Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

PORUMBITA iupi!! Felicitari!!! Imi imaginez cat de fericita esti...asa eram si eu cand am aflat ca e fetita...am dat fuga la real si am luat o gramada de agrafe si elastice de par pt fetite...pacat ca nu are atat de mult par sa le folosesc...dar este timp...

MADALUTA ma bucur foarte mult pentru tine. Si da, exista Dumnezeu care face minuni. Am simtit/o si eu ...
RALUCA saracuta de tine prin ce ai trecut...sunt sigura ca tu nu vei face aceleasi greseli...
LAURA eu ce sa/ti mai zic...am avut si eu perioade nebune...pur si simplu de nervi, si disperare ca nu manca, o mazgaleam pe fata cu mancare, ea lingea si facea " miam miam"...cand o vedeam o pupam, si/mi trecea ...apoi am invatat, ca multe alte fete de aici, sa am RABDARE, RABDARE, RABDARE...ii dadeam cand vroia, ce vroia, cat vroia...si acum, multumesc lui DD, mananca foarte bine. Te rog, ai rabdare!!!
ERI_KA doamne, cred ca as fi murit de frica, de disperare...vai, nu vreau sa/mi imaginez...si eu ma si panichez repede... si bine ca sunteti ok.
ATUDOR bine ai revenit! Nu ne cunoastem, dar avem tot timpul din lume...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Donia
Iti doresc un calduros La Multi Ani!!!si tot ceea ce iti doresti pentru tine si familia ta sa se indeplineasca.

Madaluta, ma bucur pentru tine, chiar ca se intampla si miracole...

Porumbita, felicitari pentru fetita!!!

Raluca, ce povestesti tu acolo suna foarte grav, ma bucur ca ai reusit sa treci peste acea perioada cu bine; alte cuvinte sunt de prisos.

Erika, m-am cutremurat citind ce ai patit; groaznic! bine cai reusit sa spargi geamul; pe mine ma obsedeaza scarile; nu am reusit sa cumpar gard, oricum pe inox nu stiu cum o sa-l prind;

Dragelor, va multumesc, ca v-ati gandit azi la mine, da, am inceput lucrul, a fost interesant si fara prea mari emotii.
Credeam ca va fi o zi de acomodare, dar se pare ca a fost una de munca propriu zisa, lipsea o colega, asa ca am inceput in forta. Au fost situatii si mai deliate, dar pana la urma am reusit.

Ada, a inceput si ea, draga de ea, iarasi gradi, a fost mai bine ca in altee zile, avand in vedere ca a lipsit o saptamana; i-am tot povestit acasa de Anca educatoarea si azi a strigat-o de multe ori Aca; a fost foarte incantata. Ce imi doderesc cel mai mult este sa nu se mai imbolnaveasca, cel putin saptamana aceasta.

Va pup cu drag
Se pare ca nu am reusit sa ma detasez, sunt tot cu voi, dar nu puteam rata ziua Doniei.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DBUNNY,TEUTZ,BAMBOLETTA,DONIA(esti o scumpa)multumim de aprecieri
RALUCA un brat mare de pt.tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

donia

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Minunatelor!!!Ce atmosfera faina domneste de ceva timp aici la noi la fulguleti,o delectare..frumos!!!!

RALUCA,imi pare rau pt copilaria ta ,necazurile ne fac sa devenim tot mai umani!!!!pupici
PORUMBITA,felicitari!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Laura stiu ca e greu, dar trebuie sa iti pastrezi rabdarea. Cristina n-a mancat nimic trei zile. doar sugea si atat. ma apuca disperarea cand venea ora de masa. nu lua nici o lingurita...in fine...am inceput sa-i las biscuiti, mere, banana prin casa, adica pe masa intr-un castron, pe scaunul de masa. si in a patra zi, probabil cand a razbit-o foamea a luat un biscuite, apoi mancam eu portocala a cerut si ea si incet incet a reinceput sa manance. nu mai spun de greutate. la 11 luni avea 10.500 la un an avea 10.700 la 13 luni 11 kg si dupa greva foamei 10.500. ce sa-i mai fac acum...bine ca e sanatoasa, ca vom recupera noi.
salut revenirea vecinei Atudor. pe cand duamna o plimbare in frumosul cartier?
felicitari Porumbita pentru printesa. sa fiti sanatosi si fericiti.
Madaluta ma bucur odata cu voi ca tati nu mai pleaca. minunile exista doar trebuie sa credem in ele.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ERIKA,ce patanie,bine ca ai reusit sa iesi cu bine la capat!!!off!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Stati, staaaaaaati asa ca am ajuns si eu, ufffff...
La multi, multi ani, DONIA !!!!!!
Iti doresc tot binele din lume, multa sanatate tie si familiei tale, sa va iubiti, sa fiti fericiti!!!
Te admir,Donia, esti o femeie, o mama, o prietena minunata, iti respect convingerile, indragesc modul in care le expui, mi-e drag felul tau de-a fi, mi-esti draga tu...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Va multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase spuse de voi.Nu am cuvinte sa va multumesc.Atat va pot spune sa fiti la fel de fericite si iubite de cei dragi.

Laura ai intrebat bona cu ce la hranit? Poate ea la fortat cu ceva si copilu sa gretaluit.Eu am patit asa cu Mario cand era mai mic am insistat cu legumele si din cauza asta nu a mancat legume foarte mult timp. De atunci nu-l fortez cu nimic. Am avut zile cand am pregatit pentru el si 10 feluri de mancare pana l-am nimerit ce vrea. Ei pe masura ce cresc isi schimba gusturile, eu zic cum este la noi. Stiu ca este stresant e si normal sa te stresezi dar incearca diverse feluri de mancare ceva tot o sa-i placa. Mario ma lasa masca de multe ori ce gusturi are care eu habar nu aveam. Daca doctorul zice ca e ok eu zic ca undeva sa gresit.Sa nu insistat prea tare bona cu ceva si copilu pursismplu nu mai vrea acum nimic. Gandeste-te sa-i dai ceva cu calorii multe daca mananca putin si o sa-si revina.Stii vorba aia pofta vine mancand.Iti urez multa, multa rabdare si nu da mainele in jos.

Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Si acum sa prezint adeverinta pt. motivarea absentelor: sotul f.f.f bolnav, viroza tratata cu indiferenta, transformata intr-o pneumonie de toata frumusetea. Cristi n-a fost niciodata bolnav, tare m-am mai speriat, dar acum e mult mai bine.
Ruxandra, Dianocica, Asiza

La multi ani, Acs !!!

Am mai citit din urma si retin asa:
- am plans alaturi de Raluca_u pt. tristetea copilariei , si alaturi de tinerica deea pt. ca ti-ai pierdut mama atat de repede...
- m-am bucurat enorm pt. Madaluta , pt. Porumbita , pt. premiul Roxanei de Donia
- m-a emotionat Yagmur , te imbratisez Manu!! Si pe tine, Luchita!!!
- am ajuns la timp s-o linistesc pe Laura. te rog, Laura, nu te stresa, asculta-ma pe mine ca sunt patzita, nu rezolvi absolut nimic, oricum nu-l vei putea convinge sa manance. Sunt sigura ca e un moft, daca dr. l-a consultat si n-are nicio problema de sanatate. Dani a fost mereu un copil mancacios si asa va fi, probabil il deranjeaza f.f.f tare maselutzele. Nu te gandi la carente vitaminice si alte cele, mai tii minte cand micutul meu n-a papat 2 luni numai lapte??? I-am facut analizele si totul era perfect.
Si-mi iau si floricica daruita de tine mamicilor care si-au pastrat sanatatea mintala in ciuda refuzului copiilor de-a manca! O merit!
Laura, atat de mult m-am stresat ca David nu manca , incat am ajuns la capatul puterilor, refuz sa ma mai ingrijorez pt. asta. David ia bine in greutate, e foarte energic, e vesel ,istetz, e copilul meu drag. Si mai mananca din cand in cand...

Multa sanatate, Mihaita, Octavian!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput