Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare!

In primul rind multumim tuturor pt felicitarile primite pt botez
In al doilea rind uram si noi La multi ani micutilor sarbatoriti!
De asemenea uram La multi ani si Alexandrei de mami Roxana
Mirella felicitari iubita si sarcina usoara

Vazut poze de bebei superbi!!!!

Matteutul meu e tot racit cobza si mai are si o tuse tare urita...asa ca de 2 nopti se trezeste la fiecare 10 min mititelul...tuseste rau si se mai ineaca si cu mucii...ieri avea 37,8 temperatura...azi la 3 mergem la pediatra...asta ca am insistat eu,ca daca era dupa ea am mai fi asteptat pina miercuri

Pupam toata lumea si uram sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sanatate multa Matteo.

Roxana bafta la dr.

Am vazut poze cu baietei si fetite tare frumoase, nu nominalizez, mi-e ca uit pe cineva si se supara.

Liliana bine ai venit, asa cum au zis fetele scrie repede niste mesaje sa le vedem in timp real.

Maria chiar asa ce face Teuta? a mai facut febra?

Eu am adormit teroristul si cum am pus supica la foc nu pot sa dorm cu el...... asa ca mai stau pe aici, dar se pare ca sunt singura.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mirella, wow, felicitari ! O sa aiba Albert cu cine sa se joace Iata asadar si prima dintre noi care "s-a bagat" la bb2 !
Mad, bernix, bine ati revenit acasa ! Chiar daca am impresia ca ati fi preferat sa nu fi asa curand revenirea
piccaflor, sanatate multa rasfatzatului, sa scape odata de raceala Chiar m-am intrebat ce mai faceti, ca n-ai mai scris de multa vreme ( cred ca anul asta ai scris o singura data ). Tu ai grija singura de Matteo ?
Rox, bafta la medic ! La fel si micutei Sabina si Mirunicii, sa veniti cu vesti bune !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Mirela, felicitari! Da' n-ai pierdut deloc timpul, bravo tie!

Rox, sper ca esti mai bine azi.

Liliana, bun venit!

Andries, sunt tare curioasa sa vad hainutzele de la Aramis, da' imi datzi si mie ceva date de copntact, pls, ca mie lene sa caut in urma.

Cecilia, si Degetzica se trezeshte noaptea si rade singura, iar io dorm ca o mama iresponsabila. Si la noi secretu e sa nu ne vada, ca pe urma, sa te tii. Io ma ridic la ea numai daca maraie.

Slippers, ai dreptate ca-i mai bine afara din Buc, da' ne-a fost asa un dor de casutz noastra! Pana si Degetzica s-a bucurat cand am ajuns, poate influentzata de bucuria noastra.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Cecilia, nu esti singura, si eu tot pe baricade
Auzi, tu incerci sa ma convingi ca nu rade tot timpul ? Pai zici ca si noaptea, daca te vede, il apuca veselia

Mergi la inceput

Picca, sanatate puiului!

La multzi ani, adica multe lunitze, sarbatoritzilor zilei!

Mergi la inceput

Azi io sunt mai bine, numai nasu' ushor infundat, da' rezolv cu sterimar acushica. Daca nu, diseara vin fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata pe la pranz.

Cecilia, sa stii ca si la noi e cam acelasi program noaptea. Nu stiu ce are de se trezeste asa de des. Foame nu ii e, ca tzocaie putin si nu-i mai trebuie. Pupam colega de suferinta.

Prisi, cum e Miru?

Maria, Teutza e mai bine?

Picca, sanatate lui matteo, sa-i treaca repede, sa nu se mai chinuie.

Sim, si neuronul meu e obosit rau. La ce ora ne vedem maine? Ca nu mai stiu...

Alehiam, ce scump e voinicul!

Liliana, bine ai venit.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Liliana si Stefan-Mihai, bine ati venit ! Pana nu scrii 15 mesaje, postarile tale vor apare cu intarziere, asa ca e posibil sa nu ti se raspunda la toate ( depinde care dintre noi e mai "intarziata" si le vede ), sa nu te superi. Persevereaza si scrie-ne repede cele 15 mesaje !
a_alinta, ce spui tu de relatia cu fratele tau... Parca o descrii pe cea dintre mine si fratele meu. Si eu sper sa am bb2 si sa se inteleaga ca niste frati adevarati, sa se iubeasca mult si sa se ajute tot timpul. Sa fie prieteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor Teo va multumeste de grija care i-o purtati
se simte bine ,o supara doar gingiutele ,dar spre fericirea mea doar ziua ,noaptea doarme tunnnnnn,de la zece seara la sase jumatate dimineata ,cum credeti voi ca sunt eu asa fresh
sa aveti o zi excelenta ! eu plec la scarbici ,vorba daniellei .

Mergi la inceput