Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
betty78 spune:
Mirella felicitari mamico! Sarcina usoara si bebe sanatos. Si eu vreau in decembrie bebe 2, dar o sa fie mai greu
Mandarinutza deci ai un iepuras la dublu
Liliana bine ai venit
Alehiam ai un baiat superb. Sta el asa de frumos in funduletz
Isabelutza incepi si tu? De fpat si mie mi se intampla la fel...dar ce conteaza
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
melaniatud spune:
Am revenit.Am fost la dermatolog....dupa sarcina mi-a aparut o alunita care vad ca tot creste.
Va doresc sa nu patiti la fel!!
O intrebare vreau sa-i cumpar lui Tudor o masinuta de de plus ca un fotoliu arata special pt bebelusi ca sa se invete sa stea in fundulet.E o masinuta de plus intr-un fel.Stie cineva cum arata? Aveti asa ceva? Nu stiu unde gasesc. Am vazut la alte mamici.
slippers76 spune:
Melaniatud, daca te referi la www.flickr.com/photos/16792873@N07/2241236471/" target="_blank">masina asta, a noastra e de la Miniblu. Ce a spus dermatologul?
Carpatina, tati a zis ca-l ia maine cu el la servici. Daca nu, am rupt-o in fericire, ca trebuie sa ma scalambai eu.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
isabeluta spune:
Multumesc mult pentru grija!
Nici nu stiu daca merita sa ma plang...cred ca a fost un cumul de evenimente nefericite legate de papica lui bebe.
Am mai zis eu ca nu vrea mar nici ionatan si nici golden (cu ionatanul n-am insistat recunosc)si nici para. Apoi lapte de la mine nu vrea din biberon nicicum si nici cu lingurita (nici aici nu am insistat ca nu am dispus de lapte muls ).
Si mai nou nu mai vrea nici piureul de legume.
Aici partial/total sunt eu de vina, ce sa zic, m-a pus mintea mea desteapta sa-i pasez pastarnacul...nu ma intrebati de ce...de bleaga cred...manca prea bine legumle si am zis ca diversificarea asta-i floare la ureche...el nu a fost fff afectat a avut un scaun mai moale si cam atat.
Ca sa fac o sinteza problema nu-i grava, dar e cam putreda cum zicea un mare clasic... Plus ca papa tzitzi cand vrea...momentan am renuntat la tot si ii dau ce si cat vrea (chiar si 2 minute).
Aaa, au prestat si tati si buni la hranitul asta...pas!
Acu` mai am 3 saptamani. Ma amagesc ca voi reusi ceva cat de putin... si pana la urma ce sa fac ii voi da formula, desi nu vreau.
Si ca sa nu fie mami suparata pana la capat, in sfarsit a dormit si el de la 22 la 5. Dar a fost azi-noapte!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
melaniatud spune:
Dermatologul a zis ca mi-a aparut alunita pata ce o fi din cauza scaderii imunitatii dupa sarcina.
Tb cauterizata pt ca creste.
Am sa caut la Miniblu la Buc.In Iasi nu am gasit
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Kriss, unde-s pozele cu gargaritza?
Sub "avem 3 luni'!
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
Rox, Mandarinutza, multumim!
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Gabriela77 spune:
Fetelor, va multumesc de tot pentru sfaturile si parerile voastre. Asa simteam si eu. Si inca mai simt. Ma gandesc ca nu s-a obturat acum la 5 luni canalul ala...In plus, acum celalat ochisor curge, deci mie imi suna a conjunctivita. O sa mai consultam un medic. Deocamdata, Tobrex si curatare cu ser. La interventie nu ma gandesc.
Va pup, atre rau stau cu timpul, dar citesc din urma si revin.
Uite, avem si noi poze noi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
gabitz78 spune:
salutare!
kriss - super broscutza!
gabriela - imi place fata cu bentitze!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
Fetelor, eu sunt in mare criza de timp...husbandul s-a simti rau azi si am avut acasa ambii baieti...greu sa ai grija de 2, ala mai mare mai greu de multumit decat cel mic.
Am citit tot, dar nu ma intrebati ce...am vazut o gramada de poze cu protagonisti care de care mai simpatici: broscute, soferi, bentite, sarbatoriti, balerine, inotatori...
Mirela, felicitari pentru noua sarcina si bebe sanatos!
Roxana, LA MULTI ANI pentru Alex, cu intarziere, daca se accepta.
Multa sanatate bebicilor bolnaviori si mamicilor cu probleme.
Carpatino, am vazut o fetita cu buzite de-ti vine sa le tzuci si Tudor zice acum sa dam o fuga pana la Belgica sa-i gangureasca ceva...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)