Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
calinclaudia spune:
Mamici va rugam frumos sa ii acordati un vot Clarei pentru starbebele lunii februarie pe site-ul www.starbebe.ro. Pentru a vota dati clik pe poza la pozitia f18.
Va multumim
prisi spune:
Maria de mami danielaradu
Gruia de mami ion_easca
Ana trecerea ulterioara in pasaport a copilului se face numai in la sediul din Nicolae Iorga, poti sa mergi si cu poza facuta, noi am facut acolo pe loc.
Mirunica mea e super vesela azi, de cand am ajuns acasa chiuie, cearta jucariile si rade in hohote, nu stiu ce a patit
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
melaniatud spune:
Uf ce rau imi pare ca desi sunt din Bucuresti momentan stau in Iasi.
Vad ca mamicile din capitala au o relatie mai apropiata
Felicitari!!!
Mami de Tudor (05.10.2007)va saluta!!!
kriss79 spune:
salut!
nu am mai intrat demult..vad ca va intalniti acusi, va doresc distractie maxima!
Wau, prima graviduta dintre noi..care e la bb2! Mirella, felicitari si sa ai o sarcina cat mai usoara!!
La Multe LUnite sarbatoritilor de astazi!
Noi crestem, nu prea am mai luat in greutate, luna asta doar 300 gr..avem 5,400 gr la aproape 4 luni. Inca mananca numai san, nu i-am dat inca nimic, desi pediatrul mi-a sugerat sa ii mai dau intre mese suculet de morcov si mar..dar vreau sa astept pana la 6 luni.
Am mai pus niste pozici..cine are timp si chef..
va pupam
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Roxana_G spune:
Salutare, gata si ultima petrecere pentru printesa atomica. Atat si-a dorit-o, dar a fost cam apatica. Inca o data va multumim mult pentru urari.
Sa va zic si de baiat: mancarea preferata = picioarele lui. O sa pun o poza mai incolo cand am timp. Sunetul preferat = zgariatul peretilor. In plus, azi sub ochii bunicii a reusit rasuciri in ambele sensuri si nu oricum, ci in lant. Acum exerseaza si nu mai poate, e ofticat.
Ana, chiar crezi ca nu e viroza? Problema este ca nu pot nici azi sa vorbesc, ma doare putin cand inghit dar nu ca la amigdalita. Nu stiu ce am, nu am nici o alta simptoma. Ce penibil la gradi...Of.
Fetelor, apropos, eu daca sunt asa nu as veni maine. Nu stiu ce am dar nu vreau sa creez probleme vreunui bebelus. Si nici sa va dau motive de pomeneala de rau.
Gabitz, multa sanatate lui Stefan, citisem ieri de alergia lui si am tot vrut sa iti cer detalii.
Sim, stiu sa intru pe blog, am introdus userul comun si parola dar nu a mers. De aceea intrebam.
Liliana, bun venit!
Cecilia, poate il deranjeaza dintisorii.
Mirella, felicitari, sarcina usoara si BB sanatos.
Picca, multa sanatate lui Matteo.
Anghelada, eu ii dau fructe si legume, si ne-a dat voia dr si carne.
Kriss, e o scumpa "broscuta" voastra, dulcica foc!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
anghelada spune:
slippers76 ma bucur ca ati asteptat atat. Eu nu prea mai am laptic, ii dau completare si trebuie sa recunosc ca am si fost tentata sa o vad cum apaiceste... pana acum a fost ok, dar nici nu am inceput de multa vreme.
Pinacolada si eu cred ca e cam acid sucul de portocale .. cred ca mai bine ai incerca cu o combinatie de morcov si mar care la noi amers foarte bine... nici nu s-a constipat, nici diaree nu a facut...
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
luy spune:
Rox, vezi ca trebuie sa pui ca user septoct2007@gmail.com , ca sa poti intra pe blogul lui Stefan.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
slippers76 spune:
Rox, mie imi suna a laringita. Dar tu stii cel mai bine ce simti. Brava pentru degustatul degetelor. Si pentru rasuciri. Si Vlad ar vrea sa-si guste degetele de la picioare dar nu reuseste de burta. Si se oftica. Ce e penibil la gradi? Mi-a scapat mie ceva... Sunt cam ametzita.
Kriss, unde-s pozele cu gargaritza?
Prisi, mercic
Anghelada, la noi mai e si problema cu dermatita atopica. Si inca ii merge bine doar cu lapte, asa ca n-am de ce sa ma grabesc.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
luy spune:
Anghelada, bine ai revenit ! Si noi mai avem 2 saptamani pana la diversificare, asa ca sunt inca in faza de documentare.
Prisi, imi pare tare rau ca nu puteti ajunge maine. Uite, iti promit ca-ti aratam poze, iar in martie sigur ne vom intalni din nou, doar am zis ca organizam iesiri lunare. Pupam Mirunica, sa se faca bine-bine. Asta e cel mai important.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Pinacolada spune:
Slippers si Anghelada- am inceput cu suc de porto din cauza ca e constipat si m-am gandit ca ii da drumul ceea ce am reusit astazi... o sa-i combin cu mar si apoi ar tb sa-i dau piure de fructe si a[poi sa trecem la branza de vaci! cam asa ne-a zis pediatru, voi ce piure de fructe ii dati? branza de vaci a inceput cineva?