Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

La Multi Ani, Roberta! Sa fii sanatoasa, iubita si implinita sufleteste!

Lia, sanatate multa lui Danutz! Sa se faca bine repejor!
mamagiuliei, asa te lauzi? Pupici pt. Giulik!
Alice, te dadusem disparuta! Am intrebat pe aici de tine si cum nimeni nu stia nimic...intrasem la pareri!
Roxi, vezi sa uzi masinuta aia!
leeloo, iar rau de la stomac? Sau ce ai avut? Tin pumnii la control sa fie totul perfect!

Noi sambata ne-am plimbat si am avut surpriza sa constatam ca in padure e plin-plin de ghiocei si ca pe la ei iarba deja e verde. Pare incredibil! Mai ales cand stiu ca in tara a fost tare frig zilele astea...Nici aici nu am avut soare in we, dar temp. este pe plus oricum.
Duminica am fost la muzeul petrolului- fff interesant, cu loc de joaca pt. copii(gen platforma petroliera), cu vizionare de film 3D...Codrut nu ar mai fi iesit de acolo! Am mai pus pe site poze noi...
Va pupam si va dorim o saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

carmenp, am vazut pozele! Ce de zapada si ce peisaj! Ati avut se pare trupa serioasa si distractie de asemenea! Frumos-frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Adema - mi-a picat ceva rau la stomac, atita tot...dar in situatia de acum, cind stomacul e presat, orice dereglare din asta se soldeaza cu vomitat...dar macar dupa aia ma simt bine...

Pe unde sunteti fetelor?

Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dragelor, multumesc din suflet pentru urari!
Eu am spus ca de la o varsta nu ma mai petrec, dar am inceput de sambata cu musafiri, am continuat ieri, azi am facut masa ca la nunta la serviciu, dupa amiaza si maine am iar musafiri

Cam atat, revin maine cu detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani robi si tot ce-ti doresti! si petrece-te maica, ce ai 80 de ani, inteleg atunci sa ai un motic, da' asa, tanara, frumoasa, zglobie :)
o saptamana faina
a, carmen, www.apha.shutterfly.com
si chiar ma faci de ras, acu ai si calc acasa si tragi chiulu'
super pozele tale, multa zapada, personaje vesele, imi place!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,la noi este iarna ca-n povesti,este asa de caldutz si ningeee,sper sa nu se topeasca pana iese mandra afara,ca i-am scos saniuta de dimineatza
Mamaaa da ce liniste la schimbul III,Vivia iar sunteti liberi?
Pe mina ma gadila ceva in gat,asa ca beau un ceai fierbinte,poate scap...haideti la semnat condica
pupicei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
cica de azi se incalzeste.... dea Domnu'
chiar ca a fost liniste ieri pe aici, se vede ca luni a avut toata lumea de treaba - mai putin Oliv care fuse libera asteptam povestiri de week end - sper ca a trecut durerea de urechiuse! pup!
Ema cum sunteti? ce face Ric? vreau poza cu rochiaaaaaaaaaaa cu trandafiri, da?
Adema au ce frumos pe acolo la voi la padurice cu ghiocei... o minune!
Gabi cum a fost la control aseara?
Ioana sanatate multa sa nu te ia viroza!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Aseara Badiu iar mi-a tras "teapa" - cind am ajuns la cabinet plecase la o urgenta...mai am si miine o programare, dar asistenta mi-a spus ca s-ar putea nici la aia sa nu ajunga... - urmatoarea e pe 17 martie!
De dimineata am fost la recoltare - mi-a dat un pogon de analize de facut - umpluse asistenta aia vreo 4 eprubete...

Am uitat sa va spun ca ieri am fost cu Stefan la o logopeda - nu pot sa zic ca mi-a placut prea mult de ea si de metodele ei, asa ca joi seara am o alta programare, la un cabinet particular de asta data. Oricum si recomandarea logopedei de ieri a fost sa-l duc la un cabinet particular - la spital e mult mai complicat, ea lucreaza in principal cu copii cu deficiente de auz, plus ca era la usa ei ciorchine de oameni, din spital, din provincie...Va tin la curent!

Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Cine vrea raze de soare ??? Ca va trimit cu drag.
Leeloo, imi pare rau k nu ai prins doctorul, poate totusi reusesti maine si vii cu vesti bune despre bb2 din burtica. Multi pupici lui Stefanut !
(si eu merg cu Giulik la o evaluare la psi, este o domnisoara doc cik foarte ok la noi la spit de copii, asa k mergem sa ne evalueze pe amandoo)
Ioana, trimite fulgii aia de nea aici !!!
Noi aseara am fost la dentist, a stat Giulik la consultatie ca un adult. Tare mandra am fost de ea.

O zi frumoasa, haideti la semnat condicaaa !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Fusei la dentista...nu poate sa-mi puna implanturi. Zice ca am neglijat prea mult sa-mi lucrez dintii si acum sau ar trebui sa-mi slefuiasca tot sau nu m-ar tine implanturile mai mult de 5 ani din cauza ca e muscatura stramba...ghinion.
Acu' nici sa insist eu sa dau un purcoi de bani pe implanturi nu cred ca era cazul...
Asta e, o sa-mi pun placa atunci cand i-o veni randul...

Hai ca o luai cu vaicarelile de dimineata. Cred ca e de la foame, am plecat direct la dentist si nu am apucat sa mananc si acum trebuie sa astept sa mi se intareasca ce-mi mai lucra...D'aia nu tin io dieta, ca ma lasa nervii...

Io cred ca vreau de toate, soare de la Daria, ghiocei de la Adema sau zapada de la Ioana...:)
Numa' la noi e mai mult nor si bate vantul...:)

Gabi, te asteptam cu vesti bune si de la analize, si de la Badiu (daca il prinzi) si de la logoped.
Daria, bravo Juliettei ca a stat cuminte la dentist...:)
Roberta, petrecusi?! Sa-ti aduca doamna Pasarike moare...ca stiu ca ea zicea ca are...

Mie imi vine sa ma duc acasa sa ma joc cu galusca mica. Se trezeste asa bine dispusa si cu chef de joaca dimineata ca nu-mi mai vine sa plec la servici...:)))
Si ma pupa...face gura mare-mare si ma ia la lins si la muscat de obraz...:)))) Trebuie sa pun poze neaparat, ca n-am mai pus dinainte de Craciun!
Aseara Maria si-a aliniat papusile si le-a pus sa manance senvisurile facute de "mama ei" si puse in ghiozdanel si a spus rugaciunea pe care o spun cand se aseaza la masa.
Ma duc sa-mi fac de lucru sa uit de foame. O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput