Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema, suuuper.
Andries, asa vei fi ???
Rox, educatoarea ori o simpatizeaza prea mult, ori e prea toleranta. Ea zice k Giulia are simtul proprietatii , e cea mai energica de acolo si se ia la harta cu baietii ... insa toata lumea asa o stie: baietoasa batausa. Io raman cracanata si suparata. Pe Giulik si pe educatoare.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daria, o fi o faza de-a ei, cine stie... uite si Vic era bataus, am avut pb cateva luni, dar in timp a invatat macar sa nu sara el primul la bataie si sa nu-i bata pe cei mici. E adevarat ca si daca-l provoci incepe si nu se opreste si cat e el de mic si de slab (14,6kg) are o forta in oasele alea de nu-mi vine sa cred, ultima data l-a batut pe unul de 5 ani la bile in mall, celalalt baiat mai mare fiind l-a imbrancit pe al meu sa-i ia locul la nu-stiu-ce franghie era acolo si a iesit o bataie in toata regula...eu sunt din categoria care o incasa la scoala de la colegi, la scoala la care am invatat eu se bateau si fetele si baietii pe capete, tare mai sufeream, cateodata imi era frica sa ies in pauza, nu zic ca-mi era frica sa ies in curte, nici in vis nu ma gandeam sa ies in curte, pur si simplu imi era frica sa ies pe coridorul scolii si in fata clasei unde se alergau si se calareau colegii mei, de cele mai multe ori stateam in banca mea chiar si in pauza (iti dai seama sa stai in banca de la 8 la 11:30?), sincer prefer ai mei sa stie sa se bata si sa nu le fie frica sa dea cu pumnii si picioarele.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Daria...eu zic sa lasi cracanatu si supararea ptr. mai tirziu....si e o recomandare ptr. toate cele mai mult sau mai putin nemultumite de atitudinea copiilor la virsta asta.Conservati-va energia ptr. dupa 12 ani incolo...vorbesc cu toata seriozitatea...e de-a dreptul nebuneasca intorsura lucrurilor si situatiilor,examenul de parinte se da nitel mai tirziu.inca mai puteti acu sa cooperati...sa v-a impuneti cit de cit punctul de vedere...dupa aia oricum tot ce spuneti e luat pe dos...ei se simt neintelesi...cica asa era pe vremea voastra.Si nu vorbesc numai despre Serban aici,,Serban care a fost un copil absolut cuminte....vorbesc de toata generatia....e absolut alarmant.
Despre rochia mea...era un fel de-a spune...ca o caut pe internet...ori mi-o fac singura...si in cazul asta v-a fi o rochie gen tiganeasca(stiu ca e socant)ori o cumpar comand la paris...acolo as gasi ce as vrea...nu vreau o rochie tipic de mireasa...mai degraba ceva ptr. un suflet sper la ora aceea renascut...ceva cu multe flori....colorate...poate rosii...nu stiu inca exact...astept o revelatie...care probabil v-a veni in ziua eliberarii...cind niste analize imi vor aduce linistea si mai apoi chipul dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

a,,sa nu uit...sezonul ce vine fetelor,maneci foarte bufante gen curentul florentin,camasi gen muschetar...si culoarea verde.Stiu ca ptr. multe pers. e oribila...insa luati-o ca pe culoarea ierbii abia mijite timpuriu primavara...inseaman viata...eu uuna o voi adopta cu drag...chiar am nevoie.Si apoi verdele crud prinde si blonde si brunete...de roscate nu mai vorbim.Un model bine ajustat tipului de silueta si veti fi proaspete si incintatoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Carmen, bine ai revenit! Sanatate Ilincai!

Ema, asa am si eu parul si mi-e lene sa ma duc la coafor (rusine sa-mi fie!) iar acasa nu gasesc niciodata timp sa il aranjez. Asa ca-l tin in coada si-mi sta oribil si-mi promit solemn in fiecare saptamana ca o sa il aranjez non stop atunci cand o sa mai slabesc...:)))
Mi-a placut culoarea parului, trebuie sa ma vopsesc pentru ca incep sa se vada bine firele albe...numai ca daca il vopsesc se face ca de oaie, e prea aspru.
Verde ajustat in functie de silueta zici...hmmm...intai sa ajungem la o silueta normala si apoi mai vedem...
Astept sa vad poze cu rochia de mireasa si sa auzim numai vesti bune despre rezultatul analizelor!

Andries, zi-mi si mie mura-n gura ce sa-mi cumpar pentru par! Hai ca vaz ca ti-ai facut temele...:))))

La discutiile despre paine nu ma bag...:)

Daria, Maria de fiecare data cand o intreb ce a facut la gradinita spune ca s-a batut cu copiii, a faciut prostii sau nu a fost cuminte. Dar educatoarea zice ca e cuminte numai ca are personalitate...
John zice exact ca Ema, stai sa vezi in adolescenta ce iti infigi unghiile in beregata...

Adema, tare ideea cu copacul unde sa lase copiii suzetele!...:)))

Hai ca ma intinsei. Cine stie ce face Alice!?

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ema, verde zici? am o singura camasa si aia cu tonuri de verde/bej, dar promit solemn ca imi iau macar o camasa. maneci bufante eu nu pot purta dar la verde ma bag. ce mi-au lipsit discutiile astea de mode!
Cristal tu iti dai seama ce tarie am eu sa fac paine odata la 3 zile si sa nu pun gura pe ea? mama dietelor scrie pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxi, toata stima.
Eu nu tin dieta, dar recunosc ca incerc sa mananc mai putinel...Daca as face paine calda si as avea si niste branza feta si rosii pe langa ea as face pe urma abdomene pana mi-ar iesi okii din cap ca la melc!
De cand s-a intors John din "gelmetzia" (ca acolo zice Maria ca a fost tati...:))) m-am cam dedat la ciocolatzi! John face misto de mine, cum ma vede cum imi zice "inca 20 de abdomene!"

Ma duc sa culc bazdaci. Un weekend excelent sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

vaaai...numai verde nu...ca mie nu-mi sta bine deloc, eu am tenul galben (sau spre galben, este un pic icteric in permanenta) si daca pun verde pe mine musai trebuie sa ma fardez...of of..

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal acu sa nu crezi ca imi e si usor. dar din pacate infometarea este singura metoda prin care mai pot slabi. imi impun sa nu mai mananc nimic cand ajung acasa dupa munca, am zile in care reusesc perfect, altele in care... [sigh]
dar am uitat sa va zic cea mai buna veste pe ziua de azi, mi-a venit masinuta cea nouaaaaa iupiiiiiiiiiii!!!! sper sa ma duc dupa-amiaza sa o iau daca e "pregatita de livrare" (adica spalata curata frumoasa bibilita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema, ai atins un lucru ff sensibil ... ma ia cu fras cand ma gandesc la ce va fi peste 10 ani ...
Si de cate ori se deschide vreun subiect despre copiii adolescenti eu par singura nebuna care chiar crede ca se poate o relatie de sinceritate intre copil si mama ...
Andries, io eram din categoria ai`lalta, ne grupam si bateam, ca era clar ca singura nu reuseam. Insa Giulia m-a socat, desi va merge la karate, nu credeam k e asa de agresiva.
Cristal, pupici la tine si spor la abdomene :-)))

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput