*** LA REDOUTE *** (78)
Raspunsuri - Pagina 8
alia_ro spune:
Mie mi-au tras banii la comanda din 6 februarie, dar pe cea din 29 ianuarie au anulat-o!!!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
poohy spune:
Da, ai dreptate Ella, se pare ca incepand cu 29 nu au mai tras banii
Cred ca sunt 10 zile de cand au luat banii pentru comanda din 28. Pentru comanda din 26 mi-au luat aproape imediat banii. Ei, probabil sunt in urma cu reducerile astea
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
diotima spune:
stie cineva daca la bancpost au online banking? macar sa nu fac drumu degeaba pana la banca
Brigit spune:
Si pe mine ma intriga chestia asta cu banii care au ramas pe hold; am trei comenzi, pe 1, 2, si 9; le-am scris saptamana trecuta joi excact pe tema asta si o va spun cand binevoiesc sa raspunda ce au zis; daca raspund!
Apropos de plati online in afara, nu am experienta decat cu Victoria's Secret, care intr-adevar iau banii dupa cateva zile, si exact in ziua in care fac shipping-ul; stiu asta pentru ca spre deosebire de LR aia iti trimit o gramada de notificari cu privire la status-ul comenzii, iti dau si un numar de verificare a coletului, cu care poti sa vezi in orice moment pe unde fac escala produsele tale. Foarte civilizat dar f expensive, in sensul ca taxele vamale si shipping-ul m-au costat o galagie de bani cand am comandat...
Sper totusi ca Redutu sa fie doar aglomerat si sa onoreze comenzile, accept intarzierile la livrare, singurul lucru care ma nemultumeste e faptul ca f greu se poate discuta cu ei
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
vlada spune:
Hai ca m-ati facut curioasa si chiar acum am verificat ! Mie mi-au retras banii pt toate cele 3 comenzi...2 din 18 si una din 31
maimu spune:
mai m-am uitat si eu inca o data si la comanda de pe 31 mi-a tras banii pe 04.02.2008, insa cred ca punctul comun sunt preturile rotunde - la a 2-a sunt preturi rotunde si de pe 03.02.2007 sta blocata
vrabiuta spune:
quote:
Originally posted by croco21
Acum am ajuns acasa si am vazut si eu ce am in colet. Intr-adevar e comanda din 15, pun linkuri mai jos. Ce mi se pare interesant e ca acasa ma astepta si un plic de la ei cu un cec de 17E pentru o comanda din noiembrie pe care n-am primit-o nici pana acum. Totusi e dragut din partea lor, mai ales ca eu n-am reclamat niciodata neprimirea coletului, nici macar n-am intrebat daca mi l-au trimis. In scrisorica mi-au zis ca produsele s-au intors la ei si din cauza asta mi-au trimis cecul. Rezulta ca posta noastra e chiar nesimtita, nici nu mi-au trimis aviz si de cate ori intrebam daca mai am ceva ziceau ca nu mai e nimic. Acum produsele de azi:
- lotul de prosoape de 6 euro care sunt OK dar pe site arata mai bine (daca le vedeam inainte nu le cumparam daca nu aveam neaparat nevoie de ele)
- colierul asta: http://www.laredoute.fr/vente-collier-laura-clement.aspx?productid=324103331&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub - dragut si de efect, e un pandantiv mare (agata) atarnat pe un snur
- fusta din colectia noua: http://www.laredoute.fr/vente-jupe-evasee-anne-weyburn.aspx?productid=324131190&documentid=381008&categoryid=32985726&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - cand am vazut-o ambalata nici nu mi-am dat seama ce e ca nu mai stiam ce-am comandat, mi s-a parut a fi o lenjerie de pat, dar e chiar OK, merge foarte bine cu un sacou de primavara. Am folosit cod pentru ea de -15 + fdp0 + o geanta cadou care va ajunge direct la gunoi
- un tricou foarte subtire gri pe care nu-l mai gasesc dar pe care precis il stiti ca aparea mereu pe prima pagina la solduri - OK.
Comanda a fost inregistrata pe 15 si a fost expediata pe 24 ian.
http://andrei.seek-on.com/ro/
croco - geanta cadou e cea din piele maro, cu o esarfa asortata? ca la ultimul colet eu am folosit codul pentru cadoul asta:
http://img101.imageshack.us/img101/5041/scanphixrbb4.jpg
si speram sa fie ok (mai ales ca descrierea suna bine, geanta din piele si esarfa din satin).
multumesc.
impresii de calatorie
danadc spune:
Apropos de expediere! Fiind ingrijorata de primul meu colet din 17 ian care nu ajunsese pana pe 4 feb i-am scris Sabinei. Mi-a raspuns prompt, a doua zi, ca cel din 17 a plecat pe 18 (himmm), iar cele doua din 2 feb au plecat pe 5.
Pe cel din 17n l-am primit pe 5 feb. Am fost printre primele de forum care l-a primit asa repede, probabil din cauza ca avea 4 kg. A venit desfacut, dar nu lipsea nimic.
Le astept cu nerabdare si pe cele doua de pe 2 feb, dar si pe cel de pe 7...de la bulinute aproape toate produsele.
Fiind prima comanda, eram curioasa de calitatea produselor. am fost tare incantata de ele.
Mama si-a luat un manteau Ann Wayburne (am dat linkurile pe 5 feb) masura 50-52 dupa tabelul lor. Era cam mare, i-ar fi trebuit 48-50, dar e deja modificat si e tare incantata de el.
Eu port aici 38-40, mi-am luat un pul si este chiar masura mea...
Sa vedem cum le-am nimerit pe urmatoarele...
Vara sunt bulinute la reduceri?
Merci.
X-ray spune:
diotima are si banc post-ul m-a rugat o tipa de la ghiseu sa-mi fac nu am avut timp, dar rezolv in curand si asta,eu am un card taifun, la ei
aissa asa mi-au raspuns si mie,nu-mi ajunsese primul meu colet,l-au retrimis, nu a ajuns nici ala si pana la urma am comandat altceva de banii aia si a ajuns.eu zic sa insisti,stiu ca e naspa si pe mine ma lua durerea de cap cand trebuia sa scriu iar....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...