Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoianquote:
Originally posted by betty78
Sim care era scaunul pe care ziceai ca l-ai luat de la Inglesina?
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Asta:
http://stefan07.blogspot.com/2008/01/noul-scaunul-de-masina.html
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
merci frumos...deci e cel Marco polo
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
quote:
Originally posted by diwana
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4fc1110d930fb9d9a41a91&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Daca nu-i cu muzica si poze plimbaretze n-am nimerit-o nici de data asta si ma las pagubasa
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
betty78 spune:
Diwana merge...cu miscare si muzica
Cecilia deci ne Cristian ne spioneaza Ti-am mai zis mai de mult ca ai un flacau frumos? mama pe el de baiat frumos....
Aniast sa o stapaneasca sanatos...am vrut si eu sa ii i-au asa masinutza dar nu am gasit pe nicaieri pe stoc
Prisi cred ca este semn bun....pup si multa sanatate Mirunicai
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Iacata in loc sa fac eu poze si sa postez, ma delectez cu ale voastre. Una bucata montaj cu bebel Rares dulce de Diwana, una bucata Cristian zambaret cuceritor devenit serios cand e vorba de gagici si una bucata fetita frumoasa foc "gatita" de mami Carpatina. Ne-am fi dat noi la Ioana, dar imi e ca ma pune cuscra imediat la punct si imi stric reputatia de soacra mare.
Ce sa mai zic de scumpicul de Vladi, il voi pandi pe DN1 si astept sa ii fac ochi dulci la semaforul de la Baneasa.
As fi vrut sa vad si pe Stefan inotator dar nu mai stiu sa ma loghez la blog . Deh.... Va rog ajutor pe PM sau aici. In orice caz ne-am delectat cu dulceata de Daria la apa.
Multumim din suflet tuturor pentru urarile pentru Alex, nu mai nominalizez sa nu uit pe cineva. Multumim si pentru aprecierile la adresa puisorilor mei si va pupacim toti dulce dulce.
Diwana, esti o scumpa. Tu nu mai vrei o surioara pentru Rares?
Andruzza, nu stiu care a fost treaba cu postarile sau nepostarile, noi te vrem alaturi, esti parte din grupul nostru.
Papanash, am vazut minunea de device, dar nu pricep cum il poti folosi si pe post de biberon.
Moldoveanca, Andrei nu prea se mai rasuceste, rar de pe burta pe spate. Invers nu. Pediatra zice ca rasucirile trebuie musai facute pana la 8 luni, deci mai e timp berechet.
Andries, esti mortala cu cuscrele tale. Daca nu ma linseaza Annisia eu incerc sa ma incuscresc cu Prisi.
SabinaY, pediatra a zis sa introduc carnea, cred ca si la fie-mea tot asa am facut. Sa vedem...de maine incep sau de marti. Oricum la Andrei nu sunt probleme cu mancarea. La Alex...vai de noi. O sa incerc si eu cu rabdare si fara sa insist.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Eu ma retrag la nani nani, ca sunt zombi dupa 2 zile cu soacra...uffff ce bine ca am scapat, va povestesc maine de ce ma enervat...sper sa nu citeasca cine nu trebuie....hihi
Noapte buna, vise placute, purici sa va sarute...(aveti grija care purici......hihi)
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Mi-am adus aminte, Rodica te-ai suparat pe noi?????????? n-ai mai intrat de cateva zile, sper ca sunteti bine.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
bernix spune:
Ajuns la Buc cu nas si urechi infundate. Sper sa nu fie vreun pui de virus si sa ratez intalnirea.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
La multzi ani sarbatoritzilor zilei!
La multzi ani Andreea 1002!
diwana spune:
Merci fetelor ca v-ati facut timp sa ne vedeti. No amu' stiu ca mere
Marta, cred ca e semn bun ca scuipa pe guritza uratele de secretii. Poate ca daca si frumosu' meu o facea scapa mai iute.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
bernix spune:
Andries, un inceput in fortza maine, la serviciu!
Erina, Andruzza, va inteleg. Si io am simtit uneori ca sunt pe dinafara, insa mi s-a parut de intzeles. Io niciodata nu reusesc sa raspund tuturor celor care au postat. Uneori uit cine a pus o anumita intrebare, asa ca nu cred ca-i cazul sa ma supar ca uenori par a fi invizibila.
Sim, imi trimitzi si mie ratzeta de praji pe PM, pls, ca mi-a dat soacra-mea doua borcane de mere gata preparate, ceea ce reduce mult munca.