Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
danuta36 spune:
sarbatoritilor zilei:Alexia Cristina de mami Gema,Andrei Gabriel de mami Valentina22,Andrei David de mami andreea deea!
Sa nu uit,am vazut o mamica frumusica si tare sexi Andreeaiosif!
Maria sa stii ca mi-a mai trecut spatele,merci ca te-ai gandit la mine si sa stii ca n-am uitat,sunt datoare o cafea,la tine
Ma duc sa-mi pupacesc sotzul,caci azi am implinit patru ani de casnicie..
O zi faina sa aveti!
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi....
Roxana, asa face si Sara pt a fi bagata in seama...hihihi...azi, la masa de la 10.00 a fost un adevarat festival, radea in hohote din orice si ma imita, tare dragalasa a fost..
Danuta, stai linistita, Sara doarme NUMAI pe spate de la 2 luni, cand o pun pe parti parca e puscata, sare ca arsa...Capul nu ii e turtit, ca si-l intoarce pe parti.
Afibebe, subscriu la parerea Magdei. Sora mea lucreaza pe ortopedie si toti medicii de acolo spun un NU hotarat premergatorului. Am studiat atent problema, eu una nu voi folosi.
Picio, multumesc de sfaturi. Stai linistita, ca nu-ti nenorocesc nora..Nu risc eu, cu asa o concurenta serioasa...Nu vezi cum stau la panda domnisoarele pe superbul Michael??? Ma si gandeam ce soacra fericita voi fi cu asa un ginerica si o cuscra pe masura, voi manca ciocolata elvetiana, ce frumoasa va fi viata....
Lasand gluma la o parte, eu cred ca e ceva conjunctivita, devreme ce s-a mutat la ochisorul celalalt, ser fiziologic si tobrex o saptamana, asta am prestat. Daca mai stii ceva, zi-mi!Pupici!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
melaniatud spune:
Un sfat pt dezvatul de supt degetul cel mare va rog!!!
Cu suzeta nu tine... altceva ???
Numai asa adoarme Tudor
Melania mami de Tudor(05.10.2007)
afibebe spune:
fetelor va multumesc mult pt raspunsuri.
intru acum sa vad retete pt bebe.
vreau sa-i fac supica.
astazi a acceptat lingurita.sunt tare fericita.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
anghelada spune:
Buna la toate fetele harnice
E clar ca nu pot sa tin pasul cu voi... eu abia reusesc sa citesc tot, nu stiu cand s-au scris atatea pagini de ieri pana azi...
Bebica mea cere atentie si cum nu am pe nimeni sa stea macar putin cu ea nu stau foarte mult la calculator.
Dar citesc tot pentru ca imi place sa vad ce fac alte mamici cu bb-i de varsta noastra.
Roxana G bravo cu rasucitul de pe o parte pe alta. Ami doar se intinde cu capul pe spate de ma mir cum poate sa se arcuiasca asa. Dar nu se rasuceste. Inca astept si o pandesc.
Andreea11 : uau ce multe papa puiul tau... eu am samai astept deocamdata, cum zicea si melaniatud, mai avem timp sa papam de toate
Tocmai am incercat sa o pun pe Ami intre perne, dar nu poate sta... se taraste in jos si iar trebuie sa o ridic... a inceput sa se plictiseasca pe spate...
Noi dormim de la 10 jum seara pana la 5 jum dimineata cand luam o portie de tzatzica cu ochii inchisi, apoi dormim iar pana la 8 -9.
Apoi ne trezim, ne facem inviorarea, ne schimbam, papam iar laptic, apoi mami face ceai, steriliz biberoane, face sucul, etc... nu prea am timp dimineata sa intru pe forum... tati pleaca pe la 5 de acasa si vine tot pe la 4-5 in cazurile fericite... ne jucam cu tati, seara facem baita apoi papam.... iar mami abia pe la 11 intra in baie si mai termina din treburi.
Cam asta este programul nostru, care mai include iesiri la aer, plimbari prin magazine cand e tati disponibil...
Acum fug sa ii fac supica si apoi intru sa vad ce mai faceti si sa scriu ce mai vroiam...
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
Roxana_G spune:
E cinstit? Eu muncesc in casa, ordine si curatenie, si fetele chefuiesc. Of of mai mai!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Pinacolada spune:
Buna....La multi ani sarbatoritilor!!!!!!!!
se putea sa lipseasaca si al meu de la raceala:)??? nu.....
Luca e varza cu mucii, cred ca va face si temp dupa cum il vad...
am incercat sa-l tin departe de rares dar,....vad ca si lui au inceput sa-i curga mucii..
si cat m-am ferit!!!!!!!!!!dar degeaba!
a venit mama si l-a luat pe luca sa-l doftoriceasca....
Roxana-cred ca a fost tare neplacuta chestia cu fisura! bine ca ai scapat!
Andrei ce face, e mai bine sau tot marait?
sanatate la toti bb bolnaviori!
andreea1002 spune:
Buna fetele, Intru putin sa va salut, am reusit si sa citesc un pic din urma:
Antonia, Cristi, felicitari iepurasilor!
Isabeluta, nu e tarziu, multumesc!
Raportam si noi tot o noapte alba, s-a trezit Miruna din ora in ora aproape.... Offf, nu mai ies odata dintisorii, ca se cam chinuie mititica.
Rox, chiar nu e drept!
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
melaniatud spune:
Anghelada citesc ce ai scris tu si ma regasesc in povestire!
Nici nu mai am ce imbraca...neaparat tb sa refac garderoba....mai sunt si kg in plus.
Sunt putin disperata cu burtica mea care nu se mai retrage cum as vrea eu.
Am facut cezariana, n-am voie sa fac sport pana la 6 luni dupa operatie si nu stiu ce sa mai fac sa se retraga....
Mami de Tudor (05.10.2007)
Poze Tudor botez
http://picasaweb.google.com/claudiu.vt/BotezTudor?authkey=d7vWV_a2m0Y
Roxana_G spune:
Prisi, poate o vedem pe Miru iepuras in curand de e ea asa agitata. De vocalize ce sa zic...converseaza si ei cum pot. Andrei a avut perioada de vocalize, apoi nimic, foarte rar un ihih, si de azi din nou gheee. Iar brrrr e nou, numai ca l-a exersat si cu piureul de fructe in gura si a zburat chestia portocalie peste tot. Si eu vreau sa recuperam in martie...apoi voi incepe serviciul. Ma bucur ca Miru e ok cu bronsiolita ei, ti-am zis ca aerosolii sunt ok. Iar chestia cu ambroxolul...am mai zis eu aici pe forum, Alex face foarte urat de la el, tuseste pana varsa. Fiecare copil reactioneaza diferit.
Isabeluta, al meu nu e cu slow motion, al meu e cu batai zdravene. Nici nu ii mai las jucarele grele, ieri lovea furios de genunchi si se auzea mai tare lovitura decat zornaiala. Iar aseara in crizele de nervi a apucat de snur una din jucariile care canta, si a dat-o dintr-o parte in alta ca un bici. Dar e o jucarie super grea, putea sa isi faca ditamai cucuiul.
Danuta, nu ii schimb eu pozitia in somn, doarme cum apuca. Pana acum o luna voia numai pe burta, acum numai pe spate. Dar cand vrea se intoarce el pe parti.
Gabriela, macar la voi spectacolul e de bine, la noi e cu suparare. Oricum sunt smecheri mari.
Melaniatud, in afara de rabdare alt sfat nu am. Ai vazut tu vreun adult sa isi suga degetul? Iaca asa se va plictisi si Tudor, stai linistita. Ia sa il vezi pe al meu cum isi roade degetul mare de la picior.
Anghelada, pai asa face si Andrei se rasuceste cu capul si mana si fundul ramane in urma. Dar uneori reuseste cred cu totul. Nu a mai repetat figura, dar observat eu cum face. Dupa o rasuceala din asta ratata se lasa pe spate si apoi vine cu elan. Ehehe, e timp suficient. Fie-mea era zvarluga si eu tot innebunesc pediatra ca Andrei nu face la fel. Si dr a zis ca pana la 8 luni e termen pentru rasucirea asta. Daca fetei nu ii place intre perne nu o chinui, nu e pregatita. Nici a mea nu statea, Andrei vad ca e mai cooperant, dar si el dupa 10-15 min vrea coborat. Deh, dintre perne nu poate sa isi roada picioarele.
Pinacolada, ce rau imi pare ca au racit baietii, multa sanatate. Asta e cu copiii mai mari, sa vezi si la noi acum ca Alex a reinceput gradi. Andrei tot asa este, a adormit acum, de dormit doarme linistit, dar cat e treaz e suparat rau. Inainte sa il culc am stat cu el vreo 40 de min, plimbandu-l in brate prin casa. Cand se trezeste il scot afara ca ma doare cocoasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze