Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bernix, diwana - daca va dau eu un pupic mareee va trece?nu mai fiti asa triste...
stef nu a mai facut pana acum...e prima oara si mi-e asa mila de el ca-l mananca.
mada - intalnirea e marti la violeta...undeva pe batistei.
hai ca ma duc si eu la nani.
pup apasat!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

gabitz, nu-s suparata deloc, da' pupicii nu-i refuz.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte, fetele cu hainutze de la nea Aramis, unde ziceatzi ca-i depozitu', pe obregia cumva? Io stau f f aproape, m-as putea duce sa le vad si poate m-as cupla si la cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Gabi nici io nu mi-s suparata dar nu refuz pupicii. Te pupa si moi

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Gata, capitulez!
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, dai click la semnatura mea pe Blogul lui Stefan, cand cere user si parola scrii userul si parola de la mailul comun.

Cecilia, reductorul e chestia aia pusa peste scaun.

Mad, welcome back. La Violeta (www.violetas.ro) e intalnirea, marti la 12-12.30.

Ma bag la nani, noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Vad ca nu mai am cu cine ma conversa... Stau si eu o seara la schimbul trei si voua vi se face somn

Bernix, Alehiam, bine ati revenit la capitala. O sa va lamuriti repede ca era mai bine acolo de unde veniti

Rox, imi pare rau pentru gat. Bea cald si ia miere. Sper sa treaca repede. Nu cred ca e virus, ca nu se ducea drept pe corzile vocale. Mai aveai si alte simptome.

Diwana
, am reusiiiit! Si e cu poze si se misca

Noapte buna.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !
Noi am avut oaspeti dupa-amiaza, asa ca n-am mai avut timp sa intru pe DC. Acum am terminat de citit ce ati scris, dar n-am nici o sansa de a scrie toate raspunsurile pe care as vrea sa le dau.
Am ramas insa cu o restanta de dimineata.
Voiam sa zic ca am vazut pozele de pe mailul comun cu Alexandra de a_alinta. Tare frumusica domnisoara si cu niste pleteeeee . Cate kg are ? Pare ca ar face parte din categoria grea. Foarte frumoase pozele cu fratiorul, ma repet, tare imi mai plac pozele cu frati care se iubesc ( poate unde eu am un frate care m-a caftit tot timpul ).
Acu' mai am un cui: Sim, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am scris mesajul ala cu despremancare.com , era o gluma, mie mi s-a parut haioasa analogia. Da' se pare ca numai mie . Eu chiar imi salvez retetele scrise de voi ( si vreau neaparat sa incerc guacamole, ca azi noapte cand am citit postarea Piciulikai imi ploua in gura, mai ales ca-i facea atata reclama ). E excelent ca ai deschis un topic dedicat retetelor, ca in felul asta sunt toate grupate si astfel sunt mai usor de gasit. O sa postez si eu candva acolo, da' deocamdata ma muotumesc sa invat de la voi
Gata, nu mai pot, mi se inchid ochii. O sa mai raspund si maine...
Somn usor tuturor !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Ana mai sunt si eu pe aici, numai ca incerc sa citesc din urma, ca n-am reusit pana acum. Mai am cap. 61-69.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

si eu sunt....da se trezise Mirunache plangand si nu mai vroia sa adoarma, am reusit pana la urma ...

Rox, Monica poate nu e raceala la Rox o fi de la oboseala, iar la Monica de la schimbarea altitudinii, sanatate multa

Mad bine ai revenit

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput