Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_G spune:
Isabeluta, Alex a fost fericita. Chiar asta e important, ai dreptate.
Urmy, el o place in masura in care a mea e mai baietoaica asa. Dar cam atat, mai mult o ignora. Ea e mai pasionata. Nu stiu daca pustiul e chiar liber, dar ma interesez. Insa mai bine papi mancaricile delicioase si gasesti tu o cale sa il impaci pe al tau. Andrei cam asa arata si in realitate, doar mai razacios. Insa cum ma vede cu camera cum nu mai zambeste si nici nu mai misca. Dar ca dimensiuni nu mai e asa mare...l-au luat multi flacai voinici de pe aici.
Iacata si poze de la party: http://good-times.webshots.com/album/562411555zdISka
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
buna seara dragele mele ,va multumim din suflet ca v-ati gandit la noi ,multedin partea mea si multi din partea Teodorei .
Ce pot sa va spun ,Teuta se simte bine ,noaptea trecuta a facut febra ,dar a dormit cat de cat bine ,dimineata nici urma de febra si nici astazi toata ziua ,tuseste din cand in cand ,a vazut-o med de fam si mi-a prescris eurespal ,nu are rosu in gat nu are nimic ,siropul este pt tuse ,se pare ca temperatura a facut-o de la dintisori ,care cred ca apar curand ,a fost tare maraita si pentru ca era constipata ,ieri nu facuse kk ,iar astazi i-am luat o para si i-am facut suc ,se pare ca a ajutat-o pentru ca tocmai a reusit sa faca kk .
Trebuie sa studiez problema sa vad din ce cauza se constipa ...
Inca o data va multumesc
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Sim, eu zic ca mai bine astept sa faci tu o fetita si sa ne incuscrim, ca prea gatesti bine. Daca a plecat vanatorul de iepuri, caprioara de unde o ai?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
de la vanatorul de caprioare. Acu' ce sa zic, poate cand mai creste Stefan o sa il placa Alex si rezolvam asa . Si asa e el mai inaltut.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Ma duc si eu la nani, Stefan a adormit abia pe la 11 si m-a obosit. Noapte buna!
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
luy spune:
Maria, ma bucur ca printesa e bine, ne ingrijorasem.
Rox, vazut poze cu sarbatorita cea pictata si fratiorul ei petrecaret, plus mamica si taticul din dotare Sa inteleg ca azi a fost numai incalzirea ? Mai, dar numai la nunta auzisem ca se practica "2 zile si 2 nopti"
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
La multi ani ! pentru printesa Alexandra la cei 4 anisori
Sa-ti fie viata senina, asa cum ti-o doresc parintii tai care te iubesc atat de mult ! Sa cresti mare si sanatoasa, iar mami si tati sa fie mandri de tine !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
ROXANA sa-ti traiasca frumoasa printesa .
ALEXANDRA ,iubita, sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa alaturi de familia ta fericita
prisi spune:
buna seara,
Gabitz multumesc ff frumos pt oferta, dar deja am cumparat aparatul si l-am folosit cu succes
Maria printesa bolnavioara, sa-i treaca repede
Rox, Miru are bronsiolita , o forma mai usoara, se simte mai bine de la aerosoli si sta cumintica tare, dar recupereaza la batista
am vazut frumoasa printesa si pe cumintelul petrecerii, niste scumpi, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca a fost o petrecere reusita , o sa-si aduca aminte Alex cu placere de momentele astea
Urmy, Sim beiiii, voi mi-ati pus gand rau, pai eu chinui bicicleta , tocesc covorul, poate dau vreo 100 de g si voi veniti cu ispitele aici
fetele Ana ce o face , e plecata pe undeva.... si nici Andries nu a mai fost pe aici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)