan morcov cu unul cu cartof si dovleac, sau morcov cu cartof. Toate de la Hipp,pentru ca Nestle nu ii place. Mai nou am gasit un borcanel de 190 gr la Humana, cu amestec de legume, tot asa cu cartof, mazare si morcov.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

.... mi-am amintit ce vroiam sa va mai intreb...
Inac din timpul sarcinii am avut mari dureri de oase ale bazinului si nu numai. Acum parca sunt mai multe si mai mari durerile. Ma dor absolut toate incheieturile de nu mai pot, dar mai ales umerii, genunchii, coatele si bazinul.

Ma gandeam sa ma duc la bai pe la sf lui mai sa fca nsite proceduri. Dar nu stiu unde sa merg ca vreau sa o aiu si pe Ami cu mine. Va avea atunci cam 8-9 luni. Ma gandeam la Herculane sau Felix sau Calimanesti...
Voi ati fost in vreuna din staiunile astea.. ca eu nu am fost decat la Calimanesti cand eram mica si nu mai tin minte...

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Eu am ditamai electrostimulatorul acasa, as trebui sa il folosesc acum, ca dupa ce imi pun steriletul (adica saptamana viitoare sper eu) nu mai am voie. La aerobic vreau sa ma duc, si-a facut sotul abonament la o sala super pe langa noi, pentru orice serviciu de acolo, si deocamdata am 8 intrari pe abonamentul lui. Daca reusesc sa ma mobilizez o sa imi fac si eu abonament. Oricum intentionam de ieri sa ma apuc de Sportul ala cu Cindy acasa, dar din pricina dosului meu suferind nu am voie zbuciumari vreo 2-3 zile. Intre timp fac sport de tip curatenie si plimbat bebelus in brate.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

multumesc Roxana.
vreau sa ii cumpar sa vad daca ii vor placea sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Tot pe fuga sant...de muncitoare...mai am de recuperat 2 capitole...imi merge greu netul asa ca las pe mai tarziu...

Felicitari tuturor sarbatoritilor si Alexandrei(rox)...cu intarziere...

Am citit ceva retete cu avocado...multam Piciule,Adimercedes

A mea se cam trezeste din 2 in 2 ore...colici nu sant , dar ceva ceva are...in rest e ok...ne pregatim de botez...de mancat mancam putin, dar crestem.

Sanatate tuturor copilasi bolnaviori.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Rox pai de aruncat arunca si al meu cu o viteza...direct jos ajung! Dar mai nou e fascinat de o jucarica pentru dinti o muta din mana stanga in cea dreapta si apoi o duce la gurita. Mor dupa el cum tuguie buzele si asteapta sa ajunga jucaria la gurita. Hihihi...

Eu tocmai am facut o iesire rapida afara gen sport sa-mi iau mancare...shaorma......In cinstea intalnirii!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna ziua, buna ziua!
Multumim fetelor pentru urarile de sanatate pentru tati. Azi a fost deja mai bine si l-am expediat la birou, ca e greu cu 2 acasa. In drum, ne-a lasat si pe noi la control si avem date tehnice - la 4 luni si 4 zile:
- 6,650 kg (a luat 800 de grame in luna a 4-a, sa traiasca tzitzi lui mami)
- 66 cm lungime
- 43,2 cm circumferinta capului
- pielea putin uscata pe picioruse cica e normala in perioada asta a anului, sa continuam cu lotiunea Weleda si uleiul de baie Aco si apoi crema Weleda
- verificat toate simturile si reflexele, totul e ok, cica Tudor creste foarte bine
- cand a auzit ca doarme toata noaptea si nu se trezeste, doctorita s-a uitat la mine mirata, dar a zis ca e foarte bine si ca diversificarea o incepem dupa 6 luni, ca mananca bine si inca se satura. Apoi cica mai vorbim la controlul de 5 luni sa vedem cum stam cu diversificarea.
Acum fug sa-l schimb, a facut6 un megakk si nu ii place.
Distractie placuta, fetelor!
Carpatino, te multumesc datele tehnice? Ca de mituit cu haleala nu e o problema. La prajituri ma pricep si fac o zacusca de moare lumea...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput