*** LA REDOUTE *** (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Vrabiuta, aia e geanta, esarfa n-am primit-o. Daca ar fi mai mare poate ar fi buna la ceva dar asa cum arata, e mult prea mica pentru mine.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Nu am realizat ca nu am specificat: mie mi-au luat, nu retinut, banii pentru comenzile din 28 si 30 ianuarie la 2-3 zile dupa comanda.
La prima am luat un pic de tzeapa, imi trimisesera un cod prin care aveam FDP 0 si 20 de euro reducere la orice comanda peste 55 de euro. Evident ca tot omul am citit, dar franceza mea nu acopera toate subtilitatile asa ca dupa ce am dat comanda cu cod cu tot si am vazut totalul, am tradus ce imi ziceau ei in mail. Aveam 20 de euro reducere daca nu erau deloc reduse preturile. Asta este. Am inghitit. Pentru asta la comanda din 30 am folosit codul COLIS asa ca sa ii invat minte, mai ales ca erau numai de la bulinute produsele.
Acum astept coletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Eu sincer, abia la soldurile de acum am vazut pentru prima data preturi cu bulinute... Cred ca e doar o noua strategie de marketing... nu o obisnuinta, asa cum sunt produsele sub 10 euroi ori cele reduse cu 65%... Sper sa nu vorbesc aiurea...

AMR 25 ianuarie si 2,4,7 februarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Am sunat si eu la banca (Raif) si am descoperit ca pt. comanda din 7.02 nu mi-au tras banii nici azi. Pt. cele din 16.01 si 23.01 mi-au tras banii a doua zi. Sper sa nu fie o problema. Inca astept comanda din 23.01. Cat despre cea din 7.02, daca o voi primi, minunea se va intampla probabil in apropiere de "martzishor".

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Mai fetelor, oare ni se pregateste ceva??
Nu au mai fost mari probleme cu disparitia coletelor... Sper sa nu ne trezim ca iar le casuneaza astora pe noi si sisteaza livrarile in Romania... Poate punem de-o revolutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am trimis pe cineva la posta si am 2colete si o pungaaaa dar nu le pot ridica azi ca-s varza de racita stau la pt...poate maine daca ma pun pe picioare

acum m-am uitat in suivi si punga poate fi una din comenzile din 18 cu toate ca trebuia sa fie 2 pungi ca am facut 2 comenzi mici iar coletele 23 si 24 ianuarie...altceva nu cred ca poate fi...doar daca au trimis 30 mai rpd de 23ceea ce nu cred

sper maine sa le ridic si sa va pot pune linkuri

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am trimis pe cineva la posta si am 2colete si o pungaaaa dar nu le pot ridica azi ca-s varza de racita stau la pt...poate maine daca ma pun pe picioare

acum m-am uitat in suivi si punga poate fi una din comenzile din 18 cu toate ca trebuia sa fie 2 pungi ca am facut 2 comenzi mici iar coletele 23 si 24 ianuarie...altceva nu cred ca poate fi...doar daca au trimis 30 mai rpd de 23ceea ce nu cred

sper maine sa le ridic si sa va pot pune linkuri

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Eu sper sa nu aiba glume in program. Am primit prima comanda si eram foarte incantata de acest mod de a face shopping, mie nu imi place shoppingul in Romania. Nu din snobism ci din cauza politicii de aici, reducerile sunt o gluma proasta, in rest preturi umflate.
Poate este doar aglomerat, banuiesc ca nu doar noi am comandat intr-un ritm ametitor ci si cei din alte tari. Depinde si ce echipa au in spate de ambalat, expediat etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Odata cu comanda din 17 atasat la "justificatif de livraison" am primit si un cod de reducere:
47163 - 25% sur votre article pret-a- porter prefere
- 20% sur le reste de votre commande
- 40% sur toute votre commande Textile

Eu l-am incercat si merge pe produsele cu pret intreg si pe cele cu prix vert

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Eu am bani pe hold pt comenzile din 30.01, 04.02 si 06.02 nu apar ca luati de pe card in extras. de fapt nu am nici o tranzactie cu Lr din 30/01
. Oare nu s-au procesat comenzile??

Mergi la inceput