Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
isabeluta spune:
Rox nu stiu de ce nu pap. Cel putin supica era preferata lui, de fapt era supa crema deja. Si ii placea asa tare incat mi-am dat din prima seama ca nu-i place marul. Acum insa nu mia vrea suipa din cauza amaratului ala de pastarnac. Se scutura asa din tot corpul, ca de scarba cand inghite mar, para sau pastarnac...concluzia nu-i plac.
Ma inarmez cu rabdare si o iau de unde am ramas peste cateva zile. In mod sigur nu mai pasez alte albituri. Ma multumesc cu morcov, cartof si dovlecel momentan si trec apoi la carnita.
La fructe insa sunt in pana de totala...
Off..ma duc la bebitz ca ma vrea! Daca nu mai intru o seara placuta.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
bikmaria spune:
[quote]Originally posted by slippers76
Sa va traiasca broscutza! Taare-i dulce. Si haios imbracata! Uof, uof, ce dor mi-e de un ghemotoc de fata, s-o imbrac in rochitze...
pai si ce astepti?
a ,,,cred ca stiu ce astepti ,sa-i treaca sotului raceala
cecilia L spune:
Net-ul meu merge ca un c......,le-a facut reclamatie la OPC, bineinteles ca nu au venit cei de la RDS_RCS nici azi.
Melaniatud da-mi si mie link-ul cu masinuta, te rog.
Vad ca sunt cam singura pe aici.........
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
aniast72 spune:
Am uitat sa va intreb...maine cate domnisoare vin la intalnire? Vladi s-a scos deja costumul de ginerica de la naftalina. Are pantalon, sacou, vestutza, batista si cravata.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Am pus si eu pozici noi cu grasanul meu
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
un baiat frumos
poze
Roxana_G spune:
Mda, sunt cam nervoasa. Andrei e super marait, mama l-a tinut numai in brate toata dupa-amiaza, plange rau din orice si mai mereu. Chiar si in brate. Fie-mea imprastie toata casa si eu ma simt cam ciudatel in urma operatiunii de azi de la doctor. Problema mov a fost nimic, insa cauterizarea aia a fisurii e ditamai operatia, adica ma rog...A durat vreo 20 min, cu laser, 3 anestezii locale. Si e dureros, ce sa zic. Nu imi arde de nimic. Sunt de fapt asa iritata gata sa explodez din orice.
Andruzza, multa sanatate Stefaniei, dulcica rotunjoara si ochioasa. Vad ca Rares e tare activ, te ajuta si la treburi, e ocupat nevoie mare. Pare baiat gospodar si frumusel pe deasupra. Bun asa.
Melaniatud, f frumos.
Isabeluta, mi-a placut ideea de puzzle in definirea unei persoane cu care ai o relatie virtuala. Intr-un fel asa este. O sa folosesc si eu ideea daca imi dai voie. Pe de alta parte insa nu mi se pare deloc un handicap scrisul pe NV, ba dimpotriva eu cred ca lasa loc de exprimare si persoanelor care altfel le-ar fi mai greu sa comunice.
Gabriela, ce probleme si la voi. Eu cred ca e o conjunctivita, sa stii ca am impresia ca nici Andrei nu a scapat, azi iar am vazut ceva secretii la ochisor.
Yaia, se accepta si multumim. Sanatate multa si ai grija de baietii tai cu mare responsabilitate.
Cecilia, la doctor am cam suferit azi. Felicitari fomistului si pofta buna. La noi a inceput maraiala. M-am tot gandit la voi, mai ales la tine ca te-ai tot plans zilele astea si iti cam calc pe urme. Cat despre net...posibil sa fie de fapt de la forum ca asa e si la mine.
Andreea, poate s-a zgariat Vladi la ochi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Am uitat sa va intreb...maine cate domnisoare vin la intalnire? Vladi s-a scos deja costumul de ginerica de la naftalina. Are pantalon, sacou, vestutza, batista si cravata.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Buna intrebare Andreea, ma uitam la costumul de ginerica al lui Vladimir, noi nu avem costum, dar ma gandesc...incape langa Vladimir in costum si Cristinelul meu........hihi
poze
Roxana_G spune:
Isabelutza, e scumpic Vladutz. Dupa prima poza pe link ma pregateam sa zic ca nu e deloc grasan, apoi am observat ca e rotunjor. Dar cantarul arata 7kg...noi la 8 jumate ce sa mai zicem.
Legat de papa nu stiu ce sa zic. Andrei nu mai papa chestiile facute de mine si ca atare am renuntat, ii dau numai borcanele. E si mai variat.
Ma duc sa incerc sa il adorm...simt ca nu mai pot.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Net-ul meu merge ca un c......,le-a facut reclamatie la OPC, bineinteles ca nu au venit cei de la RDS_RCS nici azi.
Melaniatud da-mi si mie link-ul cu masinuta, te rog.
Vad ca sunt cam singura pe aici.........
poze
am gasit masinuta
poze