Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Cecilia felicitari pt iepuras.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

si noi avem un bebe marait.

nu stiu ce e cu el.
ma bucur ca acum a adormit.
sper sa fie linistity si sa se poata odihni.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

M-am luptat cu o durere groaznica de cap de la sinuzita. Am tratat-o cu un Nurofen, uleiuri volatile, ceai fierbinte si dus la fel de fierbinte. A mai cedat, dar nu de tot, asa ca nu stau mult pe aici.

Isabeluta, am vazut un voinicel grasunel care se lafaie pe cantar sa ne arate ce poate.

Andrruzza, tare frumusica e Stefania ta. Are niste gene asa de luuuuuungi, sunt sigura ca o sa franga multe inimi. Si am vazut ca ai si un ajutor de nadejde, bun asa. Uite de aia vreu eu sa mai astept cativa ani pana la urmatorul bb

Luy, de ochioasa ce sa mai spun? Shic asa cum o stiu, o adevarata domnisoara

Mad, am vazut si cavalerul tau, ce bine sta in funduletz. O mandrete de baiat.

Cecilia, felicitari pentru micul iepurash. Ti-am raspuns la pm inainte sa citesc aici.

Rox, bine ca ai scapat de fisura. Recuperare rapida.

Andreea(Aniast) sper ca e OK Vladi. Poate si-a bagat mana in ochi si s-a zgariat.

Sabina, nu mai spui nimic?

Maria, cand pleaca Alex in Franta?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Yaia
Carpatino, am vazut o fetita cu buzite de-ti vine sa le tzuci si Tudor zice acum sa dam o fuga pana la Belgica sa-i gangureasca ceva...

Vezi sa nu uiti sa-mi ganguresti tu mie de gogosile alea.. bineeee?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Daca asta-i pretul... ce nu face mama pentru puiul ei, o mituieste si pe cuscra cu gogosi...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna fetelor!
Revin la 2 zile de la ultima postare si deja ati trecut la alt capitol! Cea mai mare activitate..super!..
eu nu fac fata la ritmul asta

Noi azi am fost la analize la Cantacuzino...si am avut mare noroc pt ca Sabina dormea si a carait la intepatura si apoi a dormit la loc in timp ce-i lua sange, plus ca i-a nimerit vena din prima...
Cu kaka si pipi n-am reusit insa nimic..desi am stat la panda...

Maine merg la transfontanelara si apoi...pe 20 trebuie sa-i fac vaccinul de 4 luni
Medicul mi-a recomandat Infanrix-IPV-HIB (uitanduse pe vaccinurile el anterioare adica BCG, AHB1, AHB2 si TX1, facute in spital)
Voi ce vaccin ati facut pt 4 luni?
Trebuie sa i-l fac chiar in ziua cand implineste 4 luni calendaristice (16 sapt)..in ziua cand pica 20 februarie sau nu are asa mare importanta 1-2 zile plus minus?

Multumesc

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Kriss, am vazut o printesa frumoasa, sa va traiasca.

Gabriela, Sara e dulce ca intotdeauna, o logodnica pe cinste pentru fratele de tzitzi al lui Stefan

Magda, lasa fata in pace si nu te mai framanta si tu atat. Astept cu interes retetele.

Melania, si eu am facut cezariana, iar dr mi-a zis 3 luni fara efort. Mi se pare mult tare 6 luni. Eu nu m-am apucat de sport din cauza ca mi-e lene sau nu am timp, dar nu vad ce problema ar fi. Dieta canci pt ca alaptez, asa ca mai am de asteptat.

Sper sa nu fi uitat sa raspund cuiva. De cand s-au plans fetele, incerc sa fiu mai atenta, dar e greeeeeu, ca neuronul meu nu si-a revenit dupa sarcina.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Offf, e a doua oara cand o pun in patut si se trezeste ! Iar trebuie s-o iau de la capat cu adormitul

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Si eu pe aici...

Luy dulce bombonica.

Sim multumesc si imi pare rau de durerea de cap. Chiar ma gandeam cve o fi fost cu tine ca nu ai scris mai deloc azi. Cand o sa am timp o sa scriu si eu cate ceva la subiectul de bucatareala.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert

Mergi la inceput

Sim multa sanatate.sa treaca durerea.

Luy un pupic dulce micutei si somn usor.

Mergi la inceput

eu ma retrag.

somn usor.

Mergi la inceput