Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Prisi, io zic ca Miru e pe drumul cel bun. Se reface.

Gabitz, bietul pui, nasol! Da' de unde i se trage, ca doar nu de la patinaj?!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Hai ca iar am nimerit in recreatzie...
Cine triga catalogu in seara asta?
Si cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, nu stiu daca mai intri azi pe forum dar maine dimineata cred ca da (nu mai apuc eu ca plec la gradi). Voiam sa iti spun ca imi pare nespus de rau pentru raguseala mea, nu am avut nici cel mai mic semn inainte, ca ti-as fi spus din clipa in care ai zis ca mai sunt 3 minute si te-as fi intors din drum. Incredibil, cum ati intrat pe usa a aparut si acum sunt cu sufletul cat un purice de teama sa nu fie altceva decat consecinta vinului ala rece pe care l-am baut. Ce sa mai spun...nici nu mai pot sa dorm de suparare. sper doar ca Mihnutzu finutzu sa fie bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Rox, sa stii ca ma uit cu jind la fetitzele voastre si tare mi-ar placea una a mea, ca nu ma pot baza pe nora ce mi-o aduce Rares (numai daca nu cumva are noroc de una din frumoasele de pe aici, dar slabe sanse ca v-ati incuscrit la greu )
Pana sa raman insarcinata mi-am dorit mereu baiat insa cand am purces grea am avut 0,001% speranta sa fie fetita. Tati si bunicii aveau un procentaj mai mare la speranta . Tare ma tem totusi ca si urmatorul va fi baiet ca in familia stimabilului meu sotz nu prea ies X-urile. Bag seama ca n-or prea fi jucat X-0

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Noapte buna. Sper sa reusesc sa adorm...iar simt ca nu am nici urma de somn. Si ma trezesc devreme sa pregatesc fata de gradi si sa merg la party. Ultima zi de chefuiala. Pe dupa-amiaza ma duc la ultima operatie de problema mov si sunt gata. Sper. Posibil sa absentez cam toata ziulica, asa ca va rog sa imi motivati absenta. Noapte buna.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Diwana, sunt frumosi si dragalasi oricum, fetite sau baieti. Si ii iubim oricum, ca sunt ai nostri. Merge si un fratior, macar incearca tu inca un BB si mai vedeti voi ce iese. ma duc la nani.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Noapte buna Cecilia si zamberet Cristian

Bernix, sper sa nu ratezi intalnirea. Mie asa rau imi pare ca nu stau in Bucuresti (numai din punctul asta de vedere)
P.S. Bernix, Erina, Andruzza io va vad pe toate, nu suntetzi invizibile, insa neuronii mei nu sunt gravizi, au fost dintotdeauna . Mie tot timpul mi-e jena ca n-am raspuns tuturor, ca poate am ratat vreo intrebare, dar cum sunt si eu mititica pe aici, ma gandesc ca nu ma intreaba pe mine prea multa lume hi, hi, hi.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bernix - pentru tine si pentru degetica.cred ca de la niste peste i s-a tras!asta e!las ca se face el bine...si sa vadeti atunci distractie!deja am mai pus ochii pe niste fete p-aici!nu zic cine....
pupici dulci.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Am ajuns si noi inapoi in Bucuresti. Insa asa cum va stiam ati scris intr-o veselie. Am de recuperat 6 capitole, si daca nu ma grabesc or sa fie 7 .
Am vazut ca ati pus de o intalnire. Vrem si noi, ca asa am promis... pana la urma unde a ramas?

Fug sa citesc.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert

Mergi la inceput

Diwana, inteleg perfect, nu-ti face griji! Nici io nu raspund tuturor. Cum as putea avea pretentzii?! Si cu toate astea uneori...

Gabitz, si io am facut cam pana la 10 ani tot felul de bune de la unt/lapte/oua, da' au trecut fara tratament. Si cumva, m-am desensibilizat cu varsta.

Mergi la inceput