*** LA REDOUTE *** (78)
Raspunsuri - Pagina 10
addya spune:
m-ati fct curioasa
eu am 3 comenzi, din 23, 24 ian si 05 feb.
uite acum ma duc si eu la banca sa cer un extras de cont, si va zic si eu ce si cum
eu sunt la BCR, asa ca nema info prin telefon...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Raluca8 spune:
Buna fetelor
Cred ca sunt destul de aglomerati si este posibil sa nu se fi aprobat incasarile din cauza asta.
Nici la mine nu au ridicat bani din 08.02
Am fost ieri la posta si doamna de acolo sustine ca pot ajunge colete si in 45 de zile.Fac mai mult la noi in tara intre vama si posta
X-ray spune:
nushulica multa sanatate!e greu sa ai comenzile venite si sa nu poti merge dupa ele
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Jasmine spune:
am verificat iar contul :incepand cu comanda din 29 ian nu au mai tras nici un ban.Toate sumele sunt pe hold.
Vreau totusi sa cred ca nu e vorba de nici o gluma proasta cu livrarile.Sunt pur si simplu depasiti de situatie cand au reduceri si se misca mult mai incet.
ane2200 spune:
Am primit comanda din 24 ianuarie, dar in loc de www.laredoute.fr/vente-manteau---rubis--anne-weyburn.aspx?productid=324119916&documentid=381307&categoryid=33616052&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> Manteau rubis am primit un www.laredoute.fr/vente-manteau-tissu-natte-anne-weyburn.aspx?productid=324123339&documentid=381307&categoryid=33616052&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> mantou negru, mai subtirel. Chiar nu mai am nevoie de haine negre, vroiam ceva colorat.
Din comanda data in 23 ianuarie, am primit doar jucaria, hainele nu. Problema e ca mai am vre-o 5 comenzi pe drum, ca ma mananca degetele sa le fac un pic de reclamatie.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Lumi_Nag spune:
Salut
Am sunat la bcr si au si ei internet banking.Tocmai astept parola sa pot intra sa vad si eu daca au luat vreun ban.
V-ati dat seama ca nu am primit nici o comanda din cele 5...
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
diotima spune:
quote:
Originally posted by alina.a
diotima are si banc post-ul m-a rugat o tipa de la ghiseu sa-mi fac nu am avut timp, dar rezolv in curand si asta,eu am un card taifun, la ei
Si eu tot taifun am. Ce nu inteleg e de ce trebuie sa-mi deschid un cont curent, eu avand doar de card, ca sa pot avea ebanking. Si mai mult, de ce sa le platesc taxa de administrare a contului vreo 20-25 RON/luna??? trebuie sa ajung la banca, oricum...
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
nushu, multa multa sanatate!
In asteptarea comenzilor din 22.01...
saru mana claudia si alina
am trimis pe cineva la posta sa-mi ridice coletele ca mi se agrava boala de la atata nerabdare
am primit colet din 18 ianuarie 2 comenzi si colet din 24 ianuarie
ciudat este ca cele 2 comenzi sin 18 eu ma asteptam sa vina pungi si numai 1 a venit punga celalat colet aproape gol
iarasi ciudat este faptul ca am primit comanda din 24 si pe cea din 23 nu....acum ma gandesc ca le-a fost mai usor sa ambaleze comanda din 24 fiind mai mica decat cea din 23 care are 25 produse
ma duc sa caut linkuri sa va pun am si o mare dezamagire si restu numai de bineyupiii...parca mi-a mai trecut boala
------------------------------------------------