Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 16
madaluta spune:
porumbita: felicitari pentru printesa ..da vezi sa nu cumperi toate rochitelele din tara..sa ne mai lasi noua, da?te rog eu..
erika..saraca de tine prin ce-ai trecut...Iti multumesc k ne-0ai impartasit experienta ta, caci si noi avem acelasi tip de incuietoare si darius obisnuieste sa impinga usa dupa ce ies eu in balcon caci l-am invatat k acolo e ufff..( n-am stiut alt termen pt frig, asa k l-am folosit tot pe cel pt fierbinte)..sper sa n-o patesc si eu, dar de-acum voi fi atenta..
raluca:...ce suflet mare ai k i-ai iertat...
laura: cate zile are de cand refuza mancarea? sa stii k hidratarea e foarte importanta in astfel de situatii...apa, ceai bea?
Incearca sa-l ademenesti cu ceva dulciuri( stiu k nu sunt indicate ) dar de obicei copiii nu le refuza...si decat nimic mai bine dulciuri...
acum vin si eu cu o intrebare pentru cele care ati vaccinat copiii cu INFANRIX...: trebuie sa le facem si PRIORIXUL sau nu?
stiu k s-a discutat despre vaccinuri, dar pe o ureche mi-a intrat si pe alta mi-a iesit. Noi abia acum facem vaccinul de la 12 luni( din motive de raceala le-am amanat pe cele de 4 si 6 luni, deci acum e decalat cu 2 luni) si nu stiu ce sa fac cu Priorixul....Stiu k tb sa vb cu medicul..dar stiti k eu am mare incredere in voi si cand merg la ea eu tb sa fiu deja informata, k sa stiu ce intrebari pun...
Sincer sunt cam speriata de ce-am citit despre acest vaccin si nu as tine neaparat sa i-l fac....Este obligatoriu? mai sunt printre voi care nu l-ati facut?
Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
roxanica2006 spune:
Azi am vorbit la telefon cu Ruxandra si stiti cum mi-a zis?? Roxanica... da, da, stiu ca asta e nick-name-ul, dar putea sa-mi zica Roxana. Si mami-mi zice Roxanica..
Asta apropos de modele de inspiratie: Aur, soare , cer, pamant...clar mama. Si nu ma refer numai la modul in care ne-a crescut pe noi, la relatia mama-fiica, care e fara cusur, dar ma inspira si educa modul in care se comporta cu David, acum, in prezent, cata rabdare, cata dragoste, nu-i ingradeste cu nimic actiunile, ii vorbeste mereu, ii canta...Micutul meu e fascinat de parintii mei.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Donia spune:
Deci eu jur pe rosu si cu mana pe inima va spun ca de cand sunt n-am primit atatea felicitari si atatea cuvinte frumaose ca astazi. De cu dimineata, o clipa nu m-ati lasat sa uit ca azi am motiv sa petrec si sa ma simt bine, si asa si e, voi m-ati ajutat intr-o mare masura sa simt ca azi e o zi speciala. VA MULTUMESC! Pentru ca existati, pentru ca sunteti generoase, pentru ca si in momentele grele aveti puterea sa va ganditi si la altii, pentru ca va implicati... mai ceva ca o familie.
Am atatea frezii virtuale, ca imi pot permite sa fiu generoasa, asa ca haideti si la o baie cu frezii pe langa aia de vin
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
nu vrea sa manance si pace. nici bucatele, nici singur, nici cu lingurita, nici cu furculita. sa mor daca stiu ce sa mai fac. nici prea mult lapte nu mai servim, cu chiu cu vai ia bibe si baga cam 100. incep sa disper. sunt stresata si nervoasa. bona astazi i-a bagat cu forta o lingurita a plans 20 de min. mai rontaie ceva paine, dar nu prea multa. please......help.
Cand Danielii isi pun ceva-n cap, nu-i cine sa-i convinga de contra...al meu Dani e asa de vre-o saptamana. ceea ce mi-e ciudat e ca pe carnetelul de la cresa zice ca a mancat tot, adica 5 linguri de cereale cu vreo 150ml lapte. in crema...
meniul zilei(ca tot nu-l mai puneti de mult)
7.00 150ml lapte
10.15 crema de cereale...cica..la cresa
14.00 2 lingurite de pui cu verdeturi blenduite + supica de pui cu taitei
18.00 200ml lapte cu cereale si fructe(brik d'ala gata preparat)
22.00 250ml lapte cu 5 linguri de cereale in biberon, caci cu crema mea de verdeturi arunca dupa mine, la fel si cu cascavalul sau iaurtul
pe la 3 noaptea mai baga un bibe de vreo 220 ml lapte.
Deci de 3 zile papam doar supa cu taitei si lapte.
Laura precis sunt dintii, am incercat sa-i dau in diferite forme chiar si cu forta, mananca foarte putin, abia baga lingurita-n gura, in momentul in care i-am varat-o mai adanc a facut un gest de scrasnire a dintilor si apoi isi baga mana la gingii si urla...ghiciti ce-are maine in meniu: supica;din prima, nu ma mai amagesc...cand o fi sa vrea m-oi da eu seama.
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
adinazot spune:
ATUDOR,bine ai revenit!!!Ce flacau mare ai!!!frumos!
LAURA,si Ale a avut cateva zile de greva a foamei,tot cu zici si tu ,nu vroia nimic,scuipa tot,iar cand o asezam in scaunul de masa era jale,incepea concertul,si am lasat/o in pace,azi a papat deja ,isi revine incet,nu te stresa,stiu ca e greu,dar ai sa vezi ca ii revine apetitul si o sa uiti tot!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
a_deju spune:
hop si io la spartu' targului :) a mai ramas sheva pi la butoi??? :) draga noastra donia, la multi ani fericiti si de la noi, numai ganduri bune (si pe bune..azi cel putin, numai la tine m-am gandit!!), sa fiti cu totii sanatosi, voiosi, voinici si fericiti pan' la adanci batraneti.. si sper din suflet ca peste vreo doi aani..asa..sa ne ciocnim in butoaie pe viu :))
raluca, , ai trecut prin multe, a fost sfasietor ce-am citit si mi-a adus si mie aminte de multe.. inca un buchetoi de , pt ca te inteleg mai bine decat ar putea crede oricine :)
madaluta, doamne ajuta (sa stiti ca m-am intalnit cu ea in ziua cand ar fi trebuit sa plece cip...si nu pot sa va spun ce era in ochii ei.. ca ce era in suflet.. doamne doamne...). iaca se intampla si de acestea!! sa fiti sanatosi si bucurosi, ca de fericire, voila, aveti toate motivele :)
porumbita, , felicitari pt printesa cleopatra, sa fie intr-un ceas bun aflarea vestii!! toate cele bune si pt voi!
laura, draga de laura.. daca ai sti ce usor e sa pari relaxat in scris, dupa o zi in te-ai dat de treij' de ori cu capu' de pereti :)) nu am nicio reteta magica din pacate.. mainile si le baga in continuare pe gat, tre' sa scot din pamant din iarba verde cate-o jucarie noua la fiecare masa (noua..adica din cele vechi, dosite care mai de care...), ba mai mult, a invatat ca e very funny sa-si faca greata singur, de cele mai multe ori reuseste sa si vomite ultimele trei (cinci..zece..toate!!) lingurite hapaite, dupa care afiseaza un ditamai ranjetul... s-a prins ca se poate sta cu mancarea in gura si juma' de ora, fara sa mestece, fara sa inghita, parand de altfel foaaaaarte preocupat de ce mestereste din degete la jucaria respectiva... nu accepta absolut nimic neblenduit, isi face greata din prima, deci din start masa e ratata, asa ca mai am putin si probabil o sa blenduiesc si iaurtu'.... :)) sunt zile cand nu mananca nimic, dar zic doamne ajuta ca inca isi bea laptele (din ala cu miere.. nush ce naibii se intampla, dar de-ala simplu nu mai exista pe nicaieri.. ati observat si voi??), adica un bibe cu lapte in loc de masa de pranz, peste cele doua de dimineata si seara... nu da absolut niciodata semne ca i-ar fi foame, nu este interesat de nimic din ce mancam noi, nu vrea sa tina nimic in mana si sa duca la gura, deci nici macar varianta cu grisine , colt de paine sau pesmet nu mai e plauzibila... si?? ce pot sa fac?? inghit in sec, mai bat cate-un cui de calmare, si-mi zic..asta e..de la 2 ani incolo, cand or iesi si mama lor de masele, o sa fie toate mai roz.. sunt convinsa ca nu este un copil mofturos, ba chiar unul foarte destept pt ca stie si si-a dezvoltat atatea strategeme de pacalire a audientei; sunt doar stari din motive de dureri mai profunde... iar acum imi explic muuuult mai bine greva laptelui, exact in lunile dintilor din fata, cand tetina il enerva la culme fix pe gingiile dureroase.. deci aceeasi treaba e si aici. o sa treaca. a mai ramas mai putin de un an :)))) eu te pup cu mult mult drag, te imbratisez prieteneste, si din pacate...nu prea stiu ce sa fac altceva. nu-ti pot spune nici fruntea sus, nici sa nu te stresezi, pt ca stiu ca ti se rupe sufletul de douazeci de ori de ori pe zi, la fiecare lingurita incercata... dar cu siguranta iti pot spune ca de foame nu moare, si cand l-o razbi cu adevarat, si or mai trece si din cele ce-l supara (dinti, si anume), sa vezi tu ce-o sa va manance si ambalajele :)))
din pacate la tema zilei de ieri, de-alaltaieri, sau de cand o fi fost, prea multe n-am a zice. nu am absolut niciun model in mamicie, dar cu siguranta grupul nostru a fost un ajutor nepretuit. aa.. si nu prea am nici modele de asa nu, fin'ca din fire sunt de o toleranta care poate fi foarte usor confundata cu nesimtirea :)))))
hai ca mi-am mai amintit una.. erika..brrr...cred ca muream de inima..tre' sa-i povestesc si miahiului, ca el insista sa refacem balconu' (parte integranta din dormitor, momentan :) ).
acestea fiind zise, va pup pi tati, da' pi tati, va urez o saptamana frumoasa, cu fulguleti sanatosi, cu pofta de mancare, cu vreme buna de plimbari cat mai lungi si tot ce va doriti si voi :) ma duc sa mai indes pachete de tigari in sosete :)))))) auf wiedersehen si ne citim sambata (seara :)) ).
byeeeeeee!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
adinazot spune:
A_DEJU,drum bun,distractie placuta!!!!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Laura13 spune:
am vb cu dianocica la tel....mi-a sugerat ca poate refuzul asta de mancare sa nu fie de la gat rosu. asa ca am bagat nurofen. a venit in bucatarie, a cerut papa, a vazut seringa, s-a intors tacticos. s-a dus la tati si statea cu gurita deschisa si astepta seringa. buuuun. dar nurofenul, apoi a papat ceva iaurt cu cereale la reclame (asta e) si a ras bibe de 240 ml (n-am mai vazut asa ceva de ffff mult timp). asa ca ma culc un picut mai linistita.
a deju ai un stil, femeie, sa imi descretesti fruntea mereu. te pup pt asta.
donia il pup dulce pe cristinel pt mesajul pt dani
roxanica inca o . pt cuvintele tale si inca o data pt ca rezisti psihic. BRAVO!
cred ca de acum ii voi da lapte in loc de papa, ala l-a vrut intr-o zi, in una nu, incercam si perseveram cu ala, fara a insista sa nu capete cumva vreo chestie ca nici ala nu ar fi bun. DOAMNE FERESTE!
porumbita felicitari pt !!!
lavinia, desiree, dianarus....din nou....cum sunt baietii?
dbunny si voi? bine ca nu sunt decat doi danieli la fulguleti.....
cam atat de pe meleaguri moldoviniesti, ma bag in pat, desi nu mi-e somn....dar.....trebuie sa dorm ca deja s-a trezit plangand de vreo 5 ori de la 22. asa ca nu se stie ce ne asteapta la noapte.
pupici!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
luly spune:
Mai da' ce chef mare a fost aici si ce miros frumos de frezii. S-a baut la greu cu butoiu' si normal acum toata lumea a plecat la culcare si doar eu mai bantui pe aici.
Donia sa traiesti o suta de ani de-acum incolo alaturi de minunata ta familie de acasa dar si de minunata familie virtuala de aici de pe DC.
Acs sa fi sanatoasa si sa te recuperezi cat mai repede ca minunile au nevoie de tine.
Raluca
A_deju drum bun si sa-ti incarci bateriile.
Flore a inceput printesuca sa bea laptic?
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
desiree spune:
laura, nu suntem bine deloc..acum am reusit sa-l culc, uita-te si tu cat e ceasul...doarme 10 minute se trezeste de muci pana la brau....asa ceva nu am patit..de aia nici nu am fost pregatita cu batista sau cu ceva picaturi, doar sterimar...nu stiu ce a cauzat treaba asta, noi nu am iesit din casa mai deloc in ultima saptamana.....a fost frig acasa la un moment dat dar de unde frate a luat-o? de la cine?..in fine...o fi organismul mai slabit dupa vaccin..nu stiu..niciodata parca nu a avut asa muci..deci dupa cateva incercari nereusite de a-l adormi si pompat la greu sterimar insotit de urletele aferente....mi-a venit geniala idee sa scot umidificatorul..acum sunt 40% umiditate si doarmeeeee...sper macar vrei ora...febra nu avem , i-am dat doar antitermice ( am vorbit s cu dr) daca pana maine nu se simte mai bine ii facem o vizita..oricum printre smiorcaieli de oboseala a dansat pe Anna Lesko si HI-Q, a luat calutul in brate si a plecat cu el prin casa...deci are omu energie neconsumata si asa bolnavior..de papat a papat ceva ceva, lichide bea si asta ma bucura..deci o duce pe mama raceala pe picioare ca un om mare! numa mucii astia bata-i vina!
si mai sunt si singura acasa, asta asa ca sa fie tacamul complet si sa nu am eu pe cine sa ma vars..glumesc, desigur, tatsu rezista mai mult cu el in brate ( mi-a rupt coastele in seara asta) si nu stiu cum dar il calmeaza mai repede, ii face strambaturi, se scalambaie si il face sa rada cu pofta....si el e de regula si un tip foarte calm ( na, ce mi-o veni sa-l laud )
asa..vad ca va chinuiti cu nemancatul inca...uneori eu, ca sa il fac macar sa guste dintr-o mancare...pun pe varful linguritei niste iaurt sau ceva ce-i place...un pic de cascaval sau branz dulce..el simte gustul, deschide gura....daca nu-i place papa nu mai pot sa-l pacalesc a doua oara, daca da..papa fara iaurt..incearca si asa poate da de gustul mancarii si papa pana la urma!da, stiu ca naspa rau sa nu pape NIMIC intr-o zi intreaga, noi avem macar tz de rezerva, sincer da si eu as intra la butoi daca nu ar manca chiar NIMIC o zi doua sau trei..dar am invatat ca si fetele sa am rabdare si sa nu revars stresul meu asupra lui...adica ai voie sa fii stresat da sa nu te simta in tot ce faci ca sa il hranesti..crede-ma se vede cand esti stresat..mie la inceput imi tremura lingurita de emotie pana la gura lui..si mai abitir intorcea capul..parca in ciuda....daca are rosu e normal sa nu pape, ustura pe gat tot ce baga! bafta si mersi ca ai intrebat de noi!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic