Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
aniast72 spune:
Fetelor, eu am o problema cu Vladi: S-a trezit de dimineata cu ochiul drept usor inrosit pe albul ochiului in jos, inspre nasuc. Acum este putin mai aprins decat azi dimineata. Sa-l fi tras vreun curent? Nu stiu ce sa fac pentru maine la intalnire. Tare as vrea sa vin dar mi-e teama sa nu-i fac mai rau. Sa-i dau cu ceva sau sa-l las asa sa-i treaca de la sine?
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Fetelor, va multumesc de tot pentru sfaturile si parerile voastre. Asa simteam si eu. Si inca mai simt. Ma gandesc ca nu s-a obturat acum la 5 luni canalul ala...In plus, acum celalat ochisor curge, deci mie imi suna a conjunctivita. O sa mai consultam un medic. Deocamdata, Tobrex si curatare cu ser. La interventie nu ma gandesc.
Va pup, atre rau stau cu timpul, dar citesc din urma si revin.
Uite, avem si noi poze noi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sa nu ii dai mai mult de 10 zile pe luna Tobrex. Mie asa mi-a zis dr pediatra la care il mai duc pe Cristi la control-cand am mai multe intrebari, in dr. lui de fam -pediatra nu am 100% incredere.
Canal infundat s-ar putea sa fie si la noi, dar eu nu accept sub nici o forma interventia de desfundare canal, si iti recomand acelasi lucru si tie, se desfunda de la sine pana la un an.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
isabeluta spune:
Gabriela ai o frumoasa foc. Poate mi se pare mie dar ochii si sprancenele sunt de la tine. Asa pui cu ochi frumosi nu poate sa aiba canal infundat peste noapte!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by kriss79quote:
Originally posted by slippers76
Kriss, unde-s pozele cu gargaritza?
Sub "avem 3 luni'!
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Dupa cum iti spuneam, azi sunt ametzita rau.
Sa va traiasca broscutza! Taare-i dulce. Si haios imbracata! Uof, uof, ce dor mi-e de un ghemotoc de fata, s-o imbrac in rochitze...
Gabitza, Sara e din ce in ce mai frumoasa. Si imbracata ca din reviste. Si seamana cu mami. Stii unde se vede cel mai tare? In pozele cu tati
Aniast, nu stiu ce sa zic... In afara de ser nu stiu daca ai putea sa-i pui ceva. Nu s-o fi lovit cu ceva? Si-o fi bagat un degetzel in ochi si l-a iritat. daca era curent n-ar fi curs? Nu stiu... imi dau si eu cu parerea. Pupam sa treaca repede.
Yaia, stiu si eu cum e sa ai grija de doi. Uof... Sanatate sotzului tau.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Mandarinuta, felicitari pentru al doilea dintisor. Am iesit si noi afara azi, vreo ora, a dormit dus.
Pinacolada, fructele le fac asa: am robot Moullinex, la care am storcator de fructe, la acesta eu nu ii pun sita si trece pulpa facuta foarte fin, daca pun sita iese suc(am descoperit din gresala-am uitat sa pun sita). Am incercat cu mar copt dar nu i-a placut(am facut asa mar, para si morcov).
Roxana, sper ca printesa atomica s-a distrat bine la petrecerea de la gradinita. Ce ai facut la dr. azi.
Aniast nu stiu ce sa-ti spun de ochisorul lui Vladimir, sper sa nu fie nimic grav. Poate a condus cu geamul deschis, ce-ti este si cu soferii astia.....hihi
poze
melaniatud spune:
Am rezolvat cu masinuta de la Miniblu!Am facut comanda, gata.
Fetelor cum v-ati refacut dupa nastere? Ma refer la burtica in special si la celulita de pe fese si picioare.
Ce tratamente au dat randament sau ce tip de exercitii?
Mie mi-a interzis medicul sa fac sport pana la 6 luni dupa nastere...am facut cezariana dar nici sa stau asa nu pot mai ales ca sunt o fire activa si am facut aerobic f mult inainte de sarcina!
Astept sfaturi despre efectele masajului sau al curelor de slabire!
Mami de Tudor (05.10.2007) e disperata
Poze de la botezul lui Tudor
http://picasaweb.google.com/claudiu.vt/BotezTudor?authkey=d7vWV_a2m0Y
magdaz spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Sint total depasita de cit ati scris si la mine cititul in diagonala nu merge. Saptamina asta am facut drumuri Pitesti-Bucuresti si am citit si postat pe sarite.
V-am zis de revizie ca am iesit bine in principiu. Sabina, problema cu capsorul la eco morfofetala erau ventriculii laterali mai mari, deci posibila hidrocefalie. nu zic prin ce-am trecut. Partea bulversanta a fost ca la masuratori succesive , apropiate in timp, facute de aceeasi perosana, ba erau normali, ba cresteau. Prin urmare m-am decis sa las fata in pace si sa imi urmez instinctul meu de mama.
Insa i-am facut si dupa nastere 2 eco transfonatanelare si acum, la a doua, Stamate ne-a linistit de tot, sunt normali ventriculii...dar...are lichid cefalorahidian la limita superioara. M-am enervat si m-am decis sa nu o mai controlez de loc. Asa.
cine cauta..gaseste.
Mai pe seara sper sa recuperez si eu cu cititul din urma.
Am pus si eu o reteta la dosar. E o terina de ciocolata alba absolut delicioasa.O sa pun si tort diplomat de la soacra mea.
Cecilia, am retiunt ca e agitat bebe noaptea. Te pup, cred ca esti tare obosita, stiu ce inseamna de la Cristian.
sunt bucuroasa de curentul "antidesfundare canal lacrimal", vad ca lucrurile s-au clarificat si toata lumea e pentru expectativa pina la un an. Raportez ca noi nu mai avem pb de o luna cu asta.
Andreea (aniast), nu stiu ce sa zic de ochi. I-o fi intrat ceva ...ma gindesc ca era rosu tot, nu numai la unghiul intern daca era conjunctivita. Secretie purulenta zici ca nu e..
.Curata cu ser din abundenta si daca persista si miine sau se extinde mergi la oftalmolog.
Acum ma apuc de pandispanul de la Ana. Pun poze cu ce-a iesit.
Aaa, si mersi de info cu avocado...guacamole ala...innebuneam de pofta cind am citit. Daca zice Piciulika ca e asa de usor de digerat si cremos cred ca va fi urmatorul fruct la fata mea.
melaniatud spune:
[quote]Originally posted by betty78
Mirella felicitari mamico! Sarcina usoara si bebe sanatos. Si eu vreau in decembrie bebe 2, dar o sa fie mai greu
Am vazut poze cu Mario Ce frumusel
A avut pb de adaptare la mediul extrauterin cu respiratia mai ales?
Si noi am fost in globul acela cu oxigen si neonatologii mi-au spus ca are o detresa respiratorie moderata ca a fost scos prea devreme din burtica. Am facut cezariana la 38 sapt.
Vroiam sa te intreb daca a avut pb cu respiratia si daca i-ai mai facut vreun control, sau daca ai observat ceva anormal la el sau daca a fost bolnavicios.
Tudor e f bine!
Sunt curioasa sa stiu la ce sa ma mai astept... pana acu multumesc lui Dumnezeu si medicilor nonatologi de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi copilul meu este f bine nici n-ai zice ca a avut sa zic asa un start mai dificil in viata
cecilia L spune:
Am revenit dupa ce am linistit un bebe fomist si marait, acum isi face somnul de frumusete.
Sa va spun cum a reactionat la supica azi. Primele lingurite( lingurite din acelea cu care papa bebe, varf de lingutita normala) au fost de supa chioara care i-au placut nevoie mare, dar nu i-am dat prea mult, i-am dat in schimb cu morcov( supa crema cu morcov) de care nu a fost foarte incantat, adevarat nu i-am dat decat 2 lingurite, pot sa spun ca o sa fie ok si supica, fomistul meu papa tot.
poze
Roxana_G spune:
Ana, pai laringita nu tot virala este? Ce poate fi? La gradi a fost penibil sa ma duc asa ragusita, ce or fi zis oamenii sa ma duc asa la copii, ca sa nu mai spun ca nu m-am putut nici conversa cu educatoarea.
Isabeluta, imi pare rau ca aveti probleme. De ce nu papa?
Carpatina, ti-am zis ca o sa cedeze bunica cu ocazia aniversarii atomicei.
Mandarinutza, felicitari pentru dintisori, ia te uita ce repede au iesit.
Of, ma chinui de vreo 2 ore sa deschid forumul si sa postez si eu ceva. Incredibil, nu imi dau seama daca e problema cu site-ul sau cu conexiunea mea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze