Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

gagici: intalnirea este la ora 12-1230, adicatelea pana ion 12.30 e bine sa fim toate acolosha si am luat juma de ora interval de asezari de trupe:)
se anunta f multe mamici, e bine sa fim acolo...si sa mai furam scaune de la alte mese
si bb al meu de la 4 dimineata o tine la foc continuu, tzatza stanga, tzatza dreapta...si asta de cateva saptamani bune, da n-am mai zis....oricum e parfum fata de sor'sa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

am si eu o intrebare: dupa sucul de portocale cu care am inceput cu ce se continua? cu mar ras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, o sa-l vezi maine daca rade, sunt chiar curioasa cum o sa reactioneze, el de regula in aglomeratie doarme.

Pinacolada, eu am inceput cu suc de mar, mar cu morcov, mar cu para, totul pe baza de mar ca altfel nu-i place.Eu suc de portocala nu prea i-am dat, o singura data i-am pus pe limbura putin sa vad cum reactioneaza....a facut imediat kk. Dupa sucuri eu i-am dat pulpita de la aceleasi fructe.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetelor care ati iesit azi afara, cum este vremea, bate vantul??????m-as baga si eu la o mica plimbare cu Cristi.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

cecilia- multam...da, eu ii dau suc de porto in speranta ca va face kk, dar nu...........
o sa-i combin cu suc de morcov sau mar si apor sa-i fac piure la blender sau tu cum procedat?
au aceeiasi varsta...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Gata m-ati prins...Sabina...
Nu am mai intrat la voi ca am probleme cu calculatorul acasa din cauza de virusi; cine lucreaza mai ales ctb stie ca nu poate risca o reinstalare de windows pina nu inchide anul, asa ca problema a ramas nerezolvata...
Cand am aflat ca sunt insarcinata am intrat totusi si v-am scris un mareee mesaj la care m-am chinuit cred ca 45 de minute calculatorul blocandu-se neincetat, dar cand l-am trimis l-am pierdut si asa de tare m-am enervat ca am renuntat.
Vroiam sa impart vestea cu voi; eram si un pic cam speriata de ce voi face cu doi copii mici in conditiile in care eu trebuie sa ma intorc la munca din diverse motive. Si totusi eram curioasa daca sunt prima din odiseea noastra. Ei bine eu am spus repede ca deja imi e dor de burta mea mareee, asa ca nu am dreptul sa ma plang.
Acum am inceput serviciul si printre picaturi am scris la subiectul dr.Tutunaru; promit ca mai revin si la voi.
Multumesc pentru felicitari la toate fetele!
Eu si Albert va dorim sanatate la toate dulceturile si toti papanasii

Sabina promit ca data viitoare cand intru va povestesc de Albert

Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Multumesc pentru urarile de bun venit.
Mama , dar ce repede se scriu aici pagini intregi... e super cand sunt atatea mamici cu bb-i de aceeasi varsta.

Eu am fost la soacra -mea pentru ca sotul a fost plecat cu serviciul la munte si acolo nu am net.
Sunt fericita ca a inceput sa pape binisor piuerul de legume. Ieri a mancat trei sferturi dintr-o cesca de ceai mare. Eu acum pun in supica morcov, telina, patrunjel, un cartofior micut, dovlecel, iar la piure pun morcov+dovlecel+cartof+zeama+fulgi de orez fara gluten... foarte putini.

Vroiam sa va intreb inafara de suc de morc+mar si piureul de legume ce mai papa bb-ii vostri. Noi avem 5 luni.

I-as da piure de fructe dar nu stiu de care acum pe vremea asta si daca nu e pre devreme.

poate am sa incerc mar cu cereale... dar nici nu stiu cand sa-i dau, ca noi la 10 jum 11 bem sucul, cam 50-60 ml, apoi la 14-15 piure de legume... ca sa bea si mult laptic... nici nu stiu cand sa-i dau si fructe..
In rest suntem sanatoase, Amalia vrea din ce in ce mai mult in fundulet, dar trebuie sa o sprijin... si cum trebuie sa fac si papica si ordine... ca ma descurc singurica, saracuta tb sa ma mai strige cateodata cand se plictiseste in patut cu jucariile.

Am vazut ca toate mamicile sunt din Bucuresti... este cineva si din Craiova?

Scriu mai tarziu ca ma duc sa fac supica acum , apoi sa facem nani... ca Amalia chiar daca este f obosita nu adoarme singrica... trebuie sa o mangai pe frunte si sa o tin pe bratul meu... daca adoarme singurica si nu ma simte macar 15-20 de min langa ea sa adoarma profund, ciupeste 15 min de somn si se trezeste.

Pupici

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,
am fost la dr. Miru e mai bine, dar pana miercuri mai facem aerosoli si mai vedem cum sta treaba, mergem miercuri la control si daca e ok plecam la ai mei direct...dar maine nu vin la intalneala, o mai tin pe Miru in casa poate ii trece de tot, dar sa faceti poze sa va vad si eu macar asa.
am fost si am trecut-o si pe Miru in pasaport, ca tot eram in zona si a fost super liber, in 5 minute am terminat

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Prisi, imi pare rau ca nu ne vedem maine. Dar sa se faca Miru bine, ca e mai important. Poza pentru pasaport i-ai facut la sectie? Si voi sunteti tot la 22 la Moghioros? Sar'na in avans pentru lamuriri

Anghelada, noi inca nu suntem diversificati. Asteptam pana la 6 luni. Poate te lamuresc fetele de bebei papaciosi.

Pinacolada, voi de ce ati inceput cu portocale? Nu e un pic cam acid pentru stomacelulu lui?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Mirella felicitari !!! sarcina usoara

Mad am vazut si eu pozici scumpel , ai baiat mare

Liliana si Stefan- Mihai bun venit !

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput